Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دیر گفت: اعتراض صیادان این شهرستان درخصوص تخریب ادوات صید توسط کشتی‌های طبس و شانک از طریق مکاتبه با شیلات استان و سازمان شیلات کشور پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز بوشهر، امروز شماری از صیادان بندر دیر در اعتراض به تخریب ادوات صید و صیادی خود توسط شناورها و کشتی های صید ممنوعه ترال(کف روب) در صیدگاه های این منطقه، مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند و خواستار رسیدگی فرماندار به این مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صیادان بیان کردند: درحالی که که صید ترال به دلیل آسیب‌های زیست محیطی و از بین بردن نسل آبزیان دریایی ممنوع است، کشتی‌های بزرگ صیادی برای صید ماهیان یال اسبی آزادانه به صید مشغول هستند و علاوه بر آن ادوات صید دیگر صیادان مانند تورهای صیادی و گرگورها را تخریب می‌کنند.

فرماندار دیر گفت: در همین زمینه جلسه‌ای با نمایندگان این صیادان معترض برگزار و قرار شد در صورتی که صیادان ادعای خود را اثبات کنند شیلات خسارت آنها را پرداخت کند.

حمزه اعتماد افزود: مقرر شد با مکاتبه با سازمان شیلات کشور از طریق شیلات استان محل‌های حضور کشتی‌های طبس و شانک در دریا مشخص شود تا در صورت اثبات تخلف خسارت صیادان پرداخت شود.

وی تاکید کرد: با توجه به گستردگی حوزه تحت پوشش شیلات دیر و کمبود نیرو، امکان نظارت و و برخورد با تمام شناورهای متخلف وجود ندارد و در این زمینه نیازمند همکاری خود صیادان هستیم.


منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی

مدیر اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به تمرکز روی زنجیره سبز و آبی (کشاورزی و آبزی‌پروری) گفت:‌بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا پسنده در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد برکت از سال گذشته تمرکز ویژه‌ای را روی زنجیره بررسی، تحقق و تفحص را شروع کرده است.

وی با بیان این‌که 2 زنجیره سبز و آبی مورد بررسی و تحقق قرار گرفته است، ادامه داد: در زنجیره سبز یعنی کشاورزی ارکان‌های اصلی از جمله جهاد کشاورزی، نظام مهندسی، شهرک‌های کشاورزی و ... حضور دارند که تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: در زنجیره آبی (آبز‌پروری) نیز شیلات، اتحادیه آبزیان،‌ شهرک‌های کشاورزی،‌ سازمان تحقیقات شیلات و ... حضور دارند.  بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. در بخش زنجیره آبی 800 و در بخش زنجیره سبز 2200 طرح در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در سیشل
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل
  • فیلم/ حمله موشکی سرایا القدس به نیروها و ادوات جنگی اشغالگران در نتساریم
  • سنگلج در خطر است!
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • سخنگوی فدراسیون فوتبال: درخواست حواله خودرو برای قهرمانان فوتسال را پیگیری می کنیم
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی