Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ثبت 30 نوع سرطان در قالب طرح رجیستری در بیمارستان امید خبر داد و گفت: سرطان‌های مری و معده از جمله سرطان‌های شایع در استان خراسان به شمار می‌روند.‌

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری وب‌دا، دکتر رهام سالک، ثبت و رجیستری بیماری‌ها را یکی از پایه‌های مهم در اجرای طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: هدف نخست در اجرای این طرح، دریافت اطلاعات بیماران مراجعه‌کننده به مراکز درمانی بود تا بتوان در انجام تحقیقات گذشته‌نگر از آن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه رجیستری تنها ثبت سرطان و موارد به روز این بیماری را شامل نشده بلکه هدف ایجاد یک رجیستری یکنواخت در تمام بیمارستان‌هاست، خاطرنشان کرد: بر اساس رجیستری مدنظر این مرکز تمام بیمارانی که به مراکز سرطان در بیمارستان‌های دانشگاه مراجعه کرده و تحت درمان قرار می‌گیرند ثبت سیستماتیک و پیگیری خواهند شد.

دانشیار گروه رادیوتراپی و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: با داشتن این اطلاعات می‌توان در ایجاد گروه‌ها و یا کوهورت‌های تاریخی موفق عمل کرد و یکی از موانع پژوهش‌های بالینی را برطرف کرد.

سالک، طراحی آزمون‌های بالینی آینده را از دیگر اهداف رجیستری عنوان کرد و گفت: در این مسیر از طرح‌های تحقیقاتی با وسعت محدودتر آغاز کرده تا بتوانیم در آینده انجام آزمون‌های بالینی چند مرکزی را با موفقیت به اجرا درآوریم.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان به سرطان‌های شایع در کشور و شهر مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: در منطقه خراسان سرطان دستگاه گوارش و سرطان پستان نسبت به دیگر سرطان‌ها شایع‌تر بوده و این در حالی است که بین سرطان‌های دستگاه گوارش در خراسان نیز مانند ایران سرطان معده بیش از دیگر سرطان‌ها شایع است.

سالک ادامه داد: البته سرطان مری در خراسان از دیگر نقاط کشور شیوع بیشتری دارد و در حالی که سرطان پستان در میان زنان در کشور جایگاه اول را داراست، اما در خراسان سرطان معده بیش از دیگر سرطان‌ها در میان زنان شیوع دارد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در خراسان نیز بر اساس آخرین آمار سال 1391 حدود 8000 نفر بیمار قطعی سرطانی شناسایی شده‌اند که این آمار تا اندازه‌ای بالاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین نشست میز‌های تخصصی سند ملی زیارت گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گیرد در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در مرکز ملی داده‌های زیارت پوشش داده تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
حسین افخمی روحانی در خصوص تاسیس مرکز ملی داده‌های زیارت افزود: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مرکز ملی داده‌های زیارت مصوبه کارگروه ملی زیارت کشور است و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز مصوب شد، اضافه کرد: طی مصوبه‌ای که در زمینه این کارگروه ملی مطرح شد قرار است این مرکز در پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک فعالیت پژوهشی دانشگاهی مستقر شود تا بررسی و تحلیل داده‌های زیارت در این مرکز صورت گیرد.
رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سال گذشته یک فرآیند اجرایی و ساختاری در این خصوص طی شد که در اجرای این طرح ابتدا به صورت آزمایشی در استان و سپس در سطح کشور نیز انجام می‌شود تا تصمیم‌گیری در حوزه زیارت مبتنی بر داده‌ها باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گرفت در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در این مرکز پوشش دهیم تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
افخمی روحانی گفت: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی نیز ارتقا دهیم. جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های زیارت است و ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت تمامی اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی مناسبی برای مسائل مختلف زیارت نیز داشته باشیم.

رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: تمامی دستگاه‌ها باید حمایت‌های خود را داشته باشند تا تمامی داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های کلان جمع‌آوری شود، چراکه زیارت به عنوان یک پیشران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان و کشور محسوب می‌شود و لازمه آن این است که تمامی ارگان‌های مربوطه مشارکت خود را در این زمینه به کار گیرند.

دیگر خبرها

  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • پیش بینی بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد