Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم می‌گوید که هیچ رویکرد سیاسی در شورای گسترش نسبت به تائید رشته‌ها نداریم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مجتبی شریعتی‌نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست‌خبری که امروز (شنبه 10 تیر) با اصحاب رسانهدرباره حذف رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی داشت، گفت: دکتر ولایتی از زمانی که زمام امور را در دانشگاه آزاد بر عهده گرفته، نکات خوبی را درباره کیفیت رشته‌ها مطرح کرده که وزارت علوم نیز خواهان این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرجع ناظر بر کیفیت آموزشی نیز در قانون مشخص شده، ادامه داد:طبق مصوبه مجلس در 18 مرداد سال 83، توسعه هرگونه مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی در همه مقاطع بر عهده وزارت علوم است. در این قانون بندی وجود دارد که این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجراست و کلیه مقررات گذشته لغو و بی‌اثر است.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: درباره نحوه تایید رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مصوبه‌ای در سال 67 داریم که کمیته‌ای سه نفره تحت عنوان کمیته ارزیابی رشته دانشگاه آزاد با حضور سه نماینده وزارت علوم، شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه آزاد این وظیفه را انجام می‌دادند، آئین‌نامه اجرایی آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد.

شریعتی‌نیاسر اظهار داشت: گفته شد کمیته سه نفره درباره رشته محل‌های دانشگاه آزاد با حضور سه نماینده مذکور جلسه تشکیل داده و برای این رشته‌ها تصمیم گرفته شده و نیازی به مجوز بخش‌های دیگر نیست.

وی افزود: قانون مصوب مجلس که به پیشنهاد شورای عالی انقلاب فرهنگی و به تصویب هیئت وزیران رسیده، در این باره می‌گوید این کمیته با هر سه عضو رسمیت می‌یابد و ابلاغ تصمیمات کمیته با امضای رئیس کمیته انجام می‌شود. تا جایی‌ که بنده می‌دانم در دبیرخانه شورای گسترش آموزش عالی چنین جلسه‌ای تشکیل نشده است.

معاون آموزشی وزارت علوم تصریح کرد: هیچ رویکرد سیاسی در شورای گسترش نسبت به تائید رشته‌ها نداریم. در بررسی رشته محل‌ها هیچ نماینده‌ای از وزارت علوم نبوده است. ما کاری به مصوبه مجلس نداریم، قانون سنجش پذیرش مجلس وقتی تصویب می‌شود، عملا قانون قبلی منسوخ می‌شود.

شریعتی‌نیاسر افزود: گفته شده تائید رشته‌ها در 244 صفحه به امضای هر سه نماینده رسیده که بنده این مسئله را تکذیب می‌کنم.

وی در ادامه گفت: اساسنامه اصلاحی دانشگاه آزاد مصوب سال 89 نیز صراحتا می‌گوید از حیث ایجاد واحدهای وابسته و تعیین رشته با مجوز وزارت علوم یا بهداشت صورت می‌گیرد. در بند دیگر اساسنامه دانشگاه آزاد ایجاد دانشکده‌ها نیز حسب مورد توسط شوراهای گسترش وزارتین بیان شده است، بنابراین تمام قوانین بالادستی تایید می‌کند که دانشگاه آزاد یکی از زیرنظام‌های وزارت علوم و حسب مورد وزارت بهداشت است و اینکه یک مرجعی بگوید ما اینها را جای دیگری بررسی می‌کنیم، قطعا موضوعیت ندارد.

شریعتی‌نیاسر خاطرنشان کرد: از دکتر ولایتی استاد عزیز و بزرگوار که سرمایه این کشور هستند، انتظار داشتم با توجه به سوابق درخشان‌شان با اشراف کامل در مورد ضوابط صحبت کنند.

معاون وزیر علوم در بخش دیگری از نشست‌خبری خود اظهار داشت: در تمامی کشورها مرجع تایید مدارک تحصیلی، وزارت علوم است؛ چگونه می‌توانیم بگوییم وزارت علوم هیچ حقی در تعیین شاخص‌ها ندارد و یک زیر نظام بگوید ما خودمان کار را پیش می‌بریم؟

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

R1373/P1011121/S1,14/CT11 موضوعات مرتبط وزارت علوم

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد