Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@18:43:42 GMT

بازار گرم خرید و فروش هدفون‌های بی‌سیم

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۶۶۴۴۵

بازار گرم خرید و فروش هدفون‌های بی‌سیم

بازار تابستانی خرید تجهیزات جانبی موبایل و کامپیوتر با شروع تعطیلات مدارس و دانشگاه در سراسر کشورآغاز شده است.

بازاری که پیش‌بینی می‌شود در نبود تحرک بازار کامپیوتر می‌تواند به خوبی در جلب نظر مشتریان موثر باشد. بازار هدست‌ها و هدفون‌ها یکی از همین بازارهاست که این روزها محبوبیت بیشتری در میان مصرف‌کنندگان پیدا کرده است و فعالان بازار لوازم جانبی از فروش اولیه و خوب این کالا خبر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ازجمله نکات قابل توجه در خرید هدفون‌ها در بازارهای داخلی بعضا اصل نبودن اجناس است؛ به همین علت فروشندگان اغلب ضمانتی بابت کالا ارائه نمی‌دهند و تنها به داشتن مهلت تست اکتفا می‌کنند که بین یک هفته تا 10 روز است. به گفته این فروشندگان برخی از ضمانت‌ها نیز یا تقلبی هستند یا ضمانت اجرایی ندارند. با این وجود چند برند محدود نیز توانسته‌اند با دایر کردن نمایندگی در داخل کشور به ارائه ضمانت‌نامه خرید نیز اقدام کنند و به همین علت قیمت این محصولات به نسبت دیگر برندهای بدون گارانتی کالا بالاتر است. به گزارش دنیای اقتصادف با چرخی در بازار این کالا متوجه می‌شویم که برندهایی که در این بازار به فروش می‌رسند همچون دیگر بازارها عمدتا چینی هستند و هدفون‌های اوریجینال نیز با قیمت‌های متفاوت و غیرقابل رقابت با دیگر برندها در معرض فروش قرار دارند. دسته‌بندی قیمتی این هدفون‌ها از 50 هزار تومان آغاز می‌شود و تا بیش از چند میلیون تومان می‌رسد که بسته به نوع کاربرد آن قیمت‌گذاری شده‌اند.

ویژگی‌ها

هدفون‌ها از نظر نوع اتصال به دو گروه باسیم و بی‌سیم تقسیم می‌شوند. در نوع باسیم معمولا هدفون‌ها با یکی از رابط‌های پورتUSB، جک 5/ 3 میلی‌متری صدا و جک 3/ 6 میلی‌متری به منبع صوتی متصل می‌شوند. البته رابط‌های باسیم دیگری مانند رابط اپتیکال، ورودی RCA و جک 5/ 2 میلی‌متری صدا هم وجود دارند که شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات صوتی کمتر از آنها استفاده می‌کنند. هدفون‌های بی‌سیم معمولا برای اتصال از فناوری بلوتوث، NFC و شبکه‌‌ رادیویی (وایرلس) بهره می‌برند و فراوانی هدفون‌های بی‌سیمی که از فناوری بلوتوث برای اتصال در آنها استفاده‌ شده، بیشتر است. اگر می‌خواهید هدفون‌تان را به رایانه، تلفن همراه یا پخش‌کننده صوتی‌تان متصل کنید، هدفون‌های باسیم به‌ویژه مدل‌هایی که از رابط 5/ 3 میلی‌متری صدا استفاده می‌کنند، بهتر است؛ اما در صورت خرید هدفون بی‌سیم مدل‌هایی که رابط بلوتوث دارند انتخاب بهتری هستند.

هدفون‌های بی‌سیم نیاز به شارژ جداگانه دارند که ممکن است دارای باتری قابل شارژ یا باتری‌های یک بار مصرف استاندارد باشند. برای هدفون‌هایی که نیاز به فرستنده دارند، معمولا فرستنده نیز خود نیاز به شارژ پیدا می‌کند. برای هدفون‌های بلوتوثی طول عمر باتری معمولا باید بین 8 تا 12 ساعت است؛ البته طول عمر باتری این هدفون‌ها به میزان صدا نیز بستگی دارد. هرچه صدای موزیک شما بلندتر باشد، طول عمر باتری کوتاه‌تر می‌شود. اما طول عمر باتری که سازندگان می‌گویند در بهترین حالت در نظر گرفته شده معمولا کمتر از چیزی است که گفته می‌شود. اغلب سه ساعت برای شارژ باتری نیاز است و از یک کابل یو اس بی مینی یا میکرو استفاده می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟

فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا