Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@22:49:22 GMT

۹۰ درصد واحدهای کودی و سموم همدان ساماندهی شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۷۷۲۸۱

۹۰ درصد واحدهای کودی و سموم همدان ساماندهی شدند

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه ۹۰ درصد واحدهای کودی و سموم همدان ساماندهی شدند گفت: ۱۷ مورد پرونده قاچاق به جهاد کشاورزی ارجاع داده شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، شهرام پرورش ظهر امروز در حمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 12 تیرماه 1381 سالروز فرمان مقام معظم رهبری در ارتباط با مقابله با قاچاق کالا و ارز است اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با تأمین و امنیت مواد غذایی وظیفه داشته و وزارتخانه سعی دارد تا ضریب خود اتکایی و افزایش تولید به گونه‌ای باشد که کمترین واردات محصولات کشاورزی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرورش با اشاره به اینکه قبل از اینکه محصولی وارد کشور شود باید گواهی بهداشتی گرفته و قرنطینه شود گفت: ولی ‌در قاچاق این مسائل رعایت نمی‌شود و یکی از موارد موثر برای کاهش قاچاق فرهنگ‌سازی در راستای مصرف نهاده‌های داخلی است.

وی با بیان اینکهسموم مورد استفاده کشاورزان باید از مبادی قانونی وارد شود تا مواد اولیه و مواد زیست محیطی مورد آزمایش قرار گیرد عنوان کرد: در غیر این صورت هر نوع مواد سمی که به وسیله قاچاق وارد کشور می‌شود باید معدوم شده و غیر قابل استفاده برای بخش کشاورزی باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه یک‌هزار و 500 نوع مواد کودی در کشور مورد بررسی قرار گرفته تصریح کرد: از سال 92 کارگروه مواد کودی در کشور ایجاد شده است.

پرورش با بیان اینکه مصرف کود‌های شیمیایی کمتر شده و کود‌های غیر شیمیایی جایگزین آن شده است افزود: نیاز بود تا مواد کودی مورد ساماندهی قرار گیرد و با هماهنگی لازم مقرر شد که هر نوع مواد کودی مورد عرضه برای کشاورزان استاندارد‌های لازم را داشته باشند.

پرورش عنوان کرد: ظرف مدت دو سال گذشته کارگروه مواد کودی در استان همدان تشکیل شد و در این راستا فروشگاه‌هایی که از جهاد مجور دارند عرضه کود و سموم را به صورت هفتگی، ماهانه و 6 ماه یکبار با پایش عرضه می‌کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه فروشنده‌های سموم در همدان ساماندهی شده اظهار داشت: در کاری مشترک با سازمان صنعت معدن و معاونت بازرسی این سازمان کلیه واحدهای کودی و سموم که دارای پروانه کسب از سازمان صنعت ساماندهی شدند که 90 درصد آنها یعنی 100 واحد در این طرح ساماندهی شدند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» و تأکید بر اینکه باید قاچاق را به حداقل رساند، گفت: قاچاق درآمدزایی هنگفتی برای سودجویان دارد. بیشتر قاچاق در حوزه سموم و کود‌هاست که برای سموم پس از کشف دستور امحا داده می‌شود و کود‌ها نیز در صورت عدم تایید از بین برده می‌شوند.

پرورش از ارجاع 17 مورد پرونده قاچاق به جهاد کشاورزی خبر داد و بیان کرد: نتایج داوری هر 17 پرونده برای تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به واردات قاچاق محصولات کشاورزی در همدان عنوان کرد: واردات در حوزه لیموترش، پرتقال، گلابی، مغز فندق، مغز گردو، مغز بادام و غیره بوده و سعی شده تولیدات کشاورزی در همدان صادرات‌محور باشد.

وی تصریح کرد: در رابطه با تشخیص گردوی قاچاق با گردوی تولید داخل گردو ایرانی به صورت توده بوده اما گردوی خارجی به صورت رقم است که گردوی قاچاق را با گردوی توده ایرانی مخلوط می‌کنند.

پرورش با اشاره به فرهنگ‌سازی در مورد مصرف تولیدات داخلی تأکید کرد: مردم باید نسبت به تولیدات داخلی خود تعصب داشته باشند و برنامه‌ریزی به منظور بالا بردن کیفیت کالای داخلی انجام شود و دولت نیز باید در راستای بالا بردن کیفیت در کشور مانند صادرات جایزه در نظر بگیرند.

انتهای پیام/

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت