Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@03:25:00 GMT

نبود اشتغال عامل اصلی مهاجرت روستائیان

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۷۶۱۱۱

نبود اشتغال عامل اصلی مهاجرت روستائیان

سید ابوالفضل رضوی در مصاحبه با رادیو گفت: سرمایه گذاری دولت در گذشته تنها در راستای ایجادطرح های زیر ساختی مناطق روستایی بوده ولی از چهار تا پنج سال اخیر رویکرد ها علاوه بر توسعه زیرساخت های اساسی به سمت اشتغال و درآمد روستائیان و عشایر معطوف شده است.

وی اظهارداشت: همچنین با بررسی مسائل مختلف منجمله پدیده حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد، تبریز، اهواز، شیراز، اصفهان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. معلوم شد بالای 60 درصد از حاشیه نشین ها روستائیان و عشایر هستند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: بررسی ها نشان می دهد نبود اشتغال و درآمد افزایی مناسب دو عامل اصلی مهاجرت روستائیان و عشایر به حاشیه شهرهای بزرگ است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه حاشیه نشینی جزء هزینه هیچ سودی برای نظام ندارد بر لزوم ایجاد اشتغال ودرآمد افزایی به جهت کاهش شتاب مهاجرت در مناطق روستایی تاکید کرد.

رضوی با بیان اینکه اشتغال و درآمد مشکل اصلی روستاهاست، گفت: لازمه رفع مشکلات مورد نظر ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه گذاری، تحول اقتصادی و تولید ثروت در مناطق روستایی کشور است.

وی با اشاره به این جمله که 50 درصد اشتغال روستایی در بخش کشاورزی است، افزود: صنعت دستی، گردشگری، صنایع فرآوری معدنی و غیره از دیگر فرصت های سرمایه گذاری برای تولید و اشتغال در روستاهاست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری یادآورشد: هدف از ایجاد اشتغال در روستاها جلوگیری از مهاجرت روستائیان و پدیده حاشیه ‌نشینی است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حسین ظفری در گفتگو با برنامه «پیگیری» گفت: سازمان هواشناسی برای استان‌های غربی و جنوب غربی کشور از امروز تا روز جمعه هشدار سطح نارنجی مبنی بر احتمال وقوع سیلاب را صادر کرده است.

­این مقام مسئول با بیان اینکه بارش‌ها از امروز در استان‌های غربی و جنوب غربی آغاز شده است، افزود: بارش‌ها فردا در ۴ استان (بخش جنوب شرقی استان خوزستان، بخش شرقی و شمالی استان بوشهر و استان‌های کهگیلویه بویراحمد و چهارمحال و بختیاری) متمرکز می‌شود و روز پربارشی را در این استان‌ها خواهیم داشت و بارش در بقیه استان‌ها معمولی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

­معاون سازمان مدیریت بحران گفت: باتوجه به اینکه به احتمال زیاد عشایر به وسایل ارتباط جمعی دسترسی نداشته باشند، افرادی را به مناطق زندگی عشایر فرستادیم تا هشدار‌های لازم را به آنها بدهند.

­ظفری با اشاره به اینکه احتمال رعدوبرق و بارش تگرگ در مناطق مرتفع وجود دارد، افزود: به عشایر و روستاییان هشدار دادیم که مراقبت‌های لازم را داشته باشند تا به محصولات کشاورزی آسیبی وارد نشود.

­این مقام مسئول گفت: اگر بارش‌ها به قدری زیاد باشد که نیاز به مسدود کردن مسیر‌ها و هدایت اجباری رانندگان باشد، از مردم می‌خواهیم تا با عوامل پلیس راه و راهداری همکاری لازم را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی