Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آژانس هاي اطلاعاتي و جاسوسي بدنام آمريکا هيولايي را اختراع کردند اما پس از آن، کنترل آن را از دست دادند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، مجله آمريکايي "نيشن" (The Nation)، با انتشار گزارشي تحت عنوان "درباره حملات سايبري در جهان نگران هستنيد؟ اين حملات توسط واشنگتن آغاز شده است" به انتقاد از سياست هاي آمريکا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين مجله آمريکايي مي نويسد: «آژانس هاي اطلاعاتي و جاسوسي بدنام آمريکا اين هيولا را اختراع کردند و براي اولين بار ويروس استاکس‌نت عليه ايران مورد استفاده قرار گرفت؛ اما پس از آن، سازمان هاي اطلاعاتي آمريکا کنترل آن را از دست دادند.»
در ادامه اين گزارش آمده است: «پس از حملات سايبري به اوکراين، برخي از کارشناسان عنوان کردند که روسيه از اوکراين به عنوان سوژه اي براي آزمايش حملات سايبري خود استفاده کرده و احتمالا مسکو براي حمله نهايي به آمريکا آماده مي شود. اين موضوعي ترسناک است و برخي از کاشناسان آن را جدي گرفته اند.
بسياري از مردم آمريکا نيز خشمگين هستند که روسيه چطور جرات کرده است که با استفاده از حملات سايبري انتخابات آمريکا را دستکاري کند و آمريکا را هدف بي گناه روسيه مي دانند. کنگره آمريکا نيز تحقيقات گسترده اي را در اين رابطه آغاز کرده است. اما تفکر حق بجانب آمريکايي‌ها نابجاست. حقيقت آن است که دولت خود ما در استفاده از اين تکنولوژي بدخيم که مي تواند سيستم صنعتي جهاني را به اختلال بکشد، پيشقدم بوده است. عموم مردم آمريکا از اين موضوع خبر ندارند چرا که رسانه هاي آمريکايي -بجز استثنائاتي مثل نيويورک تايمز- به منشا حقيقي اين مرض نمي پردازند؛ بله! راحت تر آن است که اختلالات را بر دوش ديگران بياندازيم که به عنوان "کشورهاي بد" به مردم معرفي کرده ايم. در اين ميان، آژانس هاي جاسوسي بدنام آمريکا (آژانس امنيت ملي و آژانس اطلاعات مرکزي) نقش دکتر فرانکشتاين* را بازي مي کنند. آن ها اين هيولا را اختراع کرده اند اما پس از آن کنترل آن را از دست داده اند. اولين هدف آژانس هاي اطلاعاتي آمريکا، ايران و برنامه هسته اي آن بوده است؛ اما اکنون تمامي کامپيوترهاي دنيا در معرض خطر و آسيب قرار دارند. به نظر مي رسد که آمريکايي ها مي خواهند هم حافظ صلح جهاني باشند که ارزش هاي برتر جهاني محافظت کنند، و هم به سختي به دنبال منافع خود بوده و حتي براي ديگران قلدري و گردن کلفتي کنند. اما نيروي نظامي قدرتمند ما نمي تواند در شرايط جديد امروزي آنچنان کمکي بکند.»
*فرانکنشتاين معروف‌ترين اثر نويسنده انگليسي مري شلي است. فرانکنشتاين دانشمند جوان و جاه طلبي است که با استفاده از کنار هم قرار دادن تکه‌هاي بدن مردگان، جانوري زنده به شکل يک انسان مي‌سازد. اين موجود تا بدان حد وحشتناک است که خالقش نيز نمي‌تواند آن را کنترل کند و خود مقهور آن مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است

به گزارش قدس آنلاین، پایگاه اینترنتی «آکسیوس» نوشت: مشاوران ارشد «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا می‌گویند توافق پیشنهادی که هم اکنون روی میز مذاکرات حماس با اسرائیل است به عنوان تنها مسیر ممکن برای رقم زدن آتش‌بس در نوار غزه و تحقق احتمالی پایان به جنگی که بایدن را آماج انتقادات تند حتی از جانب حامیان برجسته‌اش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ قرار داده، محسوب می‌شود.

«جان کربی»، سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه گفت، جو بایدن همه تمرکزش را بر رقم زدن یک توافق آزادی اسرا قرار داده است. یک خبرنگار از کربی درباره اینکه آیا کاخ سفید طرح جایگیزینی برای پیگیری در صورت شکست مذاکرات آتش‌بس غزه دارد سوال کرد و او پاسخ داد: «فقط باید یک توافق (برای آتش‌بس) وجود داشته باشد.»

او ادعا کرد: «اگر بتوانیم آتش‌بس را حاصل کنیم خواهیم توانست به چیزی پایدارتر برسیم و سپس شاید به جنگ پایان دهیم و سپس شاید روند عادی‌سازی روابط (میان اسرائیل و عربستان سعودی)‌ را به پیش ببریم، اما شروع این روند باید با یک توافق و برگرداندن این افراد (اسرای صهیونیست) به خانواده‌هایشان باشد.»

به نوشته آکسیوس ۱۳۳ نفر از کسانی که در جریان عملیات هفتم اکتبر «طوفان الاقصی» جنبش حماس در سرزمین‌های اشغالی به اسارت گرفته شدند شامل ۶ شهروند آمریکایی هنوز در نوار غزه نگهداری می‌شوند.

این پایگاه در ادامه مطلب خود نوشت، مقام‌های آمریکایی مدعی هستند بحران انسانی در نوار غزه در هفته‌های اخیر کمی بهبود یافته است اما تاکید می‌کنند که یک آتش‌بس تنها راه واقعی برای رسیدگی نظام‌مند به وضعیت موجود و دفع خطر قحطی در این باریکه به حساب می‌آید.

وزارت بهداشت دولت تحت رهبری حماس در غزه اعلام کرده بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تا کنون به شهادت رسیده‌اند.

در این میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه گفت دستور به حمله ارتش این رژیم به شهر رفح در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه «چه با توافق و چه بدون آن» را خواهد داد.

مقام‌های آمریکایی مدعی هستند از آنجا که بایدن قصد دارد هر کار ممکن به منظور جلوگیری از حمله اسرائیل به رفح انجام دهد پس دستیابی به یک توافق ‌آتش‌بس را پیگیری می‌کند چون باور دارد حصول این توافق است که باعث به تعلیق در آمدن عملیات نظامی اسرائیل در رفح  (اگر که باعث کنار رفتن دائمی آن از میز مذاکرات نشود) می‌شود.

همچنین به گفته مقام های آمریکایی مورد استناد پایگاه آکسیوس، کاخ سفید از سوی دیگر معتقد است برقراری یک آتش‌بس در نوار غزه در چارچوب توافقی برای تبادل اسرا آتش‌ درگیری‌های دیگر در منطقه از جمله حملات توسط انصارالله یمن علیه کشتی‌ها در دریای سرخ را فروخواهد نشاند.

همچنین چند دستیار بایدن معتقدند چنین توافقی در عین حال باعث دورتر شدن رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از آستانه جنگ در محل مرز لبنان-اسرائیل خواهد شد.

آکسیوس نوشته است: یک هدف دیگری که دولت جو بایدن دنبال می‌کند این است که یک توافق آتش‌بس موقت برقرار وسپس آن را در ادامه تبدیل به یک توافق آتش‌بس دائمی کرده و بر مبنای این توافق به مذاکرات بر سر عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل که آمریکا پیش از هفتم اکتبر پیگیری می‌کرد، برگردد.

مقام‌های آمریکایی همچنین ادعا کردند کاخ سفید می‌خواهد از مساله توافق عادی‌سازی روابط عربستان-اسرائیل به عنوان اهرم استفاده کرده و با استفاده از این اهرم نتانیاهو را وادار به پذیرش مسیر تشکیل کشور فلسطین کند.

حمایت‌های مداوم بایدن از اسرائیل موجب شده که در داخل آمریکا و در ضمن کارزار مربوط به انتخابات ریاست جمهوری، او با خطر از دست دادن آرای رای دهندگان ترقی‌خواه جوان مواجه شود.

هدف دیگر بایدن از دنبال کردن انعقاد توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل این است که شعله اعتراضات طنین انداخته در دانشگاه‌های مهم آمریکا از سوی تظاهرکنندگانی که معترض به سیاست‌های او در قبال اسرائیل هستند را کم کند.

به نوشته آکسیوس در سوی دیگر، بایدن همچنین به موجب این تلاش می‌خواهد وجهه خدشه‌دار شده خود در میان رای‌دهندگان عرب در ایالت تاثیرگذار میشیگان را بازسازی کند.

بایدن روز یکشنبه یک گفتگوی تلفنی با نتانیاهو داشت و در آن درباره جدیدترین پیشنهاد اسرائیل شامل تمایل برای مذاکره کردن بر سر «بازیابی آرامش پایدار» در غزه بعد از آزادی نخست اسرا بر مبنای دلایل بشردوستانه صحبت کرد.

روز دوشنبه نیز رئیس جمهور آمریکا با رهبران مصر و قطر، دو میانجی‌گر بین حماس و اسرائیل گفتگو داشت.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • ادامه سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • روز ۲۰۷ طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزه
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت