Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@12:44:54 GMT

اختصاص 360 میلیارد ریال برای راه‌های خراسان‌جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۵۶۳۹۰

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان جنوبی، از اختصاص360 میلیارد ریال اعتبارات ابلاغی برای روکش و عملیات حفاظتی راه های شریانی و روستایی استان در سال 96 خبر داد.

جعفر شهامت در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این اعتبار ابلاغی برای روکش و عملیات حفاظتی راه‌های شریانی و روستایی است و سازمان راهداری متعهد به تأمین قیر مورد نیاز برای پروژه ها است که به سقف اعتبارات افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خراسان‌جنوبی دارای 17 هزار و 149 کیلومتر راه است که از این میزان، 5855 کیلومتر بزرگراه راه اصلی و فرعی است که 2128 کیلومتر آن جزو راه های شریانی کشور است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی بیان کرد: در سال گذشته، در سطح راه‌های اصلی و فرعی استان، حدود 355 کیلومتر روکش آسفالت، 20 کیلومتر میکروسرفیسینگ، 191 کیلومتر فوگ سیل و 50 کیلومتر ماسه آسفالت شده و در سطح راه های روستایی نیز 77 کیلومتر از نوع آسفالت گرم، 94 کیلومتر آسفالت از نوع آسفالت سرد و 35 کیلومتر فوگ سیل استفادهشده است.

شهامت تصریح کرد: سیستم مدیریت روسازی (PMS) در سطح راه های شریانی کشور پیاده سازی شده که بر اساس نتایج حاصله از آن، 70 درصد راه های شریانی استان نیاز به روکش دارد.

وی ادامه داد:با توجه به کمبود اعتبارات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان، براساس سیاست سازمان متبوع، امورلکه گیری، درزگیری پلیمری و عملیات حفاظتی نوین چون میکروسرفیسینگ در اولویت کاری این اداره کل قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: از سه ماهه اول امسال تاکنون 47 هزار و 716 تن آسفالت در راه های اصلی و 9330 تن در راه های فرعی و روستایی برابر اولویت در شهرستان‌های استان استفاده شده است.

شهامت اظهار کرد: حداقل نیاز روکش راه‌های استان برابر 2000 میلیارد ریال برآورد شده که با توجه به افزایش دو برابری سهمیه قیر رایگان، پروژه‌های ملی متناسب با میزان اعتبار مصوب هر شهرستان تقویت خواهد شد که متناسب با اولویت تعیین شده در هر شهرستان و منطبق با شبکه راه‌های استان و کشور خواهد بود.

وی یادآورشد: بدیهی است که فراهم کردن ایمنی و کیفیت قابل قبول در راه‌ها، نیازمند توجه همزمان کمیته‌های برنامه ریزی شهرستان‌ها و تخصیص اعتبارات ملی و استانی است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مهدی دوستی گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متاثر  هفت هزار و ۲۰۰ نفر درگیر پیامد‌های سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستا‌ها بصورت موقت برطرف شده است.

به گفته وی اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهر‌های همجوار در کنار اکیپ‌های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز به صورت مستمر تلاش کرده و با توجه به خرابی جاده‌های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستا‌ها با مشکلاتی همراه شد که با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستا‌ها مرتفع شد.

دوستی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب بصورت دقیق هستند افزود: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح شود تا در تابستان مشکلی برای تامین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی افزود: حساس‌ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته است و همچنین خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم بصورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تاکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تامین می شود؛ لذا اصلاح این خطوط قبل از تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • ‌ ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان_ قزوین‌ آسفالت شد
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس یزد
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید