Web Analytics Made Easy - Statcounter


کتاب علی شریعتی و آینده نظریه اجتماعی زیر نظر سید جواد میری از پژوهشگاه علوم انسانی و داستین ج. بِرد از دانشگاه اولیوت کالج آمریکا توسط انتشارات بریل سپتامبر ۲۰۱۷ در هلند منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، کتاب علی شریعتی و آینده نظریه اجتماعی زیر نظر سید جواد میری از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و داستین ج.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بِرد از دانشگاه اولیوت کالج آمریکا و با همکاری ۱۲ اندیشمند از کشورهای گوناگون توسط انتشارات بریل در چهلمین سالگرد شریعتی به چاپ رسید. این کتاب در سپتامبر سال جاری روانه بازار نشر می شود.

در گفتگو کوتاهی که با سید جواد میری داشتیم در معرفی این کتاب گفت: کتاب «علی شریعتی و آینده نظریه اجتماعی» با عنوان فرعی «دین انقلاب و نقش روشنفکر» توسط انتشارات بریل در هلند به چاپ رسیده است. طرح اولیه این کتاب در سال ۱۳۹۴ با سمینار شریعتی و آینده علوم انسانی که در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران برگزار شد، کلید خورد. در این همایش که حدود ۹۰ مقاله به دبیرخانه ارائه شد، ۵ مقاله آن به زبان انگلیسی بود که برخی از آنها از کشورهای خارجی ارسال شده بود. مقالات واصله را با همکاری پروفسور داستین ج. بِرد از دانشگاه اولیوت کالج آمریکا به صورت طرحی به انتشارات بریل دادیم، پذیرفته شد که منتشر شود.

این کتاب ۱۵ فصل به شرح زیر دارد: در فصل اول که فصل مقدماتی است من با همکاری داستین ج. برد نوشتیم و تلاش کردیم که بگوئیم شریعتی و اندیشه اش در حوزه مطالعات اجتماعی دارای چه جایگاهی است. در فصل دوم اریک گود فیلد با عنوان نگاهی به شریعتی و بازگشت سنت روشنگری در تفکر شریعتی به یک مطالعه تطبیقی در تفکری که در غرب وجود دارد و تفکر شریعتی پرداخته است.

فصل سوم را کریم محمد از امریکا با عنوان ایدئولوژی و نقش ایدئولوژی در علوم اجتماعی و علوم انسانی نوشته است. فصل چهارم را اسماعیل زینی از دانشگاه مالزی با عنوان مطالعه مقارنی بین شریعتی و سید حسین العطاس نوشته است. فصل پنجم را سید جواد میری با عنوان نقد علی شریعتی بر جامعه شناسی دین دورکیم نوشته است. فصل ششم را داستین ج. برد با عنوان علی شریعتی و نظریه انتقادی به رشته تحریر است. فصل هفتم را تئو لی کین از دانشگاه ملی سنگاپور با عنوان علی شریعتی و اومانیسم اخلاقی به رشته تحریر درآورده است. فصل هشتم به قلم جرج لیوب با عنوان قرائت شریعتی از فرانتس فانون است. فصل نهم را چاندرا مظفر از مالزی با عنوان اندیشه سیاسی در تفکر شریعتی نوشته است.

فصل دهم را خانم صوفیا رز ارجانا با عنوان اسلام گرایی نوین و نگاهی به تذکر و الهیات آزادی نوشته است. فصل یازدهم را مهدی آهویی از دانشگاه تهران با عنوان شریعتی و مسئله فلسطین به رشته تحریر درآورده است. فصل دوازدهم را خسرو باقری نوپرست از دانشگاه تهران با عنوان نگاه شریعتی به مسئله تعلیم و تربیت در پارادایم اسلامی و غربی نوشته است. فصل سیزدهم را فاطمه شایان از یکی از دانشگاه های فنلاند با عنوان شریعتی و امریکایی ستیزی در منطقه خلیج فارس نگاشته است. فصل چهاردهم را کورشاد آتالار از ترکیه با عنوان ما و شریعتی نوشته است. فصل پانزدهم را بدر موسی الصیف که کویتی الاصل است، اما در دانشگاه های امریکا مشغول است با عنوان مسلمان مارکسیست نگاهی به تجدد گرایی اسلامی با تمرکز بر ایده مذهب علیه مذهب نوشته است.

این کتاب در سپتامبر سال ۲۰۱۷ روانه بازار نشر می شود.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۱۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد

 کتاب «نقش ما» به قلم «امیرحسین طالب علی» با موضوع واکاوی جهش تولید با مشارکت مردم و با هدف آشنایی عموم مردم با این مقوله حیاتی که امسال مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ نوشته شده که نویسنده آن تلاش کرده به صورت چکیده و با زبانی ساده به بررسی مفهوم جهش تولید در حوزه‌های مختلف، نقش مردم در پیشبرد آن و راهکار‌ها و راهبرد‌های مختلف برای افزایش جهش تولید در کشور بپردازد.

این کتاب شامل پنج فصل با موضوعاتی همچون مفهوم جهش تولید با مشارکت مردم، اهمیت جهش تولید در توسعه اقتصادی کشور، تحولات اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر جهش تولید، فرصت‌ها و چالش‌های جهش تولید در ایران و نقش مناطق ویژه اقتصادی ایران در جهش تولید در ۸۰ صفحه نوشته و به همت منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به چاپ رسیده است.

طالب علی از خبرنگاران و فعالان رسانه با سابقه است که سابقه فعالیت در خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مختلف از جمله خبرگزاری مهر و همچنین صاحب امتیاز و مدیر مسؤولی ماهنامه فرهنگی اجتماعی کریمه را در سوابق کاری خود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد