Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی ایرانسل; «هزینه اشتراک و تعرفه» مکالمه سیمکارت‌های دائمی ایرانسل که تا پیش از این 499 ریال در دقیقه بود، به 333 ریال در دقیقه به هر مقصدی در تمام خطوط اپراتورهای تلفن ثابت و همراه کشور کاهش یافت.

ایرانسل همچنین با کاهش 50 درصدی قیمت آی‌سیم، سیمکارت دائمی خود را با قیمت 60هزار تومان عرضه می‌کند که امکان پرداخت اقساطی این مبلغ نیز برای متقاضیان فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به علاوه، ایرانسل برای مشترکان جدید سیمکارت‌های دائمی، تبدیل‌کنندگان سیمکارت اعتباری به دائمی و ترابردکنندگان سیمکارت دائمی به شبکه ایرانسل، یک ماه مکالمه رایگان درون شبکه و از ماه دوم، روزانه یک ساعت مکالمه رایگان ایرانسلی بدون محدودیت در تعداد تماس با شماره‌گیری کد دستوری *4444*1# در نظر گرفته است.

همچنین مشترکان فوق از 20 گیگابایت اینترنت هدیه 30 روزه و از ماه دوم، تا 6 ماه، ماهانه از یک گیگابایت اینترنت همراه هدیه با اعتبار 30 روز بهره‌مند می‌شوند.

ایرانسل پیشنهادهای یک ساعت مکالمه داخل شبکه رایگان روزانه، بسته‌های مکالمه 10 برابری، بسته‌های اینترنت *4444# و سایر بسته‌های مکالمه را نیز به تمامی مشترکان دائمی جدید و فعلی ارائه کرده است.

اطلاع از جزئیات پیشنهادهای فوق و سایر طرح‌های تشویقی با مراجعه به وب‌سایت ایرانسل به نشانی irancell.ir امکان‌پذیر است.



مزایای سیمکارت دائمی ایرانسل (آی‌سیم)

در مراسم معرفی پیشنهادهای محصول جدید ایرانسل (iSIM) و تعرفه‌های جدید اینترنت نسل 4.5 ثابت (TD-LTE) که عصر روز شنبه 10 تیرماه 96 با حضور خبرنگاران و مدیران بازاریابی و فروش ایرانسل در ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار شد، ویژگی‌ها و مزایای سیمکارت دائمی ایرانسل برای حاضران تشریح شد و نرخ مکالمات یکسان برای تمام خطوط شبکه‌های ارتباطی داخل کشور، دسترسی به گسترده‌ترین و سریع‌ترین شبکه اینترنت همراه، دریافت قبض شفاف، سرویس اطلاع‌رسانی بابت هزینه هر تماس (سرویس اطلاع از هزینه EOCN، EOSMS)، رومینگ گسترده مکالمه و دیتا (نسل چهار) بدون احتیاج به پرداخت سپرده، مدیریت آسان حساب با برنامه کاربردی ایرانسل من، بهره‌گیری از تمامی سرویس‌های متنوع ایرانسل، مرکز تماس اختصاصی 900، بالاترین حد اعتبار و امکان افزایش حد اعتبار تا سقف دلخواه، ارزان‌ترین بسته‌های اینترنت همراه، حساب چندکاربره و بسته‌های ترکیبی بوم و بوم پلاس از جمله مهمترین این مزایا عنوان شد.



روش‌های تهیه آی‌سیم

متقاضیان خرید آی‌سیم می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت ایرانسل به نشانی shop.irancell.ir و یا فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و نیز فروشگاه‌ها، مراکز خدمات و مراکز ارتباط با ایرانسل که فهرست آن‌ها به همراه نشانی و ساعت کار، در وب‌سایت ایرانسل به نشانی irancell.ir/servicecenters موجود است، سیمکارت دائمی ایرانسل را تهیه کنند.

همچنین تماس با شماره 600 از خطوط ایرانسلی و یا 09366000000 از سایر خطوط از دیگر روش‌های تهیه آی‌سیم است. به زودی این امکان در اپلیکیشن «ایرانسل من» نیز در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

خرید سیمکارت دائمی جدید ایرانسل با پرداخت تنها 60 هزار تومان امکان‌پذیر است که این مبلغ را می‌توان به صورت اقساطی (30 هزار تومان پرداخت اولیه و سه قسط 10 هزار تومانی ماهانه) نیز پرداخت کرد.

علاوه بر این، مشترکان سیمکارت‌های اعتباری ایرانسل نیز می‌توانند با تبدیل سیمکارت خود به دائمی، از مزایای بسته اینترنت 20+6 گیگابایتی، تعرفه مکالمه 333 ریالی و یک ساعت مکالمه رایگان روزانه بهره‌مند شوند.

تبدیل سیمکارت اعتباری ایرانسل به دائمی با شماره‌گیری کد دستوری «ستاره 70 مربع» و یا از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» و با پرداخت تنها 50 هزار تومان امکان‌پذیر است. متقاضیان همچنین می‌توانند مبلغ فوق را به صورت اقساطی (30 هزار تومان پرداخت اولیه و دو قسط 10 هزار تومانی ماهانه) پرداخت کنند.

همچنین ترابرد سیمکارت دائمی سایر اپراتورها به ایرانسل نیز از دیگر راه‌‎های بهره‌مندی از مزایای ویژه آی‌سیم است. انجام ترابرد از طریق وب‌سایت ایرانسل به نشانی irancell.ir، تماس با شماره 600 و یا مراجعه حضوری به مراکز خدمات و نمایندگی‌های مجاز ایرانسل امکان‌پذیر است.



پشتیبانی

مشترکان آی‌سیم از پشتیبانی ویژه بیش از 500 کارشناس تمام وقت در مرکز شبانه‌روزی ارتباط با مشتریان ایرانسل در 24 ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته، با امکان بهره‌مندی از سیستم پاسخگویی خودکار برخوردار هستند. همچنین علاوه بر تماس تلفنی، امکان ارتباط از طریق کانال‌های متنوع پاسخگویی، از جمله برنامه کاربردی «ایرانسل من»، شبکه‌های اجتماعی و ایمیل نیز برای مشترکان ایرانسل وجود دارد.



روش‌های پرداخت

ایرانسل علاوه بر ارسال قبض‌های دوره‌ای شفاف الکترونیکی و فیزیکی برای مشترکان دائمی، روش‌های متنوعی را پرداخت قبوض در نظر گرفته است.

از جمله این روش‌ها می‌توان به کد دستوری ستاره 7 مربع و اپلیکیشن «ایرانسل من»، کدهای دستوری 780، 724، 714، 789، 733 و... و نیز برنامه‌های کاربردی شرکت‌های همکار شامل آپ، هفت هشتاد و 724 و... همچنین پورتال آنلاین پرداخت صورت‌حساب و یا مراجعه به بانک و خودپرداز اشاره کرد.



اعلام آخرین آمار ترابردپذیری

باقر صمدی، مدیرکل توسعه محصول ایرانسل در این مراسم و در حضور نمایندگان رسانه‌ها، گزارشی از آخرین نتایج ترابردپذیری در شبکه ایرانسل ارائه کرد.

به گفته وی، بر اساس آخرین گزارش دریافتی از شرکت پایا، تا پایان روز 9 تیر 96، تعداد 111325 درخواست خروج از شبکه همراه اول و ورود به ایرانسل ثبت شده که در این میان تنها 48426 درخواست، یعنی 43.4 درصد درخواست‌ها منجر به ترابرد موفق به ایرانسل شده است.

در مقابل تعداد درخواست‌های ثبت شده برای خروج از ایرانسل و ورود به همراه اول 80094 درخواست بوده که از این تعداد، 68646 درخواست، یعنی 85.7 درصد درخواست‌ها به ترابرد موفقیت‌آمیز منتهی شده است.

وی افزود: بر اساس این آمار، نسبت درخواست ورود به خروج در شبکه ایرانسل، به عنوان ارائه‌دهنده گسترده‌ترین و سریع‌ترین اینترنت نسل 4 و 4.5 همراه و ثابت در ایران 1.38 است.

صمدی در ادامه آمار فوق را بر اساس تعداد درخواست‌های یکتا نیز مورد بررسی قرار داد. بر این اساس تا پایان روز 9 تیر 96، تعداد 76822 درخواست یکتا برای خروج از شبکه همراه اول و ورود به ایرانسل ثبت شده که در این میان تنها 48063 درخواست، یعنی 62.5 درصد درخواست‌ها منجر به ترابرد موفق به ایرانسل شده است.

در مقابل تعداد درخواست‌های یکتای ثبت شده برای خروج از ایرانسل و ورود به همراه اول 76025 درخواست بوده که از این تعداد، 68346 درخواست، یعنی 89.8 درصد درخواست‌ها به ترابرد موفقیت‌آمیز منتهی شده است.

بر این اساس، نسبت ورود به خروج برای درخواست‌های یکتا در شبکه ایرانسل، 1.01 است.



آخرین آمار توسعه شبکه پهن‌باند ایرانسل

در این مراسم همچنین ضمن ارائه آخرین آمار توسعه شبکه، بسته‌های جدید اینترنت نسل 4.5 ثابت (TD-LTE) ایرانسل معرفی شد.

بر این اساس، هم اکنون شبکه نسل دوم اینترنت همراه (2G) با پوشش جمعیتی 85.9 درصد، در 3320 شهر و دهستان با 49 میلیون مشترک و 20582 نقطه دسترسی توسعه یافته است.

همچنین پس از صدور پروانه توسعه شبکه به نسل‌های سوم، چهارم و بالاتر، در شهریور ماه 93، هم اکنون شبکه نسل سوم اینترنت همراه (3G) با 29.8 میلیون گوشی، در 2285 شهر و دهستان با 21.2 میلیون مشترک فعال و 11026 نقطه دسترسی و شبکه نسل چهارم اینترنت همراه (4G/LTE) با 10 میلیون گوشی، در 927 شهر و دهستان با 6 میلیون مشترک فعال و 9800 نقطه دسترسی در دسترس مشترکان ایرانسل است.

ایرانسل همچنین به عنوان نخستین ارائه‌دهنده سرویس اینترنت نسل 4.5 همراه (4.5G)، این شبکه را در 476 شهر و دهستان با 3807 نقطه دسترسی توسعه داده است.

بسته‌های جدید و متنوع TD-LTE با حجم‌ها و زمان‌های اعتبار متنوع، در اختیار مشترکان سرویس اینترنت نسل 4.5 ثابت ایرانسل قرار گرفته‌اند. خرید این بسته‌ها از طریق وب‌سایت ایرانسل به نشانی irancell.ir/tdlte، اپلیکیشن «ایرانسل من» و نیز کدهای دستوری ممکن است.

همچنین در این مراسم، ایرانسل از مودم جدید TF-I60 رونمایی کرد. این مودم برای نخستین بار در ایران قابلیت پشتیبانی از دو تکنولوژی LTE و TD-LTE را دارد و با قابلیت تجمیع فرکانس و فناوری CAT6، از سرعت 300 مگابیت برثانیه پشتیبانی می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی

بسیاری از افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند هرگز آن را نمی‌پذیرند، زیرا برای آن‌ها اینترنت جزئی از زندگی محسوب می‌شود ولی با وجود این روانشناسان بر این باورند که فرد معتاد به اینترنت دارای نشانه‌هایی است که می‌توان از این طریق به وابستگی فرد به اینترنت پی ببرد.

خبرگزاری ایمنا؛ فرزانه دهقانی، دکترای ارتباطات و رسانه در یادداشتی با موضوع آسیب‌های نوپدید فضای مجازی نوشت:

«گسترش جامعه اطلاعاتی و ارتباطی و نیز شکل شکل‌گیری جهان مجازی در کنار جهان واقعی فرایند زندگی را دستخوش تغییرات زیادی کرده است؛ افزایش تصاعدی ضریب نفوذ اینترنت در ایران و تأثیر استفاده بیش از حد بروی خانواده‌ها، چنانچه به‌صورت برنامه، برنامه‌ریزی و مدیریت نشده در این فضا قرار گیرند خانواده و جامعه را نیز دچار مشکل خواهند کرد، اما قسمت مهم این پژوهش مؤلفه اعتیاد مدرن و آسیب‌های نوپدید که به‌عنوان عنصر اساسی و اصلی است، در واقع استفاده بیش از حد و بیمار گونه از اینترنت که باعث دور شدن فرد از دوستان و خانواده خانواده‌اش شود و اختلالات رفتاری یا شخصیتی را در وی ایجاد کند، اعتیاد به اینترنت یا شبکه‌های اجتماعی نامیده می‌شود، این اعتیاد که سرآمد همه اعتیادهای رفتاری است رشد روزافزونی پیدا کرده و عوارض ناگواری به همراه دارد. اعتیاد به اینترنت نیز با علائمی همراه است: همچون اضطراب، افسردگی، کج خلقی، بی قراری، تفکرهای وسواسی، کناره کناره‌گیری، اختلالات عاطفی و از هم گسیختگی روابط اجتماعی (علوی و جنتی فرد ،۱۳۹۰، ص .۲۲؛ سهراب زاده ،۱۳۸۹).

استفاده از اینترنت علاوه بر اینکه مزایای تأثیرگذار متعددی بر جوامع دارد ولی از سوی دیگر اثرات منفی از جمله اطلاع رسانی جهت‌دار و غیر منصفانه، نادیده گرفتن هویت ملی و دینی جوامع مختلف، تخریب باورهای اخلاقی، فرهنگی، آداب و سنن پیشرو و شبهه افکنی و تردید پردازی‌های کاذب، تزلزل بنیان خانواده، پوچی گرایی، القای ناهنجاری‌های انسانی، تضییع نیرو و استعدادهای انسانی، مشکلات جسمانی و… از جمله جنبه‌های منفی این شبکه‌های ارتباطی جدید است (علوی وجنتی فرد ،۱۳۹۰).

گسترش فضای مجازی و استفاده بیش از حد در حوزه فردی شامل تغییرات سبک زندگی به منظور گذراندن زمان بیشتر در شبکه و کاهش کلی فعالیت‌های بدنی و بی‌توجهی به سلامت فردی در نتیجه فعالیت اینترنتی، اجتناب از فعالیت‌های مهم زندگی، کمبود خواب و یا تغییر الگوهای خواب برای گذراندن زمان بیشتری در شبکه، کاهش معاشرت و در نتیجه ازدست دادن دوستان، غفلت از خانواده و دوستان، بی‌توجهی به مسئولیت‌های شغلی و شخصی، خشونت بیش از حد، پرخاشگری، تغییر عادت‌های رفتاری، بی توجهی به نظافت شخصی و… در حوزه رابطه فرزندان و والدین نیز تغییراتی به وجود آورده است که از جمله آن به کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی، از بین رفتن حریم بین فرزندان و والدین و ایستادن در برابر یکی از والدین یا هر دو را می‌توان نام برد. در بحث ازدواج‌ها نیز مسائلی چون ناپایداری ازدواج‌ها، تغییر الگوی همسرگزینی، نداشتن مهارت‌هایی برای ازدواج ناتوانی والدین برای آموزش به فرزندان، افزایش روابط دختر و پسر در زمان نامزدی بدون عقد، تمایل به دریافت مهریه‌های سنگین، بالا رفتن سن ازدواج و افزایش تنوع‌طلبی جنسی مردان و … را می‌توان اشاره کرد (جعفری و دیگران ،۱۳۹۱؛ منایز ،۲۰۱۵)

بسیاری از افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند هرگز آن را نمی‌پذیرند، زیرا برای آن‌ها اینترنت جزئی از زندگی محسوب می‌شود ولی با وجود این روانشناسان از جمله سامسون و کین بر این باورند که فرد معتاد به اینترنت دارای نشانه‌هایی است که می‌توان از این طریق به وابستگی فرد به اینترنت پی ببرد، هرچند که این نشانه‌ها به تنهایی نمی‌توانند معیار مستقل و کاملی برای اعتیاد مجازی به شمار آیند، انجمن روانپزشکان آمریکا (APA ) معیارهایی را مشخص کرده است که فرد باید حداقل ۳ مورد از این معیارها را حداقل به مدت ۱۲ ماه داشته باشد:

۱- زمان پرداختن به امور شخصی خود را صرف شبکه‌های اجتماعی می‌کند؛ از جمله ساعات ضروری برای خواب را در این فضاها سپری می‌کند.

۲- تغییر عادت رفتاری؛ استفاده از اینترنت باعث می‌شود که شخص از سایر فعالیت‌هایی که قبلاً برای او لذت بخش بوده، دست بکشد.

۳- زمانی که باید تکالیف درسی یا کاری انجام دهد، در اینترنت سپری می‌کند. (رابرتس ،۱۳۹۲)

۴- چنانچه ارتباط با شبکه‌های اجتماعی به دلیلی قطع شود، احساس افسردگی، بی قراری و بدخلقی می‌کند.

۵-خسته‌تر و کج خلق تر از زمانی است که اینترنت جزئی از زندگی وی نبود . دامنه تنش‌های عصبی او بالاتر است و از سردردهای عصبی رنج می‌برد .

۶- بیش از حد خشونت نشان می‌دهد و پرخاشگری و قانون شکنی می‌کند.

۷-در زمان دل مشغولی‌های فکری و ذهنی، ساعات متمادی را صرف چک کردن شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند .

۸- هنگامی که فرد دسترسی به شبکه‌های اجتماعی ندارد دائم به استفاده مجدد از آن فکر می‌کند و ذهن خود را مشغول نوع فعالیت‌های موردنظر می‌کند.

۹- روزی چند بار و به‌طور مرتب شبکه‌های اجتماعی و گروه‌ها و کانال‌های خود رابررسی می‌کند.

۱۰-در حین اتصال به شبکه‌های اجتماعی ، زمان خود را از دست می‌دهد و متوجه گذشت زمان نیست.

۱۱- زمان بسیار کوتاهی برای وعده‌های غذایی صرف می‌کند و به علت از بین رفتن وعده‌های غذایی کمبود وزن پیدا می‌کند. (امیدوار و صارمی ،۱۳۸۱)

۱۲- هنگام استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساسی آمیخته به خوشنودی و گناه می‌کند

۱۳- ترجیح می‌دهد به اینترنت وصل شود تا اینکه با دوستان یا خانواده باشد. و به عبارتی دیگر به دوستان خانواده و کلیه مسئولیت‌های خود پشت پا می‌زند.

۱۴- روابط جدیدی با افرادی که هنگام ورود به شبکه‌های اجتماعی با آنها آشنا شده، تشکیل می‌دهد و بیشتر مایل است با آنها ارتباط برقرارکند .

۱۵- کمتر از خانه بیرون می‌رود و فعالیت‌های اجتماعی او کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

۱۶- راجع به اینکه چه مدت برخط بوده است یا در مورد میزان ساعات صرف شده در فضای شبکه‌های اجتماعی به خانواده، والدین، همسر و یا رئیس خود دروغ می‌گوید .

۱۷- دیگران از او به علت صرف زمان طولانی در اینترنت ناراحت هستند و مرتب از او گله می‌کنند.

۱۸- در موقعی تنهایی و خلوت و زمانی که کسی در خانه نیست، به سراغ فضا می‌رود.

۱۹- از محدودیت‌های زمانی که برای وی به منظور استفاده از اینترنت تعیین شده است، سرپیچی می‌کند.

۲۰- تمام تلاش‌ها برای محدود ساختن ساعات استفاده از اینترنت بی نتیجه مانده است. (جعفری و دیگران ،۱۳۹۱)

مخاطب ایرانی با رسانه‌های مدرن از قبیل اینترنت و تلفن همراه که مجهز به امکانات پیامک و بلوتوث است نیز مواجه است، سبد فرهنگی خانواده ایرانی دچار تغییرات فراوانی شده است که همگی به نوعی مروج سبک زندگی مدرن است که خاستگاه این نوع سبک زندگی تمدن غربی است و ترویج این شیوه از زندگی، لاجرم تمام مؤلفه‌های معرفتی تمدن غرب را شایع می‌سازد و موجب می‌شود بی‌سامانی در مسائل فرهنگی و اجتماعی در کشور افزایش یابد؛ در این خصوص مدیران و برنامه ریزان و سیاست گذاران اجرایی و کاربردی، لازم است که در راستای کاهش مشکلات ناشی از استفاده شبکه‌های اجتماعی با برگزاری دوره‌ها، جلسات کارگاهی، بازدیدهای علمی و آموزشی و تصویب سیاست‌ها، نظام‌های کنترل کیفی و فنی برنامه‌ریزی‌هایی انجام دهند.»

کد خبر 748386

دیگر خبرها

  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی