Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوقات فراغت فرصتی برای استراحت و آرامش است و نباید به بطالت آن را هدر داد، هرچند که در این میان مسایل مادی نیز در رقم خوردن تعطیلاتی شاد دخیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج،فراغت در لغت به معنى «آسودگی»است و معمولاً در مقابل کار، انجام امور روزمره و اشتغالاتى که موجب خستگى مى‌شود به کار مى‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان فراغت معمولاً افراد به علایق و سرگرمى‌هاى خود مى‌پردازند و این امر موجب تقویت بهداشت روانى آن‌ها مى‌‌شود. اینکه هر فرد چگونه اوقات فراغت خود را سپری می‌کند بستگی به طرز تفکر و دیدگاه فرد به مقوله اوقات فراغت دارد.

انسان تمایل دارد در اوقاتى که از کار اجبارى روزانه فارغ مى‌شود به نوعى به تفریح و یا سرگرمى بپردازد. این تمایل جزء نیازهاى انسان محسوب مى‌شود. روانشناسان عقیده دارند که تفریح و سرگرمى نقش مهمى در پرورش قواى جسمانی، فکری، اخلاقى و رفتارى افراد دارد و چنانچه از این اوقات به‌خوبى و به طرز صحیح استفاده شود در پیشگیرى از انحرافات و کجروى‌ها مى‌‌تواند به‌نحو چشم‌گیرى مؤثر باشد.

اکنون که امتحانات دانش آموزان به پایان رسیده و مدارس نیز تعطیل شده‌اند نحوه گذران اوقات فراغت فرزندان به یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها در فصل گرم تابستان تبدیل شده است. دغدغه‌ای به حق که اگر اوقات فراغت کودکان و نوجوانان به درستی مدیریت و یا کنترل نشود آسیب‌هایش دامن خانواده‌ها را خواهد گرفت.

در پر کردن اوقات فراغت فرزندان باید از افراط و تفریط اجتناب ورزید و جانب اعتدال را در پیش گرفت. نه اجازه بدهیم وقت فرزندان به بطالت بگذرد تا خدای نکرده به کجروی و بزهکاری منجر نشود و نه وقت آنها را با ثبت نام در کلاس‌های جورواجور پر کنیم تا دلزده و خسته شوند بلکه با کمی هوشمندی و همراهی با فرزندان می‌توان اوقات فراغت آن‌ها را با نشاط و اثربخش کرد.

کوهنوردی، پیاده روی، شطرنج، نوشتن خاطرات، مطالعه کتاب و مجله، مسافرت و ... برنامه‌هایی هستند که هر فرد به فراخور علاقه و امکانات می‌تواند در اوقات فراغت خود از آنها استفاده ببرد. بسیاری از این برنامه‌ها برای پر کردن اوقات فراغت به بودجه و هزینه‌های آنچنانی نیاز ندارند و به سهم خود می‌توانند باعث تنوع در زندگی هر فرد شوند.

متاسفانه امروزه بیشتر وقت مردم و حتی کودکان و نوجوانان پای شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های رایانه‌ای تلف می‌شود بدون آنکه متوجه گذر زمان شوند و وقتی که به خود می‌آیند می‌بینند تا ساعت‌ها غرق در خواندن مطالب یا چت کردن با دوستانی شده‌اند که هیچ فایده برای آنان نداشته و گاهی مخرب هم بوده است.

سبک زندگی مردم در سال‌های اخیر با ورود فناوری‌های جدید تغییرات محسوسی کرده و به تبع آن اوقات فراغت نیز جنبه فردی پیدا کرده است و دیگر از تفریحات و سرگرمی گروهی و دسته جمعی خبری نیست.

توزیع ناعادلانه امکانات عمومی در شهرها باعث شده است آن‌ها که پول و امکانات دارند به طور طبیعی از اوقات فراغت خود بهتر استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر امکانات در مناطق مرفه نشین شهر با امکاناتی که در حاشیه شهر و مناطق فقیرنشین وجود دارد قابل مقایسه نیست. در نتیجه تفاوت اوقات فراغت فقرا با اغنیا در داشتن پول و امکانات است.

به نظر می رسد دولت باید با ارائه خدمات رایگان و شهرداری نیز با ایجاد فرهنگسراهای متعدد در مناطق فقیرنشین شهر به تبعیض در بهره مندی مردم و فرزندان آنان از اوقات فراغت پایان دهند و امکانات را به طور عادلانه و یکسان توزیع کنند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۲۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند

شهرستانهای شوش و کرخه دارای سه رودخانه دز، کرخه و شاوور می باشند که یک نعمت بزرگ به حساب می آید. رودخانه دز یکی از رودخانه های مهم کشور و استان می باشد. این رود از به هم پیوستن رودخانه‌های سزار و بختیاری در استان لرستان تشکیل می‌شود و پس از ورود به استان خوزستان به رود کارون می‌ریزد که رود دز بخشی از حوضۀ کارون بزرگ به شمار می‌رود.

دومین رودخانه در شهرستانهای شوش و کرخه، رود کرخه می باشد

رود خانه کرخه سومین رود بلند ایران پس از کارون و سفید رود است. این رود از به هم پیوستن دو رودخانه زال و سیمره در اندیمشک تشکیل شده و پس از طی مسیری نزدیک به ۷۵۵ کیلومتر به تالاب هورالعظیم در مرز ایران و عراق می‌ریزد.

رود خانه شاوور سومین رودخانه در دو شهرستان شوش و کرخه است.

رودخانه شاوور در ۱۸ کیلومتری شمال‌ غرب شهر شوش، در ساحل شرقی روستای جریه سید احمد از به هم پیوستن چند چشمه به هم شکل می‌گیرد. این رودخانه از میان شهر عبور می‌کند و شهرستان شوش را طی و بعد از آن به شهرستان تازه تاسیس کرخه می رسد. و از جاذبه های گردشگری شوش محسوب می‌شود. طبق اسناد تاریخی، شاوور یکی از قدیمی‌ترین و باستانی‌ترین رودخانه‌های ایران است. شاوور یکی از منابع تغذیه‌کننده تالاب بامدژ محسوب می‌شود و دو سد شاوور و خیر آباد، در چند دهه گذشته روی آن احداث شده‌اند.

با شروع فصل گرما مردم خوزستان علاقه خاصی به شنا در رودخانه ها دارند و میشود گفت که شنا کردن در رودخانه ها برای خوزستانی ها یک سنت تبدیل شده و کمتر کسی هست که علاقه ای به شنا کردن در رودخانه نداشته باشد،که متاسفانه شاهد غرق شدگی تعداد بالای مردم در سالهای گذشته بودیم و در سال گذشته خوزستان رتبه اول غرق شدگی را در کشور داشت

نبود استخر در شهرهای خوزستان یکی از دلایلی هست که مردم به رودخانه ها برای شنا مراجعه میکنند،رودخانه هایی که خیلی خطرناک و بدون امکانات غریق نجات هستند

این رودخانه ها مطمینا در هر کدام از مناطق کشور بود یک اداره مستقل با تمام امکانات غریق نجات را داشت اما چرا این اداره یا نهاد در شوش و کرخه وجود ندارد؟

چه کسی باید پیگیر راه اندازی یک غریق نجات مجهز برای شوش و کرخه باشد؟

دو شهرستانی که همیشه نیاز جدی به امکانات غریق نجات دارند و بارها شاهد غرق شدگی جوانان و کودکان در این رودخانه ها بودیم

در چند روز اخیر یک سرباز در رودخانه دز محدوده شوش غرق شد که بعد از گذشت ۶ روز پیدا شد و دلیل اصلی پیدا نشدن جسد این سرباز جوان نبود امکانات غریق نجات بود و مردم بصورت خود جوش پای کار امدند و چندین شبانه روز به دنبال پیدا شدن جسد بودند که بالاخره بعد از ۶ روز توسط نیروهای بسیج حوزه شهید بقایی شوش و هئیت جت اسکی شهرستان دزفول پیدا شد

اهمیت رودخانه ها را بیان کردیم تا نیاز شدید و کمبود یک اکیپ غریق نجات را درک کنیم.

در این شهرستانها چندین شرکت صنعتی و تولیدی، اعم ار خصوصی و دولتی وجود دارد که با کمک این شرکت ها و دولت میتوان یک غریق نجات مجهز و با امکانات کافی را احداث کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903151

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند