Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@13:58:40 GMT

تعرفه خدمات فرودگاهی نجف سه‌برابر ایران شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۶۲۹۶۳

نایب رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: تا زمانی که عراقی ها به درخواست ایرلاین های ایرانی عمل نکنند، کلیه پروازها به فرودگاه نجف لغو خواهد شد.

خبرگزاری مهر: نایب رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: تا زمانی که عراقی ها به درخواست ایرلاین های ایرانی عمل نکنند، کلیه پروازها به فرودگاه نجف لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصغر عبدالله پور درباره لغو پرواز ایرلاین های ایرانی به فرودگاه نجف گفت: از امروز صبح شرکت های هواپیمایی ایرانی طبق تصمیمی که از پیش گرفته شده بود، کلیه پروازهای خود به فرودگاه نجف را به دلیل بالا بردن هزینه خدمات فرودگاهی از سوی این فرودگاه، لغو کرده و صرفا به فرودگاه بغداد پرواز دارند. این تصمیم تا زمانی که طرف عراقی خواسته ایرلاین های ایرانی را عملی نکند، ادامه خواهد داشت.

نایب رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی ادامه داد: مدیران فرودگاه نجف چون می دانند هم مسافران و هم شرکت های هواپیمایی ایرانی به خدمات آنها نیاز دارند، سر خود و بدون توجه به درخواست ایرلاین‌های کشورمان، هزینه خدمات فرودگاهی را که از شرکت های هواپیمایی اخذ می کنند، بالا برده اند. این در حالی است که هزینه ای که ایرلاین های آنها بابت خدمات فرودگاهی به فرودگاه های ایران پرداخت می کنند، یک سوم هزینه ای است که ما به آنها می دهیم.

وی با اشاره به درخواست انجمن شرکت های هواپیمایی از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر افزایش تعرفه خدمات فرودگاهی کشورمان به اندازه هزینه فرودگاه نجف، تصریح کرد: این تفاوت قیمت در هزینه خدمات فرودگاهی سبب شده تا ایرلاین های عراقی بتوانند با قیمت بلیت کمتری مسافران را بین دو کشور جابه جا کنند ولی ایرلاین های ایرانی توان رقابت با آنها را ندارند.

به گفته عبدالله پور، افزایش هزینه های خدمات فرودگاهی در نجف سبب تحمیل هزینه های گزاف به مسافران ایرانی شده که در نتیجه کاهش تقاضای سفر به این شهر را در پی داشته است؛ بنابراین برای شرکت های هواپیمایی ایرانی هم به صرفه نیست که با صندلی های خالی به نجف پرواز داشته باشند.

وی هزینه خدمات فرودگاهی نجف را شامل عوارض گمرکی معادل ۸۵ دلار به ازای هر پرواز و ۱۵ دلار به ازای هر صندلی عنوان کرد؛ ضمن اینکه مبالغ دریافتی بابت هندلینگ و اپروچ هواپیماها نیز جداگانه دریافت می شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • اختصاص ۲ هزار میلیارد برای بهسازی فرودگاه بم
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری!/ عکس
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! | ببینید
  • چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم؟
  • هزار و ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی شدند
  • اعطای گواهینامه بین المللی فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی