Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس انجمن علوم وصنايع غذايي ايران گفت: آبياري با آب فاضلاب، سبزيجات را آلوده و مي‌تواند ناقل انواع بيماري‌ها و ميکروب‌ها در بدن باشد.

محمد حسين عزيزي در گفت و گو با خبرنگار جامعه خبرگزاري ميزان گفت: آبياري با آب فاضلاب‌هاي شهري در منطقه جنوب پايتخت، در طي چند سال اخير توجه بسياري از مسئولان وزارت بهداشت با به خود جلب کرده است بر اين اساس استفاده از آبهاي آلوده فاضلاب‌ها ممنوع و غير قانوني است و وزارت بهداشت با افراد خاطي برخورد مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي افزود: سبزيجات آ‌بياري شده با آب فاضلاب‌هاي شهري آلودگي‌هاي ميکروبي و شيميايي را جذب خود نموده و بيماري‌هاي مختلف را به بدن انسان منتقل مي‌کند.

رئيس انجمن علوم وصنايع غذايي ايران خاطر نشان کرد: آب فاضلاب‌ها حامل انواع ميکروب‌ها به مواد شيمايي فلزي مانند سرب، جيوه و ... است که سلامت انسان را تهديد مي‌کند بنابر اين احتمال ابتلا به بيماري‌هاي وبا، ميکروبي و عفوني و... وجود دارد.

وي عنوان کرد: ضد عفوني کردن سبزيجات آلوده با مواد ضدعفوني کننده تا حدي ميکروب‌هاي موجود را از بين مي‌برد، اما تأثيري در کاهش ميزان مواد شيميايي فلزي درسبزيجات ندارد چرا که سرب جذب بافت‌هاي گياه شده و آن را به طور کلي آلوده مي‌کند.

عزيزي در ادامه اذعان داشت: تشخيص سبزيجات آلوده از طريق علائم ظاهري سبزيجات امکان پذير نيست وتأثيري در انتخاب سبزي مناسب و سالم ندارد بنابر اين به مردم هشدار داده مي‌شود سبزيجات مطمئن را خريداري و قبل از مصرف ضد عفوني کنند.


انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، محمد میرزایی با بیان اینکه اجرای دستورات قضایی با حضور نماینده دادستان اجرا شده است، گفت: به متخلفان پیش از کشت گندم و جو ، اخطار‌های لازم داده شده بود، اما با وجود برخوردبا این نوع کشت‌های غیر قانونی، متخلفان به دلایل مختلف از جمله سودجویی، از فاضلاب خام و پساب‌ها استفاده کردند.

میرزایی با تقدردانی از حمایت‌های نهاد‌های امنیتی و نظارتی برای برخورد با تهدید کنندگان سلامت جامعه یادآور شد: همانگونه که تولید محصول سالم و با کیفیت مورد حمایت نهاد‌های متولی است، هر نوع تولید محصول ناسالم هم کاملا پایش و به طور جدی با متخلفان برخورد می‌شود.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: فاضلاب صنعتی حاوی فلزات سمی، سیانور و مواد سمی است که می توانند سبب مسمومیت و مرگ انسان و سایر موجودات زنده شوند.

محصولات کشاورزی که با این آب‌ها تغذیه شده‌اند، غلظت عناصر سمی بالایی دارند و در دراز مدت سبب بیماری مصرف کننده می‌شوند .

 

 

محسنی پور افزود: اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی و به خصوص در مناطق کم ‌آب و حذف محصولات آب ‌بر، توسعه روش‌های کشاورزی گلخانه‌ای و روش نوین به خصوص در مناطق کم ‌آب، ترغیب بخش خصوصی به ساخت تصفیه ‌خانه فاضلاب، به منظور تصفیه فاضلاب شهری با شرط خرید تضمینی آب تولیدی از جمله اقداماتی است که باید برای حل مشکل آبیاری مزارع با پساب تصفیه نشده مدنظر قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟