Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه برای رصد ماهواره‌های پرتاب‌شده از امکانات داخلی بهره می‌بریم، گفت: بر این اساس از امکانات اپتیکی و رادیویی سازمان جغرافیایی از ساعات اولیه پرتاب اقدام به رصد ماهواره‌ها خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن بهرامی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه 30 سال از آغاز فعالیت‌های فضایی در کشور می‌گذرد، افزود: در طول این مدت محققان زیادی به این حوزه وارد شده‌اند که باعث شده امروزه ما در این جایگاه قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بخش عمده‌ای از آینده فضایی بشر را در فضا دانست و ادامه داد: از این رو این علم نقش مهمی در توسعه تمدن فعلی دارد و کشور ما نیز به دلیل سابقه فعالیت در این حوزه علمی در توسعه این علم نیز سهمی دارد.

بهرامی اضافه کرد: بر این اساس تلاش ما بر این است تا همه توانمندی‌های کشور را در توسعه فناوری فضایی استفاده کنیم. بر این اساس تعاملات زیادی با دستگاه‌های دیگر برقرار کردیم.

رئیس سازمان فضایی ایران امضای تفاهم‌نامه با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح را از جمله این تعاملات دانستو یادآور شد: ماهواره‌های تحقیقاتی که تاکنون پرتاب کردیم یا در آینده پرتاب خواهیم کرد، در واقع نسل‌های اولیه است که نیاز به ردیابی و رصد آنها داریم تا مطمئن شویم ماهواره‌ها در مسیر و عملکرد واقعی خود قرار دارند.

بهرامی با تاکید بر اینکه امضای این تفاهم‌نامه در راستای رصد و ردیابی ماهواره‌ها است، گفت: بر این اساس از امکانات اپتیکی و رادیویی سازمان جغرافیاییبرای این امر استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به تجربه کشور در پرتاب ماهواره «امید»، توضیح داد: برای رصد ماهواره‌های پرتاب شده از طریق سامانه‌های جهانی به 15 تا 24 ساعت زمان نیاز داریم تا این سامانه‌ها ماهواره‌های ما را شناسایی کنند؛ ولی با استفاده از توانمندی‌های داخلی ماهواره‌ها از همان لحظه اول پرتاب رصد خواهند شد.

بهرامی زمان اجرای این تفاهم‌نامه را سه ساله ذکر کرد و یادآور شد: ما علاوه بر امکانات سازمان جغرافیایی از امکانات سایر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بهره خواهیم برد،به‌گونه‌ای که بسیاری از سامانه‌ها و فناوری‌های تولید شده در حوزه ماهواره‌ها به بهره‌برداری رسیده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • (ویدئو) صداگذارى خلاقانه روى يك بازى ويدئويى
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟