Web Analytics Made Easy - Statcounter

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، کیفیت استانداردهای بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی ایران را از دید سازمان جهانی بهداشت مطلوب برشمرد و گفت: زمانی که پسماند عفونی از حالت عفونی خارج شده و به زباله‌ عادی تبدیل شوند، دفع شان بر عهده شهرداری است.

به گزارش سلامت بی باک، خسرو صادق نیت - رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت پسماندهای بیمارستانی را شامل سه قسمت دانست و اظهار داشت: 75 درصد پسماندها مشابه پسماندهای خانگی هستند؛ مانند زباله‌های سیستم اداری، آشپزخانه و باغبانی.

وی حدود 20 تا 25 درصد پسماندهای بیمارستانی را پسماندهای عفونی دانست و افزود: بین یک تا دو درصد از پسماندها نیز مانند داروهای شیمی درمانی، پسماندهای شیمیایی هستند.

صادق نیت یادآور شد: به طور کلی پسماندهای عفونی و شیمیایی، پسماندهایی هستند که خطر زیست محیطی ایجاد می‌کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت مقدار تولید پسماند به صورت روزانه را بسته به تعداد تخت و نوع بیمارستان و گردش کاری بیمارستان دانست و افزود: در تهران که 200 بیمارستان وجود دارد، برآورد می‌شود، 100 تن پسماند تولید شود و حدود 20 تا 30 تن از این پسماندها نیازمند مدیریت ویژه است.

صادق نیت با بیان اینکه تفکیک زباله‌ها از جمله اقداماتی است که بیمارستان‌ها انجام می‌دهند، گفت: زباله‌های شبه خانگی و معمولی باید از زباله‌های عفونی و خطرزا جدا شوند که این اقدام در قالب تفکیک زباله‌های بیمارستانی با کیفیت قابل قبولی در 90 درصد بیمارستان‌ها انجام می‌شود و پسماندهای تیز و برنده نیز در محفظه‌های جداگانه جمع آوری می‌شوند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: اقدامی که طی سال‌های اخیر در تمام بیمارستان‌ها صورت می‌پذیرد، بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی در داخل بیمارستان‌ها است؛ یعنی اجازه داه نمی‌شود، تا زمان رفع عامل عفونت، پسماندهای عفونی از بیمارستان خارج شوند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های ویژه ای در اکثر بیمارستان‌ها نصب و راه اندازی شدند که کار بی خطرسازی زباله های عفونی را برعهده دارند. بعد از این اقدام، زباله‌ها از بیمارستان خارج و دفن می‌شوند.

صادق نیت در ادامه به بازدید ماه گذشته نماینده WHO از سیستم بی‌خطرسازی بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: به گفته وی سیستم بی خطرسازی ما از آنچه که WHO در جهان توصیه کرده است، یک درجه بالاتر بوده و کیفیت مطلوبی دارد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت عنوان کرد: سیستم دفع و بی خطرسازی پسماند در کشور ما توسط سازمان جهانی بهداشت مورد تایید قرار گرفته است.

وی افزود: این درجه از بی خطرسازی که برای پسماندهای عفونی انجام می شود، کاری است که برای تجهیزات جراحی در اتاق‌های عمل توسط اتوکلاو انجام می‌شود. یعنی استانداردهای ما مشاب ضدعفونی کننده تجهیزات اتاق عمل است و استانداردهای ما در کشور درجه اطمینان بالایی دارد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه باید تمام بیمارستان‌ها را به استفاده درست از دستگاه و اقدامات بی‌خطرسازی پسماند سوق داد، افزود: مدیریت دفع پسماند بیمارستانی برعهده تولیدکننده پسماندهای ویژه است. یعنی بیمارستان‌ها تحت نظارت وزارت بهداشت، خود مسئول دفع پسماندهای ویژه هستند و زمانی که پسماند عفونی از حالت عفونی خارج شده و به زباله‌های عادی تبدیل شدند، دفع شان بر عهده شهرداری است.

وی با اشاره براینکه بر کار تمام بیمارستان‌ها نظارت می‌شود، گفت: بیمارستانهایی که کار خود را به خوبی انجام ندهند، مورد بازخواست قرار می‌گیرند و در حال حاضر دفع پسماندهای بیمارستانی باکیفیت مطلوبی انجام می‌شود و فقط 10 درصد بیمارستان‌ها در این زمینه نقص دارند که از این تعداد نیز حدود 6 درصد بیمارستانها دستگاه را خریداری کرده و در حال راه اندازی هستند.

صادق نیت در ادامه با بیان اینکه نظارت‌ها بر دفع پسماندهای بیمارستانی در قالب 4 سطح انجام می‌شود، در توضیح گفت: در هر بیمارستان، کارشناسانی حضور دارند که بر کار تفکیک پسماند نظارت می‌کنند. در هر استان نیز یک دانشگاه مسئول نظارت است. در کنار این نظارت‌ها، ستاد اصلی وزارت بهداشت بر کار بیمارستان‌ها نظارت می‌کند و نتیجه نظارت‌ها براعتباربخشی بیمارستان و رتبه و درجه بیمارستان ارتباط مستقیم دارد و نهایتاً چند دانشگاه مرجع نیز خروجی دستگاه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند و خروجی نهادها مورد تایید آزمایشگاه‌های محیط زیست قرار دارد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد