Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از کتر ولایتی رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر نوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه‌ای صادر کردند.

در متن این بیانیه آمده است:

گسترش تحصیلات تکمیلی یکی از مهم‌ترین و پرطرفدارترین مقاطع تحصیلی و نیاز کنونی جامعه است که بخشی از این بار سنگین بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک مرکز علمی معتبر کمک به ارتقاء سطح رفاه و رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه و نیز تولید و انتشار علم، پیشبرد و گسترش دانش و مهارت و پرورش افراد خلاق و متفکر در زمینه‌های مختلف علم و فناوری در سایه ارتقای کیفیت زندگی دانشگاهی است و این دانشگاه وظیفه خود می داند تا با افزایش کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی خود، پاسخگوی مناسبی به انتظارات آموزشی و پژوهشی مختلف جامعه و ذی نفعان خود باشد.

در ادامه این بیانیه عنوان شده است: تنوع رشته‌های تحصیلی، امکانات استاندارد، استادان مجرب، کارکنان باتجربه ، فضاهای آموزشی و رفاهی بی‌نظیر، پشتوانه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی و از همه مهم‌تر رویکرد دانشجومحور و تکریم و خدمتگزاری به دانشجویان از مهم‌ترین شاخصه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است که مورد استقبال داوطلبان و خانواده‌های آنان برای ادامه تحصیلی قرار گرفته و به خود می‌بالیم که در این دانشگاه خدمت می‌کنیم.

کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کردند: با وجود اعلام سال اقدام و عمل با رویکرد تولید و اشتغال توسط مقام معظم رهبری، وزارت علوم با حذف فله‌ای حدود سه هزار رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، موجبات بیکاری حدود سی درصد(حدود بیست هزار نفر) از کادر علمی و اداری این دانشگاه را فراهم نموده است. از طرفی این اقدام وزارت علوم منافی و مغایر با سیاست‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در بومی‌گزینی است و سبب می‌شود خانواده‌ها و دانشجویان با مشکلات اساسی مواجه شوند در زمانی که مقام معظم رهبری تاکیدات ویژه بر مسائل اقتصادی و رسیدگی به معیشت مردم دارند، چرا باید این قبیل تصمیمات اخذ شود؟ در روزگاری که همه سعی در تبیین مقوله مترقی اقتصاد مقاومتی دارند، و شاهدیم که دانشگاه آزاد اسلامی با تمام قوا در این راه گام برمی‏‌دارد، آیا زیبنده است نیروهای خدوم این دانشگاه با این مسائل پیش‏آمده در این مسیر دچار دست‏انداز و انواع دغدغه‌‏ها شوند؟

در این بیانیه آمده است: وظیفه ما کارکنان این دانشگاه است که از این سرمایه عظیم علمی فرهنگی کشور حمایت کنیم چرا که دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی مردمی است که همواره در راستای آرمان‌های بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری گام برداشته و حذف گسترده رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی سیاسی‌کاری و غیر کارشناسی بوده و با این اقدام هزاران نفر از اساتید و مدرسان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی، بیکار و ده‌ها هزار دانشجو هم سرگردان می‌شوند و به نظر می‌رسد حذف رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی یک کار سیاسی، غیرمعمول و در راستای اختلاف افکنی بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم است که متاسفانه از سر دلسوزی نیست.

کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کردند: موضع محکم و تصمیم راسخ جناب آقای دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی بر ادامه فعالیت قانونی دانشگاه آزاد اسلامی در جذب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و عدم واگذاری حقوق حقه این مجموعه به نهادهای ذی نفع که موجب احیا و ثبات حقوق دانشجویان، اساتید و کارمندان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان می‌شود، موجبات خرسندی و آرامش خاطر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور شده است و جا دارد که مراتب سپاس و قدردانی مجموعه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را از موضع قاطع ایشان در خصوص حذف غیر قانونی بیش از 2800 کد رشته محل توسط وزارت علوم و تحقیقات و زحمات تیم مدیریت دانشگاه اعلان داشته و متعهد می‌شویم در راهی که به عزت و سربلندی دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش قدم خواهیم برداشت و در همه حال در کنار شما خواهیم ماند تا سایه تحریم خودساخته داخلی وزارت علوم از سر دانشگاه برچیده شود.

201

منبع: فارس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • حمایت دانشگاهیان مازندران از خیزش جهانی دانشجویی