Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید معلم فرزند زنده‌یاد علی معلم درباره‌ی هفدهین جشن حافظ گفت: حافظ تنها جشن خصوصی ایران است که پایگاه اصلی آن مردم هستند، این جشن می‌تواند کمک کننده به جشنواره های دیگر کشور مثل جشنواره فجر باشد زیرا که منجر به بالا بردن استانداردها می‌شود.

به گزارش صدای ایران، در نشست خبری هفدهمین جشن دنیای تصویر(حافظ)، آذر معماریان همسر زنده‌یاد علی معلم با بیان اینکه " امسال هفدهیمن جشن حافظ را بدون حضور ایشان ولی با انرژی ایشان ادامه می‌دهیم " گفت: امسال امید معلم به جای پدرش علی معلم به عنوان تهیه کننده و مدیر اجرایی جشن حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست که 10 تیر ماه برگزار می‌شد، امید معلم با اشاره به اینکه "جشن حافظ برآمده از مردم و برای مردم است" افزود: ما تلاش کردیم در داوری‌های امسال هم مانند سال‌های گذشته رویکرد پدر را ادامه دهیم و سیاستگذاری‌های جشن نیز به گونه‌ای بوده است که به فیلم‌هایی که از نظر مخاطب جالب بوده و همینطور از یک استاندارد مناسبی هم برخوردار هستند،توجه ویژه‌ای شود.

معلم درباره‌ی نمادهای به کار رفته در پوستر امسال جشن دنیای تصویر گفت: امسال در پوستر جشن 2 مورد حائز اهمیت است؛اول اینکه از نماد کبوتر سفید استفاده شده است زیرا که علی معلم به کت و شلوار سفیدش مشهور بود و اشاره به این دارد که پدر از بُعد جسمانی خود خارج شده و به بعد روحانی خود رفته است. دوم آنکه امسال جنگ در دنیا سایه انداخته است و چون کبوتر سفید نماد صلح است ما سعی کردیم از این نماد استفاده کرده تا بگوییم سینما نمادی از صلح است و به نوعی اعلام کنیم که جهان پیش رو کمی به سمت صلح حرکت کند.

امسال در چند رشته افزایش نامزد داشتیم / تندیس ویژه‌ای به نام علی معلم

وی درباره‌ی تغییراتی که امسال در جشن حافظ رخ داده است گفت: امسال در چند رشته افزایش نامزد داشتیم تا حق کسی ضایع نشود؛ به طور مثال در رشته بهترین فیلم، تعداد نامزدها را به 10 مورد رساندیم. همچنین امسال یک تندیس ویژه نیز به نام علی معلم اضافه شده که این جایزه به یک فرد ایرانی موثر در سطح ملی اهدامی‌شود. در نتیجه این جایزه در کنار نشان عباس کیارستمی که از سال گذشته اضافه شده است، قرار می‌گیرد.

تقدیر از شهرام جعفری‌نژاد

امید معلم در ادامه افزود: امسال در بخش یک عمر فعالیت نوشتاری نیز از آقای شهرام جعفری‌نژاد برای یک عمر فعالیت هنری و نوشتاری تقدیر خواهد شد.

تهیه کننده جشن حافظ با بیان اینکه امسال در بخش تدوین نیز جوایزی خواهیم داشت، گفت: به دلیل بهتر شدن تدوین‌ها و استاندارد بودن آنها سعی کردیم امسال جایزه‌ای نیز به عنوان جایزه فنی نیز در نظر بگیریم.

معلم با اشاره به اینکه امسال نیز مانند سالهای گذشته کاندیداها به شکل تک تک و در طول روزهای مختلف اعلام می‌شود افزود: معیار جشن اینگونه است که از ابتدا عیدنوروزتا انتهای اسفند 95 هرآنچه در سینما و تلویزیون و همچنین در سینمای خانگی اکران شده است، مورد داوری قرار می‌گیرد.

به گفته‌ی او؛ تاریخ جشن اوایل مرداد ماه خواهد بود ولی هنوززمان و مکان به قطعیت نرسیده است.

حواشی پارسال جشن ربطی به خود جشن نداشت

مدیر اجرایی جشن دنیای تصویر درباره‌ی حاشیه‌هایی که در شانزدهمین دوره از جشن رخ داده است، گفت: سال گذشته جشن حافظ با حواشی‌ای مواجه شد اما ربطی به خود جشن نداشت، ضمن اینکه می‌توانم با اقتدار بگویم که جشن ما بیشتر از هر جشن دیگری به مضامین اسلامی و شرعی توجه کرده است.

وی درباره‌ی نحوه‌ی داوری گفت: امسال 13 داور داریم که اسامی آنها در روز جشن مشخص می‌شود. ما در داوری و در عملکرد خودمان فراجناحی رفتار می‌کنیم و هیچ گاه به این توجه نکردیم که فیلم برای چه گروه خاصی است، ما بر اساس استاندارد سینما داوری می‌کنیم و اگر هرکسی این استانداردها را رعایت کند در جشندیده می‌شود.

مدیر اجرایی جشن با اشاره به اینکه" در جشن حافظ همه دعوت می‌شوند" ادامه داد: ما تاکید خاصی به حضور شخصی نداریم ولی به نسبت اینکه چه کسی دوست داشتهباشد، شرکت کند،هرسال متفاوت است. بستگی دارد که خودشان دوست داشته باشد حضور پیدا کنند یا نه.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی بدون خط

چند سالی می‌شود که ریشه پیدا کردن اینترنت و وابسته شدن زندگی روزمره مردم به آن، محصول جدیدی به نام «اسنپ» و «تپسی» را هم در سطح شهرها به بار نشانده است. این دو برنامه مترادف شدند زنگ‌خور آژانس‌های قدیمی را حسابی کم کرد و کرکره خیلی از آنها پایین کشید. آنها که باقی مانده‌اند هم به ناچار بعضی تماس‌هایشان را با عبارات «ماشین نداریم»، «محدوده طرح نمی‌رویم» یا «یک ساعت دیگه تماس بگیرید» پاسخ می‌دهند؛ اما امروزه اکثر نقاط شهر و در هر ساعتی تنها با روشن کردن گزینه «لوکیشن» می‌توان به راحتی سفر کرد.

این تاکسی‌ها که به آنها، تاکسی آنلاین، تاکسی موبایلی یا تاکسی بر خط می‌گویند چند وقتی است که با سرعت فراگیر و به پای ثابت سفرهای درون شهری شهروندان تبدیل شده است. شبیه تاکسی‌هایی که قدیمی نیستند؛ نه رنگ و شکل یکسان دارند، نه هنگام باران غیبشان می‌زند و نه چانه زنی و بگو مگو با مسافر را دارند؛ اما در کنار تمام این محاسن از بدو شروع به کار حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشته و باعث ایجاد سوالات و ابهاماتی شده است. این استارت‌آپ‌ها چقدر در مقابل قانون پاسخگو هستند و تا چه میزان بر سازوکار دو برنامه تاکسی اینترنتی نظارت وجود دارد؟

مجله مهر در پرونده «تاکسی بدون خط» آخرین حاشیه‌های تاکسی‌های اینترنتی را مورد بررسی قرار می‌دهد و می‌کوشد در این مسیر حقوق راننده و مسافر را شانه به شانه یکدیگر پیگیری کند.

کد خبر 6093375

دیگر خبرها

  • خبرگزاری قوه قضاییه جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی منتشر کرد
  • جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی
  • دنیای بدون معلم، هرگز
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • تاکسی بدون خط
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • پول هست زمین نیست!
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند