Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،کارگاه آموزشی سی امین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان با عنوان «پایان بندی و سناریونویسی» در کتابخانه مرکزی اصفهان و با حضور شادمهر راستین مدرس فیلمنامه نویسی برگزار شد.

شادمهر راستین در این جلسه با اشاره به اهمیت جایگاه فیلمنامه در سینمای ایران گفت: امروز فیلمنامه پاشنه آشیل صنعت سینمای ایران محسوب می شود و فیلمنامه نویسی و تکنیک های آن مدنظر اهالی هنر هفتم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شخصیت پردازی و پایان بندی نیز از نکات مهم در فیلمنامه نویسی است که در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان مورد توجه قرار گرفته شد.

وی شخصیت را عامل پیوند عناصر داستانی دانست و بیان کرد: داستان شخصیت می خواهد، اما موانعی مانند شخص، عادت ها یا سیستم می تواند به عنوان مانع مطرح شود. امروز قهرمانان برای به دست آوردن پاداش های کوچک تلاش نمی کنند و انگیزه ها بسیار پیچیده شده است.

راستین در پایان با بیان این موضوع که آنچه قهرمان می سازد خواست شخصیت است، اظهار کرد: در داستان یا شخصیت به خواسته اش می رسد و یا نمی رسد، گاهی خواسته اش تغییر می کند و خواسته شخصیت را تغییر می دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی

ساعاتی پس از انتشار اسنادی درباره تجاوز و قتل نیکا شاکرمی، حساب رسمی بی‌ بی‌ سی فارسی در شبکه اجتماعی ایکس عنوان داشت: به دلیل حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند اسناد را بازسازی کرده‌ است.

روزنامه کیهان نوشت: شبکه خبری بی‌بی‌سی جهانی، روز دوشنبه در گزارشی که در سرخط خبری پایگاه اینترنتی این شبکه وابسته به دولت انگلستان جای گرفت، مدعی دستیابی به اسنادی درباره تجاوز و قتل نیکا شاکرمی شده است.
 
 این نامه جعلی به سرعت اپوزیسیونی که در برابر جنایت‌های ۷ ماهه اسرائیل و بالاخص در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در آمریکا، لال شده بود را شفا داده و نطق آنان را باز کرد.

گرچه این به اصطلاح سند بی‌بی‌سی که پر از گاف‌های نوشتاری و زمانی و نگارشی است، ارزش جواب و ابهام‌زدایی ندارد ولی برای آن دسته از افرادی که متاسفانه جریان ضد انقلاب بر روی ساده‌لوحی آنان حساب باز کرده ذکر نکاتی درباره عمق مسخرگی این سند جعلی، خالی از فایده نیست.

این نامه بیش از هر چیز به لحاظ شکلی ابتدائیات یک نامه اداری را نداشته و چه از لحاظ فونت نگارش، عدم درج تاریخ در چنین سندی که بنابر ادعای بی‌بی‌سی طبقه‌بندی خیلی محرمانه داشته و چه کلمات نامعمول به وضوح جعلی بودن آن مشخص است. 

شدت جعلی بودن و گاف‌های بی‌شمار این نامه به قدری بود که ساعاتی پس از انتشار، حساب رسمی بی‌بی‌سی فارسی در شبکه اجتماعی ایکس با فراری رو به جلو عنوان داشت: به دلیل حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است.

این فرار به جلو بیشتر به دلیل گاف‌های عجیب و غریب این سند جعلی بود.

نیکا شاکرمی زنده می‌شود با مادرش تماس گرفته و دوباره فوت می‌شود

یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های جعلی بودن و احمقانه بودن این سند جعلی، مصاحبه اطرافیان نیکا شاکرمی از جمله مادر وی است. فارغ از دروغ‌پردازی‌های اطرافیان متوفی، مادر وی پیش از این بار‌ها گفته که در واپسین ساعات ۲۹ شهریور حدود ساعت ۲۳:۳۰ با نیکا حرف زده و نیکا به او گفته بعد از ظهر در تجمع بوده و از دست ماموران فرار کرده است؛ بنابراین از لحاظ منطقی و عقلی امکان این نیست که نیکا شاکرمی ساعت ۴ و ۵ بعد از ظهر در یک تجمع بازداشت شود بعد چندین ساعت بعد در نقل و انتقال در ماشین یخچالدار به قتل برسد و بعد همین جنازه ساعت‌ها بعد حدود ۲۳:۳۰ به موبایل دسترسی پیدا کند و با مادرش تماس بگیرد و از فرار از دست نیروی انتظامی بگوید.

فراجا یا ناجا؟!

یکی از گاف‌های مهم این نامه جعلی، ذکر نام ناجا در آن است. در این نامه جعلی شعار سال درج شده در بالا «سال تولید، دانش بنیان، اشتغال‌آفرین» که مربوط به سال ۱۴۰۱ است در حالی که ناجا (نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) در سال ۱۴۰۰ به فراجا (فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) تغییر نام داد.

طبقه‌بندی خیلی محرمانه بدون مهر

در نامه‌هایی که طبقه‌بندی خاص دارند درج مهر طبقه‌بندی الزامی است. این در حالی است که در این نامه جعلی در قسمت طبقه‌بندی خیلی محرمانه درج شده ولی اثری از مهر طبقه‌بندی خیلی محرمانه نیست.

 اشعار داشته؟ متهمه؟

در این سند ادعایی بی‌بی‌سی عبارت‌هایی همچون اشعار داشته ذکر شده که منظور فعل اظهار داشته است، می‌باشد.

یا در قسمتی دیگر برای اشاره به مرحوم نیکا شاکرمی از لفظ متهمه استفاده شده است. این در حالی است که چنین لفظی در ادبیات قضائی یا گزارش‌های ضابطین رونمایی از چنین لفظی در نامه‌های اداری قضائی و ضابطین نیز از دستاورد‌های سند‌سازی بی‌بی‌سی است. سازندگان این سند جعلی به قدری احمقانه عمل کرده‌اند که حتی برای جعلیات اینچنینی، نگاهی به نامه‌های مشابه در اینترنت نیز نکرده‌اند.

 به کار بردن عباراتی مثل فلانی «اشعار داشته» است (ظاهرا به جای اظهار داشته است) یا «متهمه» احتمالا برای متهمان زن که اصلا در نامه‌های اداری و قضائی رایج نیست نشان‌دهنده همان مدعاست که سازندگان قبل از این نامه حداقل دو تا نامه اداری مشابه که در فضای مجازی پر است را ندیده‌اند.

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • استوری مشکوک ستاره ایرانی: پایان قصه ایتالیا!