Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنعتی یزد شاخصه‌های صنعتی بودن را ندارند گفت: آمار تعداد واحدهای صنعتی یزد درست نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سیدمحمد میرمحمدی عصر امروز در نشست کمیته راهبری اس‌دی‌آی استان یزد یکی از مشکلات بزرگ استان یزد را انجام هزینه بدون حصول استفاده از این هزینه‌ها دانست و گفت: کارهایی که هشت تا 10 سال قبل در استان یزد شروع شده ولی از آن هیچ استفاده‌ای نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این موضوع را بدترین شیوه انجام کار دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین موضوعات در این زمینه این است که مدیران باید نسبت به هزینه کرد حساسیت بیشتری داشته باشد و در تغییر مدیریت هم مدیر قبلی تمام اطلاعات و روند کار را به مدیر جدید انتقال دهد.

استاندار یزد افزود: این موضوع وظیفه هر مدیر است که تمام روند کار را برای ادامه به مدیر جدید منتقل کند تا وی نخواهد دوباره این کارها را پیگیری و دوباره کاری کند.

میرمحمدی تصریح کرد: الان همه دستگاه‌ها بانک‌های اطلاعاتی از نهادها و بخش‌های مختلف مرتبط با خود در اختیار دارند و به صورت جزء به جزء اطلاعات را احصا کرده‌اند.

وی مشکل موجود را عدم توانایی در بهره‌برداری از این اطلاعات دانست و عنوان کرد: هیچ دستگاهی را نمی‌توان پیدا کرد که اطلاعات مربوط به خودش را نداشته باشد و اینکه نتوانسته‌اند از این اطلاعات تجزیه و تحلیل لازم را داشته باشند، به دلیل این است که تاکنون نخواسته‌اند در این راه قدم بردارند.

استاندار یزد با اشاره به اینکه همیشه از استان یزد به عنوان یک استان صنعتی یاد می‌شد، گفت: پس از اینکه بررسی‌های لازم به عمل آمد متوجه شدیم که یک کارگاه تیرچه بلوک که 30 عدد تیرچه برای یک ساختمان می‌زند جزو واحدهای صنعتی به حساب آمده است.

میرمحمدی خاطرنشان کرد: واحد صنعتی تعریف خاص خودش را دارد و نباید هر واحدی که بعضا به صورت موقتی هم ایجاد شده است را در بین واحدهای صنعتی گنجاند.

وی تعریف درست از فعالیت‌ها را بسیار ضروری دانست و گفت: بحث دوم تشخیص تفاوت مستند‌سازی و اطلاعات است، اطلاعات به صورت دائم در حال تغییر است و مستند‌سازی بر اساس این اطلاعات ایجاد می‌شود.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه تمام کارها باید بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و منظم باشد، خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری‌ها بر اساس اطلاعاتی است که در حال تغییر است و ما باید نسبت به این اطلاعات آشنایی کامل داشته باشیم.

میرمحمدی ادامه داد: یکی از مسائل بسیار مهم دیگر این است که ناهماهنگی های موجود بین ادارات و دستگاه‌های مختلف را شناسایی کرده و پس از آن از دولت درخواست برطرف کردن این موارد را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که این اقدامات به خوبی انجام شود می‌توان از امکانات موجود برای پیشرفت و توسعه استان با همکاری و همراهی تمام دستگاه‌های مربوطه استفاده کرد.

استاندار یزد ارزش افزوده را یکی از مهمترین مسائل مرتبط با مدیران دانست و گفت: امروز مدیران باید هر کاری که انجام می‌دهند بر اساس سود و منفعت باشد و زمینه بهبود فعالیت‌ها را به وجود آورد.

میرمحمدی گفت: مدیریت در استان یزد نیازمند تفکری است که علاوه بر ایجاد منفعت برای اداره مربوطه، برای کل استان و کشور هم منفعت به دنبال داشته باشد و زمینه پیشرفت همه جانبه استان و کشور را فراهم آورد.

انتهای پیام/

R41376/P1357/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد

ایسنا/البرز مدیرکل دامپزشکی استان البرز در خصوص چگونگی رشد جوجه پرورشی در یک بازه ۴۵ روزه، گفت: این جوجه‌ها با استفاده از یک خوراک مغذی که سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی است در یک فرآیند کاملا بهداشتی و سالم به وزن مناسب می‌رسند و تزریق هورمون در هیچ واحد مرغداری وجود ندارد.

علیرضا رفیعی پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه جمعیت دام مولد و مرغ گوشتی البرز پاسخگوی نیاز این استان نیست، اظهار کرد: بر این اساس بخشی از نیاز البرزنشینان از سایر استان‌ها و گوشت وارداتی از سایر کشورها تامین می‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۲۷۹ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ از طریق فرودگاه پیام به استان وارد شده است.

این مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت واحدهای مرغ گوشتی در استان توضیح داد: در این واحدها جوجه‌ای که در شرایط پرورش سنتی در بازه یکساله به حدود دو کیلوگرم می‌رسد، ۴۵ روزه این وزن را پر کرده و به واحدهای کشتار انتقال می‌یابد.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای افزایش سریع وزن به مرغ‌ها هورمن تزریق می‌کنند، گفت: این اتفاق در هیچ یک از واحدهای مرغداری نمی‌افتد. این جوجه‌ها با استفاده از یک خوراک مغذی که سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی است در یک فرآیند کاملا بهداشتی و سالم به وزن مناسب می‌رسند.

وی با اشاره به میزان نهاده‌ای که هر جوجه در طول رشد خود مصرف می‌کند، ادامه داد: هر کدام از این جوجه‌ها با مصرف پنج کیلو نهاده تقریبا به وزن سه کیلو می‌رسند.

رفیع پور ابراز کرد: در مجموع سالانه حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون جوجه ریزی در کشور انجام می‌شود که به تولید سه میلیون تن گوشت مرغ منتهی می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی البرز در پایان با اشاره به نظارت دوره‌ای بر واحدهای تولید مرغ گوشتی استان تصریح کرد: هر مرغداری معمولا یک ناظر فنی دارد که به صورت هفتگی گزارش دقیق و کاملی از تغذیه، تلفات احتمالی و... ارائه می‌دهد و در صورت تخلف موارد را گزارش می‌کند تا برخورد قانونی لازم صورت بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روسیه: ارتش اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟