Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق مردم در مجلس نهم شورای اسلامی گفت: دفاع در مسائل فرهنگی هیچوقت به این معنا نیست که از سخت افزار استفاده شود بلکه استفاده از نرم افزار فرهنگی ابزار کار است بنابراین آنچه که مورد نظر مقام معظم رهبری بوده این است که هر یک از ما بنا به وظیفه و مسئولیتی که در مقابل فرهنگ و اعتقادات و مرزهای اعتقادی کشورمان داریم باید برای دفاع از این اعتقادات و فرهنگ آمادگی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا منظری توکلی نماینده سابق مردم در مجلس نهم شورای اسلامی در گفتگو با آرمان کرمان؛ در تبیین مفهوم آتش به اختیار گفت: بنا به اعتقاد معظم رهبری و واقعیتی هم که وجود دارد جامعه در حال حاضر در جنگ نرم با دشمنان در حوزه فرهنگ و اعتقادات هست، بعد از تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی جنگ نرم فرسایشی شروع شده و همچنان ادامه دارد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر در جنگ فرماندهان نیروی خود را به درستی هدایت نکنند افسران و سربازان به صورت آتش به اختیار می توانند از مرز و بوم خود دفاع کنند لذا مقصود مقام معظم رهبری از به کار بردن واژه آتش به اختیار دراین برهه از زمان فقط پیرامون مسائل فرهنگی است در واقع تصمیم در مسائل فرهنگی در صورت اختلال در دستگاه های فکری و فرهنگی برعهده افسران جنگ نرم گذاشته است.

منظری توکلی مطرح کرد: دفاع در مسائل فرهنگی هیچوقت به این معنا نیست که از سخت افزار استفاده شود بلکه استفاده از نرم افزار فرهنگی ابزار کار است بنابراین آنچه که مورد نظر مقام معظم رهبری بوده این است که هر یک از ما بنا به وظیفه و مسئولیتی که در مقابل فرهنگ و اعتقادات و مرزهای اعتقادی کشورمان داریم باید برای دفاع از این اعتقادات و فرهنگ آمادگی داشته باشید.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در صورت تشخیص وجود خلل و کاستی در دستور قرارگاه مرکزی، می توان مستقل اقدام شد،در واقع آتش به اختیار بودن یک فرمان ثانوی و اضطراری است و متاسفانه کسانی که مسئولیت فرهنگی در کشور دارند به نظر می رسد یا راه را گم کرده اند یا اینکه وانمود می کنند که راه را گم کرده اند بنابراین در اینجا وظیفه تک تک ما این است مطابق توانایی هامون برای دفاع از فرهنگ و اعتقاداتمان اقدام کنیم.

وی اظهار داشت: در دفاع فرهنگی بی نظمی وجود ندارد و در آتش به اختیار بودن هیچگاه خودی را هدف نمی گیریم و آتش به اختیار در مسائل فرهنگی به هیچ وجه منجر به هرج و مرج نمی شود در واقع نخبگان و هسته های فکری، هریک بسته به توانایی و تخصص خود، با تشخیص صحیح و عالمانه، باید مسائل و مشکلات را تشخیص داده و در صورت خلل و کاستی در دستگاه های فرهنگی مستقلا اقدام کنند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: تحلیل ها و تعبیر های سلبی و منفی که در بحث اتش به اختیار مطرح شده از جانب افرادی می باشد که قصد و غرض سوء دارند و با اینگونه برداشت ها قصد تخریب و ایجاد تشنج در جامعه را دارند انشاالله بیشتر تامل و بررسی کنند چرا که در این برهه از زمان مشکلات فرهنگی کشور نیازمند توجه و تخصص هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام علیرضا رضوی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری (ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.   وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوار‌های صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.   وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.   حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».   وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.   وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.   در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود