Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل ازروابط عمومی بانک ملی ایران، عباس شفیعی افزود: در سال ۹۴ حدود ۱۶۲ میلیارد تومان و در سال گذشته حدود ۱۳۵ میلیارد تومان از اموال مازاد و تملیکی در اختیار بانک با روش های قانونی از جمله مزایده به فروش رسیده است.

معاون پشتیبانی بانک ملی ایران اظهار کرد: مجموع اموال مازاد و تملیکی و مازاد فروش رفته بانک ملی ایران طی سه سال گذشته حدود ۴۴۰ میلیارد تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی ادامه داد: رکود موجود در بازار املاک، باعث شده این روند به اندازه کافی سرعت نگیرد.

معاون پشتیبانی بانک ملی ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اموال مازاد و تملیکی در اختیار بانک ملی ایران است که به مرور و طی تشریفات قانونی در معرض فروش قرار خواهد گرفت.

وی گفت: بانک ملی ایران طی سه سال گذشته با وجود رکود بازار مسکن، یکی از موفق‌ترین سازمان‌ها در فروش اموال مازاد و تملیکی بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مشکل بانک ها مربوط به فروش املاک تملیکی غیرمسکونی و عمدتا صنعتی است، اظهار کرد: مالکان این املاک برای فعالیت اقتصادی خاص از بانک تسهیلات گرفته اند، اما اکنون کارخانه و ماشین آلات آنها که بیشتر در شهرک های صنعتی واقع است، خریدار عمومی ندارد و این املاک تنها قابلیت بهره برداری توسط سرمایه گذاران خاص و متخصص در آن صنعت را دارند.

شفیعی ادامه داد: بانک ملی ایران با تاسی به سیاست های اقتصاد مقاومتی در جهت کمک به تولید و افزایش اشتغال و همکاری با کارگروه های استانی رفع موانع تولید، ضمن اینکه تسهیلات ویژه‌ای برای فروش اقساطی اینگونه اموال در نظر گرفته، بیشترین تمایل خود را در واگذاری مجدد اموال صنعتی به مجریان اصلی پروژه ها نشان داده است، به طوری که با تشکیل کارگروه های ویژه ای در این زمینه و واگذاری تعدادی از پروژه ها به فعالان اقتصادی، آمادگی خود را در زمینه راه اندازی مجدد کارخانه های صنعتی اعلام کرده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از دپوی سیب زمینی در انبارها خبر داد و گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، کشاورزان سیب زمینی کار بدلیل مازاد تولید با زیان روبرو هستند.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های کارگری، حمل و نقل، بذر، دنباله بندها و ... قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه کشاورزان در فروش با زیان ۵ تا ۶ هزارتومانی روبرو هستند.

نیازی سرانه مصرف سیب زمینی را ۴۵ تا ۴۶ کیلو اعلام کرد و افزود: بنابر آمار سالانه ۳ میلیون و ۴۰۰ تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی بدون احتساب صنایع مورد نیاز است.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، گفت: بنابر آمار بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

او گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر شد چراکه صادرات سیب زمینی مازاد تنها راهکار تنظیم بازار و جلوگیری از زیان کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • ممنوعیت چرای دام های مازاد در مراتع استان
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی