Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران در خصوص پیشنهاد آتش‌بس یک‌طرفه از جانب اصولگرایان تأکید کرد:حداقل اصلاح‌طلبان با مردم یا دیگر گروه‌ها سر جنگ ندارند که بخواهند آتش‌بس اعلام کنند. مردم در یک رقابت انتخاباتی وظیفه خود را انجام می‌دهند و کسانی که این را برنمی‌تابند فکر می‌کنند منافع آنان با حضور مردم در پای صندوق‌های رأی به خطر می‌افتد، باید در نگرش خود تجدیدنظر کنند و آتش بس را میان خود و مردم اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رسانه‌ای شدن اختلاف‌نظرهای برخی مسئولان نظام در زمستان سال گذشته با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شد. برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سیاسیون کشور از طیف اصلاح‌طلب، بر این باور بودند که تنها راه برون‌رفت از وضع موجود، گفت‌وگو در یک فضای صمیمی است.
محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی زمانی که برای افتتاح دفتر نمایندگان تهران به پردیس رفته بود،‌ به اختلافات بزرگان اشاره کرد و برای حل آن از طرح گفت‌وگوی ملی سخن به میان آورد. سهیلا جلودار زاده، نماینده مجلس نیز دراین‌باره گفته بود باید گفتار و عمل همه یکی باشد، بسیار خوب خواهد بود اگر بتوانیم گفت‌وگوی ملی را در کشور نهادینه کنیم.
همچنین عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات در این رابطه مطرح کرده بود: اگر آشتی و وفاق ملی تحقق نیابد کشور در آستانه بحران قرار می‌گیرد، دوستانی گلایه کرده‌اند که چرا یکی از رهبران اصلاحات دم از آشتی می‌زند. این گلایه‌ها صحیح نیست چراکه آینده کشور درگرو اتفاق‌نظر است.
اما اصولگرایان نظر دیگری داشتند، آنان بر این اعتقاد بودند که در کشور قهری صورت نگرفته که درنتیجه آن آشتی انجام شود.
پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی مجدد حسن روحانی با ۲۴میلیون رأی، اصولگرایان که نسبت به شکست روحانی بسیار امید بسته بودند، اما با شکست خود مواجه شدند مجدد پا به فضای اختلاف‌افکنی گذاشتند که دراین‌بین می‌توان به حمله به رئیس‌جمهور درراهپیمایی روز قدس و توهین به دولت روحانی در قالب شعری توسط میثم مطیعی پیش از خطبه نماز عید فطر اشاره کرد.
بر همین اساس مجدد بحث گفت‌وگو ملی باز شد، اما این بار شروع‌کننده آن اصولگرایان بودند البته نه بدان شکل که سال گذشته درباره آن صحبت شده بود.
علیرضا زاکانی از اصولگرایان تندرو که خود یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری بود و از سوی شورای نگهبان صلاحیتش مورد تائید قرار نگرفت در این خصوص پیشنهاد آتش‌بس یک‌طرفه اشاره‌کرده است، البته عبدالله رمضان‌زاده هم خطاب به او گفته است به‌جای آتش‌بس بهتراست گفت‌وگو ملی صورت گیرد و حسن رسولی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم زمینه انجام گفت‌وگو ملی را آماده دیده است.
علی صوفی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران، در گفت‎وگو با رویداد۲۴درباره پیش‌نیاز گفت‌وگو ملی گفت: گفت‌وگوی ملی نیاز به یک محور و باور مشترک دارد، بنابراین در درجه اول باید نقطه مشترک آن مشخص شود. متأسفانه سلایق مختلفی که در حال حاضر شاهد هستیم باعث بروز یکسری اختلافاتی شده و در مسیر پیشرفت قرارگرفته و در حال منجر شدن به تقابل‌هایی کاهنده است.
وی در رابطه با محورهای مشترک چنین توضیح داد: امنیت ملی که منافع ملی ذیل آن تعریف می‌شود یکی از همین نقاط مشترک است. باید منافع ملی را تعریف و درباره سطربندی آن اقدام صورت گیرد به‌نحوی‌ که مشخص شود کدام دسته از منافع ملی در صورت عدم رعایت امنیت ملی و تفرقه‌افکنی کشور را به خطر می‌اندازد. به‌خصوص در شرایطی که معارضینی در سطح بین‌المللی و منطقه وجود دارد و اختلافاتی در منطقه نیز دیده می‌شود؛ بنابراین باید تمام همت خود را معطوف به آن بخش از منافع ملی کنیم که برای حفظ امنیت ملی و موجودیت نظام لازم و ضروری است که با وحدت حول آن جمع‌شویم و همراه با ائتلاف در آن زمینه کنار آئیم.
صوفی در این خصوص که زمینه گفت‎وگوی ملی اکنون فرا نرسیده، اظهار داشت: نه‌تنها زمان آن فرارسیده، بلکه پیش‌ازاین هم زمینه آن فراهم بود. مسئله مهم این است که با سعی و خطا نباید کارها را پیش برد، باید از تجربیات دیگران بهره ببریم و علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهیم. این درست نیست که به‌محض احساس خطر دور همدیگر بنشینیم و گفت‌وگو و صحبت انجام دهیم. همیشه این امکان مهیا بود که با حفظ رقابت‌های درونی گفت‌وگو انجام دهیم، اما منافع گروهی بر منافع ملی ترجیح داده می‌شد و مصیبت از همین‌جا آغاز می‌شود.
وی درباره دلیل عدم استقبال اصولگرایان درباره گفت‌وگو ملی بیان کرد: مشکل اینجاست که اصولگرایان نهادهای قدرتی را در اختیار دارند که مایل به از دست دادن آن‌ها نیستند.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران در خصوص آتش‌بس یک‌طرفه نیز اظهار داشت: حداقل اصلاح‌طلبان با مردم یا دیگر گروه‌ها سر جنگ ندارند که بخواهند آتش‌بس اعلام کنند. مردم در یک رقابت انتخاباتی وظیفه خود را انجام می‌دهند و کسانی که این را برنمی‌تابند فکر می‌کنند منافع آنان با حضور مردم در پای صندوق‌های رأی به خطر می‌افتد، باید در نگرش خود تجدیدنظر کنند و آتش بس را میان خود و مردم اعلام کنند.
صوفی درباره دلیل طرح گفت‌وگو ملی تصریح کرد: اصطلاح آتش‌بس اصلاً مناسب نیست. شش کشور دنیا که علیه کشور قطعنامه‌هایی را تصویب کردند و ما را در معرض جنگ قراردادند با آن‌ها گفت‌وگو انجام دادیم در داخل که به‌مراتب وضعیت بهتر است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!

عضو مجمع روحانیون مبارز انتقاداتی را از مواضع مهدی نصیری، مدیر مسئول اسبق کیهان مطرح کرد.

آنگونه که جماران روایت کرده، سید محمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب در انتقاد از اظهارات اخیر، مهدی نصیری مدیرمسئول اسبق روزنامه کیهان نوشت:

آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزیسیون امروز شود. اما هم برای دیروزش و هم برای امروزش توهم مضر است.

نه بولتن نویسی واظهار نظرهای تند حزب اللهی اش در گذشته توانست ریشه اصلاح طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار میگیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند.

گفته اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود. خودش می داند نه شاهزاده می تواند به تاجزاده نزدیک شود و نه تاجزاده علاقه مند به همکاری با شاهزاده است.

مهندس موسوی و نرگس محمدی و فائزه هاشمی و تاجزاده هم که آقای نصیری از آنها یاد می کند در ایران باقی مانده اند و در زندان و حصر هستند.

بد پوست خربزه ای زیر پای آقای نصیری انداخته اند تا تمامش کنند. هم از داخل حاکمیت و هم از خارج و از درون اپوزیسیون.

دیگر خبرها

  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟