Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-30@00:13:40 GMT

IBM، DELL و ... بعدی برای انتشار فناوری

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۵۷۴۰۹

IBM، DELL و ... بعدی برای انتشار فناوری

گروه فناوری _ آی‌بی‌ام تأیید کرده است که به عنوان بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای دستیابی به اهداف تعیین شده در توافق نامه پاریس، چهار سال پیش از برنامه‌ریزی، برای مقابله با کاهش گازهای گلخانه‌ای و انرژی‌های تجدید پذیر اقدام کرده است.

به گزارش بولتن نیوز ، غول تکنولوژی در اواخر هفته گذشته اعلام کرد که انتشار گازهای همراه با مصرف انرژی خود را بیش از 38 درصد در مقایسه با سال 2005 آغاز کرده است و هدف آن کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به میزان 35 درصد در سال 2020 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت همچنین تایید کرده است که میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته است و هدف آن این است که تا سال 2020 یک پنجم قدرت خود را از انرژی‌های تجدید‌پذیر به ارمغان بیاورد. گفته می‌شود که تا پایان سال 2016، 21.5 درصد قدرت خود را از منابع تجدید پذیر می‌گیرد، که معادل تقاضای سالانه 60.000 خانه از ایالات متحده است.

این شرکت افزود که اگر برق تجدیدپذیر در محدوده شبکه را نیز در محاسبات خود بگنجاند، 40.1 درصد از عرضه برق آی‌بی‌ام در فضاهای مدیریت شده آن از منابع تجدیدپذیر به وجود آمده است.

وین بالتا، معاون رئيس آی‌بی‌ام در امور شرکت‌های زیست محیطی و ایمنی محصولات، گفت: نقاط عطف "تعهد بلند مدت ما برای حفاظت از سیاره، با ارائه اقدامات و نتایج" است.

وی گفت: "ما می‌دانیم که تجارت باید نقش رهبری را در مبارزه با تغییرات اقلیمی بازی کند و ما با کاهش تاثیر کارهای خودمان و ایجاد راه‌حل‌های نوآورانه برای کمک به مشتریانمان همان کار را ادامه خواهیم داد."

این شرکت اعلام کرد که منطق تجاری قانع کننده ای برای سرمایه گذاری در محدود کردن انتشار کربن وجود دارد: "در سالهای 1990 تا 2016، این شرکت 7.2 میلیون مگاوات بر ساعت برق را حفظ کرده است و از انتشار 4.4 میلیون تن CO2 جلوگیری کرده و بیش از 600 میلیون دلار صرفه‌جویی کرده است. جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای معادل جمع‌آوری 900 هزار خودرو از جاده برای یک سال است."

این شرکت همچنین تأکید کرد که در ماه‌های اخیر، تعهد خود را به توافقنامه پاریس از طریق طرح ابتکاری "#WeAreStillIn"، که در پاسخ به تصمیم رئیس جمهور دونالد ترامپ برای ترک این توافق تاریخی است، تکرار کرده است.

و این نشان داد که کار بر روی طیف وسیعی از محصولات برای کمک به کاهش انتشار در سراسر اقتصاد گسترده‌تر، از جمله از طریق سرمایه گذاری مشترک جدید Utopus Insights، که رابط برنامه‌نویسی نرم‌افزار منبع باز برای پیش بینی بهبود انرژی در شبکه است، چگونه است. به روز رسانی در همان هفته‌ای که رقیب غول‌آسای تکنولوژی DELL اولین گزارش مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) خود را پس از ادغام با متخصص ذخیره سازی داده‌های EMC، منتشر کرد، آمد.

این گزارش نشان داد که شرکت بزرگ با چالش‌هایی مواجه است تا برخی از اهداف زیست محیطی خود را تا سال 2020 برآورده کند. به عنوان مثال، میزان انتشار محدوده 1 و 2 آن 16 درصد پایین‌تر از سطح پایه خود در سال 2011 است، به این معنی که باید زمینه قابل توجهی برای رسیدن به هدف 40 درصد کاهش انتشار آن در سال 2020 ساخته شود.

به همین ترتیب، سهم انرژی تجدیدپذیر در مصرف برق تا 24 درصد افزایش یافته است، اما برای دستیابی به هدف 50 درصدی برای شرکت ترکیبی، پیشرفت لازم است.

با این حال، این شرکت نتایج دلخواه را از برنامه جبرانی خود اعلام کرده است، که بیش از یک میلیون درخت کاشته و نشان داد چگونه با شرکت‌های سازنده در حال همکاری است تا اقدامات گسترده تری برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای انجام دهد.

همچنین اعلام کرد که از اهداف اولیه 2020، استفاده از 50 میلیون پوند مواد پایدار در محصولاتش و 100 میلیون پوند مواد پلاستیکی بازیافت شده و دیگر مواد پایدار است.

و تایید کرد که 1.8میلیارد پوند الکترونیک به دست آورده است و 88 درصد از آن را برای بازیافت 2 میلیارد پوند الکترونیک مصرف شده تا سال 2020 به کار گرفته است.

تریسا تامپسون، رهبر مسئولیت اصلی در DELL، گفت که ادغام با EMC به این شرکت کمک خواهد کرد تا تلاش‌های خود را برای مقابله با مقاصد بلند پروازانه از اهداف CSR دو برابر کند.

او گفت: "جمع آوری DELLو EMC در ماه سپتامبر...فرصتی برای بازتاب پیشرفت ما و ایجاد مجموعه‌ای از تعهداتی که بهترین‌های هر دو شرکت را نشان می دهد بود. ما انرژی نوآورانه ای داریم، زیرا در مورد فرصت‌هایی که باید نمونه کارها، تخصص و منابع خود را برای کار خوب قرار دهیم، فکر می کنیم. در حال حاضر، از نوآوری فوق العاده ای که به نفع مشتریان و دنیای ما باشد، حمایت خواهیم کرد."

منبع: https://www.greenbiz.com

https://www.greenbiz.com/article/ibm-dell-and-whats-next-technology-emissions

گروه ترجمه بولتن نیوز

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»