Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش استان گلستان، با اشاره به اهمیت اشتغال و کار در استان، از کاهش مدرک گرایی با اجرای طرح «هدایت تحصیلی» در گلستان خبرداد.

ابراهیم حاجیلری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اصلی ترین معضل ما در استان بیکاری است. موضوع اشتغال و کار برای خانواده ها نیز موضوع مهمی است در همین راستا هدایت تحصیلی آینده شغلی افراد را تعیین می کند و ما این موضوع را به طور جدی پیگیری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه بعد دهه افراد با مهارت است

حاجیلری گفت: با اضافه کردن مدارک دانشگاهی، افراد به اشتغال و کار نمی رسند. به نظر من خانواده ها این آگاهی را ندارند که الزاما مدرک دانشگاهی برای فرزندانشان اشتغال ایجاد نمی کند. آموزش های مدرکی کارمند محور تاریخ مصرفشان تمام شده است. دهه بعد دهه افراد با مهارت است نه با مدرک.

وی با اشاره به اهمیت هدایت تحصیلی در آینده دانش آموزان افزود: ما در بحث هدایت تحصیلی دو بخش داریم. یک بخش مربوط است به عملکرد مشاوره دانش آموزان شامل استعداد، علاقه و هوش دانش آموز که تحت عنوان بررسی های مشاوره ای از آن یاد می شود و بخش بعدی آن عملکرد تحصیلی دانش آموزان است.

هدایت تحصیلی اجباری نیست

معاون آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: تمام تلاش مان کرده ایم که دانش آموزان در زمینه هدایت تحصیلی انتخاب آزادانه و آگاهانه داشته باشند. این انتخاب آزادنه و اگاهانه نیازمند امکانات و تابع شرایط استانی و شهری و محلی هم هست. بنابراین آموزش ها و همایش های لازم برای خانواده ها و دانش آموزان در این زمینه صورت گرفته است.

وی گفت: تنها علاقه در آینده تحصیلی کافی نیست. عملکرد تحصیلی در هدایت تحصیلی دانش آموز مهم است و بسیاری از دانش آموزان نمره لازم را کسب نمی کنند و با توجه به این هدایت تحصیلی انجام می شود و اجباری نیست.

وی افزود: فرآیند هدایت تحصیلی از اول مهرماه شروع شده است. آموزش ها لازم، بررسی های مشاوره ای و عملکرد تحصیلی دانش آموز با توجه امتحان پایانی انجام گرفته و در سیستم بارگذاری شده است. این سیستم به طور متمرکز از تهران پشتیبانی می شود و برای آنها برگه هدایت تحصیلی صادر می شود. دانش آموزان پایه نهم همزمان برگه هدایت تحصیلی شان صادر می شود و برای پایه دهم ثبت نام می کنند.

کسی می تواند کارآفرینی کند که روحیه انجام کار داشته باشد

حاجیلری همچنین از گرایش دانش آموزان به رشته تجربی خبر داد و با اشاره مواجه با ناکامی های بیشتر در این رشته گفت: ظرفیت رشته های تجربی محدود است. حتی در مدارس تیزهوشان نیز همه دانش آموزان در رشته خاص قبول نمی شوند این در حالی است که آنها تراز علمی بالایی دارند.

وی افزود: دانش آموزان در رشته های نظری اگر از لحاظ شاخص نمره کمی در بالاترین سطح قرار نگیرند خروجی شان خوب نخواهد بود.

معاون آموزش متوسطه گلستان گفت: در رشته های فنی و مهارتی دانش آموز سطح توانمندی اش بالاتر می رود و سریع تر به حوزه های کار می رسند. در این رشته ها دانش آموز می تواند در آینده با آموزش مهارت های لازم گذران زندگی کنند.

حاجیلری ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع کارآفرینی باید توجه داشت که کسی می تواند کارآفرینی کند که خودش روحیه انجام کارداشته باشد. دانش آموز در شاخه نظری تنها دنبال افزایش نمره است. در همین راستا تمام تمرکز ما این است که درصد بالایی از منابع موجود آموزش پرورش را به سمت تجهیز هنرستان ها ببریم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت