Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس از افتتاح بخش‌هایی از بزرگراه‌های شیراز - بندرعباس و شیراز - لار درهفته دولت خبر داد و بابیان اینکه تا پایان شهریور پرونده مسکن مهر این استان بسته می‌شود، گفت: گروه مهندسین مشاور بین‌المللی از فنلاند و ایتالیا مطالعات اولیه را برای تهیه طرح جامع بافت تاریخی شیراز انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک ، فیروز تکاور درمعرفی مهمترین برنامه‌ها و اقدامات این اداره‌کل درحوزه‌های مختلف عنوان کرد: مهمترین پروژه راهسازی استان آزادراه شیراز – اصفهان به طول ۲۲۷ کیلومتر است که تمام هفت قطعه آن بدون مشکل مالی در دست اجراست و تا پایان سال ۹۷ به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس افزود: این پروژه در نهایت مسیر دو کلانشهر شیراز و اصفهان به‌عنوان یکی از پرترددترین راه‌های کشور را ۱۳۰ کیلومتر کوتاه‌تر خواهد کرد.

وی همچنین با بیان اینکه اجرای پروژه شیراز – اهواز سال ۹۲ شروع شده و تا پایان سال ۹۷ افتتاح می‌شود، گفت: چهار قطعه از این پروژه به طول ۲۲۵ کیلومتر در استان فارس قرار دارد. بزرگراه شیراز – بوشهر نیز ۲۰۰ کیلومتر طول دارد که افتتاح آن به کاهش ۱۰۰ کیلومتر از مسافت این شهرها منجر خواهد شد.

تکاور با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی احداث بزرگراه شیراز – جهرم – لار افزود: این محور ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۱۲۵ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده و ۳۵ کیلومتر نیز دردست اجراست که هفته دولت ۲۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس به پیشرفت ۵۵ درصدی ساخت بزرگراه فسا – استهبان – نیریز – سیرجان نیز اشاره کرد و گفت: طول این بزرگراه در استان فارس ۲۰۰ کیلومتر است که ۱۱۰ کیلومتر آن افتتاح شده و ساخت ۳۰ کیلومتر در دست اجراست که هفته دولت پنج کیلومتر و تا پایان امسال ۲۰ کیلومتر آن زیر بار ترافیک خواهد رفت.

وی افزود: طول پروژه شیراز – فسا – داراب – بندرعباس ۳۵۰ کیلومتر است که ۱۷۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده و ۶۰ کیلومتر در دست اجراست که هفته دولت ۱۰ کیلومتر و ۲۰ کیلومتر نیز تا پایان سال به ‌بهره‌برداری می‌رسد. بزرگراه جهرم – لار ۵۵ کیلومتر طول دارد که ۱۳ کیلومتر آن در دست اجراست و تا پایان امسال افتتاح می‌شود.

تحویل تمام واحدهای مسکن مهر استان درنیمه نخست امسال

وی همچنین در تبیین وضعیت مسکن مهر استان عنوان کرد: از ۱۱۱ هزار واحد مسکن مهر درتعهد این اداره‌کل بیش از ۹۸ هزار واحد تحویل شده و ۱۳ هزار واحد باقی مانده که تا پایان شهریور تحویل می‌شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس افزود: در بحث تکمیل پروژه‌های مسکن مهر اولویت تکمیل ساختمان‌ها و واحدهای مسکونی است و بعد به بحث روبنایی و زیر بنایی پرداخته شود. اجرای پروژه‌ها باید در کیفیت بسیار دقت شود برای اینکه ما امانتدار اموال مردم هستیم و راه‌ها باید با کیفیت بسیار بالایی احداث شوند و کمیت نباید فدای کیفیت شود.

نوسازی و احیای بافت ناکارآمد شهری مرکز استان

تکاور همچنین با بیان اینکه بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهر شیراز با مساحت ۱۷۰۰ هکتار به بافت ناکارآمد اختصاص دارد، عنوان کرد: نوسازی و احیای بافت ناکارآمد شیراز از برنامه‌های اصلی اداره‌کل راه و شهرسازی استان فارس است.

وی توضیح داد: با توجه به منحصر به فرد بودن بافت تاریخی شیراز به منظور حفاظت و ارتقای کیفیت آن قرارداد تهیه طرح جامع با گروه مهندسین مشاور بین‌المللی از فنلاند و ایتالیا منعقد و مطالعات اولیه و برداشت‌های وسیع میدانی انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس افزود: از سوی دیگر با ۱۲ میلیارد ریال اعتبار بدنه سازی ضلع شرقی محله سنگ سیاه از جنب سازمان احیا و نوسازی شهرداری تا امامزاده سید تاج‌الدین غریب(ع) به اتمام رسیده و پروژه بدنه‌سازی ضلع غربی نیز ۱۳ میلیارد ریال هزینه دارد که به رشد ۵۵ درصدی رسیده است.

تکاور با بیان اینکه شش پروژه مشارکتی درسکونتگاه‌های غیررسمی شیراز دردست اجراست، گفت: پس از شناسایی معضلات و نیازهای ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ای شهر شیراز پروژه‌هایی برای هریک از محلات تعریف و مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال بر اساس توافق‌نامه مبادله شده تامین اعتبار شده است.

وی همچنین عنوان کرد: سال گذشته ۱۴۱۸ واحد مسکونی برای اخذ تسهیلات بافت ناکارآمد شهری معرفی شده‌اند. همچنین تعداد ۱۵ دفتر تسهیل‌گری درمحلات هدف تاسیس شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس با بیان اینکه در شیراز حدود ۲۰ سکونتگاه غیررسمی شامل ۱۰ محله هدف شناسایی شده است، گفت: راه‌اندازی هفت خانه محله از اقدامات انجام شده دراین محلات هدف است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران