Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- ورود قاطع و اجرايي استاندار قزوين براي رفع يک مشکل مهم و حياتي مردم شهرستان آبيک که چند سالي است بلاتکليف مانده، ضروري است.

به گزارش خبرگزاري آريا ، يکي از نکات برجسته و توصيه مهم امام راحل و رهبر معظم انقلاب خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان است که بارها و بارها در مقاطع مختلف به مسئولان کشور گوشزد شده و رئيس جمهور روحاني نيز در مناسبت ها و برنامه هاب مختلف در دوره رياست جمهوري خويش به مديران تحت امر خود تاکيد کرده و در سفر خود به قزوين نيز بر اين موضوع اشاره کرده و قول هايي را نيز دادند و صد البته خود ايشان اين ها را انجام نمي دهند و مديران استاني بايستي بر تحقق آن همت گمارند که استاندار قروين در راس و مديران کل پس از ايشان بايد پاسخگو باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما نکته اي در اين ميان وجود دارد که با وجود اين تاکيدات از سوي امام (ره) و رهبري و رئيس جمهور و تامل بر اينکه عدم توجه به مشکلات تلنبار شده مردم براي مسئولان امر وزر و وبال بوده و اصلا مشروعيت حقوق و مسئوليت آنان زير سئوال خواهد بود ، يک موضوع مهم و قديمي در شهرستان آبيک از سوي دانشگاه علوم‌پزشکي استان قزوين ناديده گرفته مي شود و اين در حالي است که بارها از سوي امام جمعه شهر آبيک ، فرماندار و نمايندگان مجلس بر آن تاکيد شده است.
اين موضوعي است که فرماندار شهرستان آبيک مدتهاست پيگيري مي کند و گويا اين مسئول پرتلاش اين شهرستان نمونه استان قزوين يعني آبيک که همواره مردمي پيشرو در انقلاب و جبهه و جنگ و سازندگي و حماسه سازي داشته است حالا در رويارويي با مسئولان استاني تنهاست و آنچه را که وي فرياد مي زند گوشي نمي شنود تا دردي از دردهاي انباشته مردم اين شهرستان کم کند.

بر اساس اين گزارش اما بازهم علي رحماني امروز در دومين جلسه شوراي سلامت شهرستان آبيک بر اين نکته تاکيد کرد که براي راه‌اندازي بيمارستان شهدا و احياي مجدد بيمارستان وليعصر(عج) شهرستان آبيک پيگيري‌ها صورت گرفته و تمام بحث‌ها و دعواها انجام شده اما اين مطالبات مردمي کماکان باقي است و روند راه‌اندازي آن‌ها بسيار کند است.

وي مقصر و عامل کندي روند راه‌اندازي بيمارستان‌هاي وليعصر(عج) و شهدا را رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قزوين ذکر کرد و افزود: در شوراي تأمين استان قزوين هم اين موضوع مطرح شده و دانشگاه علوم پزشکي استان مکلف به رسيدگي وضعيت بيمارستان‌ وليعصر(عج) شهرستان آبيک است.

فرماندار شهرستان آبيک با بيان اينکه رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قزوين هيچ حسي به اين شهرستان و اراده‌اي براي رفع مشکلات آن ندارد، ادامه داد: رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان بايد پاسخگوي حدود 100 هزار نفر جمعيت شهرستان آبيک و کساني که به دليل عدم راه‌اندازي بيمارستان جان خود را از دست مي‌دهند، در پل صراط باشد.

رحماني اضافه کرد: ده‌ها بار گفته‌ام مسؤولان دانشگاه علوم پزشکي در حق مردم شهرستان آبيک خيانت کرده‌ و در خصوص اين شهرستان مسائلي ذکر کرده‌اند که در وقت مقتضي پاسخ همه آن‌ها را خواهم داد.

وي خاطرنشان کرد: تا زماني که مسؤولان دانشگاه علوم پزشکي استان قزوين نگاه خود را نسبت به شهرستان آبيک و رفع مشکلات حوزه بهداشت و سلامت اين شهرستان رفع تغيير ندهند، خائن و بيمار محسوب مي‌شوند.

اين مسؤول تصريح کرد: هرکس در حق سلامت مردم شهرستان آبيک کوتاهي کرده، بايد پاسخگو باشد که در زمينه عدم راه‌اندازي بيمارستان‌هاي اين شهرستان از سوي رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قزوين کوتاهي صورت گرفته است.

فرماندار شهرستان آبيک افزود: از امامزاده دانشگاه علوم پزشکي استان قزوين شفايي براي شهرستان آبيک حاصل نمي‌شود و اگر هم بيمارستان وليعصر(عج) راه‌اندازي شود، پاسخگوي جمعيت شهرستان آبيک نيست.

به هر حال اينکه در يک استان يک فرماندار مشکلات مردم را فرياد بزند و مسئول ديگري بي توجهي کند و اين ماجرا همچنان ادامه دار باشد زيبنده مسئولان استان قزوين و در راس آن استاندار قزوين نيست و به نوعي بي اعتنايي به اوامر و قول هاي رييس جمهور محسوب مي شود و اگر دليلي قانع کننده براي اين بي توجهي وجود نداشته باشد در وهله اول برخورد با مسئول مستقيم اين موضوع را مي طلبد که لازم است از سوي استاندار محترم قزوين در اسرع وقت صورت پذيرد و مطالبه عمومي مردم از مسئولان استاني نيز امري بديهي خواهد بود.
اميد که از سوي مسئولان امر در اسرع وقت نسبت به تعيين تکليف اين مشکل مهم مردم شهرستان آبيک اقدامي شايسته صورت پذيرد که اگر چنين نشود، بر اصحاب رسانه اين شهرستان واجب است بيش از گذشته پيگير آن باشند و از آنجا که اينجانب بعنوان خبرنگار حوزه رياست جمهوري و بهداشت و درمان خبرگزاري آريا در پايتخت فعاليت دارم حتما گزارش مشکلات مردم اين شهرستان را حضورا خدمت مسئولان عالي رتبه ارائه نموده و پيگيري ها را ادامه خواهم داد تا ان شء الله در آينده نزديک شاهد حل اين مشکل بزرگ در شهرستان آبيک باشيم.

سيدفرهاد حسيني

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف نزدیک به ۶۰۰ قلم تجهیزات پزشکی قاچاق در سمنان

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از کشف نزدیک به ۶۰۰ قلم تجهیزات پزشکی قاچاق در این استان خبر داد.

دکتر کامران قدس امروز (۲۶ فروردین ماه) اظهار کرد: این تجهیزات از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان و در قالب طرح نوروزی امسال در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه کشف شده است.

وی با بیان اینکه در طرح ستاد نوروزی ۱۴۰۳ حدود ۵۸۰ قلم ملزومات و تجهیزات پزشکی قاچاق کشف شد، ادامه داد: از ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۲ تا ۱۸ فروردین ماه امسال معاون، مدیران و کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ۲۱ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و ۲۱ مورد گشت مشترک از واحدهای عرضه‌کننده فرآورده‌های سلامت‌محور در مناطق تحت پوشش این دانشگاه انجام دادند.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۴ مورد بازدید از واحدهای تولید و عرضه‌کننده ملزومات و تجهیزات پزشکی، شش مورد بازدید از شرکت‌های پخش دارو، دو مورد بازدید از شبکه‌های بهداشت و درمان و ۴۹ مورد بازدید از داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان انجام شد و در این بازدیدها ۵۸۰ قلم ملزومات و تجهیزات پزشکی و ۳۴ قلم فرآورده‌های سلامت‌محور تاریخ گذشته و قاچاق توسط حوزه غذا و داروی این دانشگاه کشف شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان افزود: در قالب این طرح، برای ۱۰ فقره فرآورده‌های غذایی شامل نمک، لواشک، شکلات و ... به مقدار ۲۱۸۵ تن گواهی صادرات، صادر و در راستای تشدید نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی موجود، از ۱۰۰ مورد از محل‌های عرضه این فرآورده‌های غذایی بازدید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر تعطیلی مرکز دیالیز بیمارستان شهدای آبیک+ فیلم
  • اردوهای جهادی دانشجویان کردستان به مناطق محروم سروآباد آغاز شد
  • تخصیص بودجه برای بیمارستان ماهفروجک از نیازها است
  • کشف بیس از ۵۰۰ قلم تجهیزات پزشکی قاچاق در سمنان
  • کشف نزدیک به ۶۰۰ قلم تجهیزات پزشکی قاچاق در سمنان
  • کشف ۲ تن مواد غذایی فاسد در قزوین / پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف
  • همه با هم برای جوانی جمعیت
  • بدهی بیمه تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی قزوین
  • تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۶۰۰ میلیارد بدهکار است
  • تبدیل بخشی از زندان رجایی‌شهر به دانشگاه فرهنگیان، مطالبه استان است