Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن دان‌آموزان در مشهد مقدس و اردبیل خبرداد و گفت: دومین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان نیز از تاریخ ۱۴ تیرماه در جوار بارگاه رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن دانش‌ آموزان و دومین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان صبح امروز 11 تیرماه در ساختمان شهید علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش با حضور محمدرضا مسیب‌زاده مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیب زاده طی سخنانی به اقدامات تحولی در حوزه فعالیت‌های قرآن این وزارتخانه در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید 63 عنوان کتاب ویژه فعالیت‌های قرآنی، عترت و نماز تولید و عرضه شد که هفت عنوان آن در زمینه صحیفه سجادیه، 12 عنوان درباره احکام و نماز ویژه دختران دانش‌آموز و 17 عنوان کتاب امام‌شناسی (مصباح‌الهدی)، 3 عنوان کتاب ویژه مقاطع ابتدایی در زمینه اهل‌بیت(ع) شناسی، 11 عنوان در خصوص حفظ قرآن در 55 هزار جلد تحت عنوان کتاب «ندای رحمت» در بین مدارس توزیع شد.

وی افزود: برگزاری 3 دوره توانمند‌سازی نیروی انسانی با مشارکت دارالقرآن‌ها، آموزش داوران در بخش‌های مختلف همچون صحیفه‌سجادیه، تفسیر، حفظ و تشکیل همایش‌های کارشناسان قرآنی وزارتخانه که نمونه آن با حضور 1500 نفر در رامسر برگزار شد از برنامه‌های جامع وزارت آموزش و پرورش به شمار می‌آید.

مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به تشریح مسابقات سراسری قرآن دانش‌آموزان پرداخت و اظهار کرد: سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن دانش‌آموزان در مهرماه سال 95 آغاز شد که پس از گذراندن مرحله منطقه‌ای و استانی، نهایتاً مرحله کشوری آن در تیرماه و شهریورماه در دو بخش پژوهشی و آوایی برگزار می‌شود.

مسیب زاده افزود: مسابقات قرآن فرهنگیان چهارشنبه 14 تیرماه در مشهد مقدس کار خود را آغاز خواهد کرد که در این دوره 256 نفر ثبت‌نام کردند و هر کدام یک از استان‌ها یک نفر را در رشته های تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و احکام نماز معرفی کرده‌اند که متسابقان با حضور 26 داور و 6 ناظر به مدت سه روز در جوار ملکوتی امام‌الرئوف به رقابت خواهند پرداخت.

پنجمین مسابقات بین‌المللی قرآن دانش‌آموزان نقطه تحول وزارتخانه است

وی برگزاری پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانش آموزان را نمونه تحول در آموزش و پرورش دانست و افزود: امسال با حضور 32 کشور اسلامی مسابقات بین‌المللی قرآن دانش‌آموزی را در اردیبهشت ماه برگزار کردیم که در نوع خود بی نظیر و قابل توجه بود همچنین امسال در 23 آذرماه برای نخستین‌بار دانش‌آموزان مکلّف به محضر رهبر معظم انقلاب شرفیاب شدند و برای نخستین‌بار جشن تکلیف دانش‌آموزان پسر در محضر معظم‌له برگزار شد که سخنان ایشان نیز در قالب کتابچه در اختیار عموم قرار گرفته است.

مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به حضور این اداره در نمایشگاه بین‌المللی قرآن اشاره کرد و گفت: توفیق این را داشتیم تا در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بخش آموزش و پرورش، به عنوان برترین بخش نهادهای دولتی انتخاب شود.

مسیب زاده همچنین به سند 2030 اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و دغدغه‌های مطرح شده در رابطه با موضوع سند 2030 قابل بیان است که هیچ فعالیت قرآنی در جهت سند 2030 و پیرو مسائل مربوط به آن در وزارت آموزش و پرورش، تعطیل نشده است و اجرای فعالیت‌های مربوط به این اداره به قوت خود ولو بیش از گذشته پیگیری می‌شود.

وی در ادامه به تشریح برنامه‌های مسابقات سراسری دانش آموزان پرداخت و افزود: در بخش دختران 670 دانش‌آموز و در بخش پسران 750 دانش‌آموز در این دوره شرکت داشتند که اختلاف آمار پسران با دختران به جهت بیشتر بودن رشته‌های بخش پسران به نسبت دختران است. مسابقات بخش آوایی در مشهد و بخش پژوهشی در اردبیل برگزار می‌شود که در این بخش، 34 داور خواهر و 46 داور برادر قضاوت این دوره را برعهده خواهند داشت.

مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری مسابقات نیز گفت: 14 تا 17 تیرماه مسابقات قرآن فرهنگیان در مشهد مقدس، 20 تا 23 تیرماه مسابقات بخش پژوهشی پسران و 25 تا 28 تیرماه بخش پژوهشی دختران در مشهد مقدس و 15 تا 18 تیرماه بخش آوایی پسران و 20 تا 23 برای دختران در شهر اردبیل برگزار می‌شود.

مسیب زاده در پایان سخنانش به تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش با سازمان اوقاف در جهت همکاری در اجرای مسابقات بخش دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: طی نامه‌ای که حجت‌الاسلام محمدی رئیس سازمان اوقاف با وزارت آموزش و پرورش داشت انعقاد تفاهم‌نامه بین این نهاد در این زمینه، مقرر شد تا مسابقات دانش‌آموزی که از پیش از این تحت عنوان شکوفه‌ها توسط اوقاف اجرا می‌شد از سه سال گذشته با همکاری این دو نهاد اجرا شود که دارای برکات بسیاری بوده و سبب شده هم اتحاد و همدلی بین دو نهاد قرآنی شکل گیرد و هم از جهت کیفی و کمی نقاط قوتی را در پیش داشته باشد.

انتهای پیام/

R1444/P1439/S4,37/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد

رضامراد صحرایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان وزارت، مدیران کل و روسای استانی آموزش‌وپرورش که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه ریزی برای آینده، گفت: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کارکنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، گفت: اگر امکانات و توانمندی‌های‌مان را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

در ادامه وی تحول را محور همه اقدامات دانست و تصریح کرد که  مرحله اول این تحول، ‌شناختی است.

صحرایی با بیان اینکه گفتمان اول آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد:آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمامی مسئولان و مدیران ارشد باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه، خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که میتوانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنهاست.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، احیای باشگاه دانش پژوهان و... از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته  بود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان‌ است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

وی افزود: آیین نامه مسیر رشد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: آیین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه، اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده وتقویت هنرستان‌ها و ساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار  قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌ ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

وی اذعان کرد: برنامه ملی‌ بعدی‌؛ انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است چراکه باید برنامه ویژه‌ای برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

صحرایی با اشاره به ارتقای بهره وری و بهبود آموزش و پرورش، گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها، تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود.

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی - اردویی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

صحرایی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی معلمان، گفت‌: حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرایی با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان، اظهارکرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف‌ شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های َسند نگاشته شده بود اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد. امروز آئین نامه مدرسه تراز سند تحول، نهایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان، گفت: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسایل دانشگاه را حل کرده است؛ از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که  قانون پیدا کرد و آیین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد.

 وی افزود: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آیین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آیین نامه ارتقا اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسایلی است که در دانشگاه پیگیری شده است.

صحرایی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پیشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم  کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وی تصریح کرد: پروژه تامین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸استان آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تامین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مثل یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

صحرایی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته، اظهار کرد: بیش از دو هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را بطور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملی غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صحرایی تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان