Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره تجاری‌سازی نوآوری، ۱۱ تا ۱۳ تیرماه جاری به همت سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان (ستفا) و با حضور مدرسان دانشگاه پوترا به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دوره تجاری‌سازی نوآوری استراتژی‌ها، مدل‌ها و رویکردها با حضور مدرسان دانشگاه پوترا از ۱۱ تا ۱۳ تیرماه به زبان فارسی و انگلیسی برگزار و به شرکت‌کنندگان گواهینامه مشترک دانشگاه پوترا و جهاد دانشگاهی اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به سیاست‌های کلان کشور در توسعه فناوری و تمرکز ویژه بر ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، به نظر می‌رسد که در زمینه تمهید زیرساخت‌ها و تربیت و آموزش کارشناسان خبره در زمینه تجاری‌سازی فناوری باید برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات مثمرثمری صورت پذیرد.

لذا سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی(ستفا) به منظور استفاده از تجارب دانشگاه پوترای مالزی در حوزه تجاری‌سازی فناوری، دوره‌ای را تدوین و از اساتید آن دانشگاه دعوت کرده تا با تدریس در دوره، تجارب خود را در این حوزه در اختیاز فراگیران قرار دهند.

از اهمیت و ضرورت برگزاری این کارگاه می‌توان به "تأکید برنامه پنجم توسعه بر مقوله تجاری‌سازی"، "عدم تدوین و برگزاری دوره‌های بین‌المللی تجاری‌سازی و استفاده از تجارب سایر کشورها در این حوزه"، "لزوم توجه به مقوله تجاری‌سازی در جهت کاهش وابستگی به منابع زیرزمینی و نفتی در کشور و رشد و توسعه اقتصادی"، "ضرورت و اهمیت موضوع تجاری‌سازی و انتقال فناوری‌های دانش‌بنیان حاصل از پژوهش‌های کاربردی در کشور"، "نهادینه کردن گفتمان و فرآیند تجاری‌سازی و ارتقای دانش تخصصی افراد فعال در فرآیند تجاری‌سازی" و "افزایش مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری و لزوم آشنایی مدیران و کارشناسان مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری با دانش و توانمندی‌های مورد نیاز مراکز خود" اشاره کرد.

تربیت نیروی متخصص و کارآزموده در حوزه تجاری‌سازی، ارتقای سطح دانش و توانمندی مورد نیاز افراد فعال در حوزه تجاری‌سازی از جمله مدیران و کارشناسان شرکت‌های دانش‌بنیان، توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای سطح مهارت و تخصص مدیران و کارشناسان شاغل در پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری، افزایش اثربخشی مراکز رشد و واحدهای فناور جهاد دانشگاهی، به‌سازی عملکرد مدیران مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری و استفاده از تجارب بین‌المللی در حوزه تجاری‌سازی از اهداف برگزاری این کارگاه است .

دوره تجاری‌سازی نوآوری (استراتژی‌ها، مدل‌ها و رویکردها) به مدت ۲۴ ساعت با حضور ۵۰ نفر در دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد