Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@00:25:10 GMT

بیماری پوستی عجیب مرد چینی+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۸۰۷۳۹

بیماری پوستی عجیب مرد چینی+تصاویر

به گزارش پارس نیوز،

مرد چینی که به علت بیماری پوستی خود در انزوا و به دور از اطرافیانش زندگی می‌کند، برای درمان امیدوار است.

این مرد که لی نام دارد و 60 ساله است، از ابتدای تولد دچار نوعی اختلال پوستی در پشت سرش بوده که با یک اشتباه به دیگر نقاط بدنش هم سرایت می‌کند.

به گفته لی در کودکی ابزار کوتاهی مو توسط آرایشگر با کف پوست سر وی برخورد و خونریزی نسبتا زیادی می‌کند که همین موضوع موجب سرایت بیماری وی به دیگر اعضای بدنش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرد چینی که در استان هنان زندگی می‌کند، از ترس اینکه مبادا دیگران هم به بیماری خود مبتلا کند، دور از شهر و چشم مردم زندگی می‌کند؛ ناگفته نماند، همسایگان او به قدری بی‌رحم بودند که با توهین‌های بسیار و مسخره کردن لی باعث شدند، وی دورترین نقطه را برای زندگی انتخاب کند.

به گفته پزشکان، بیماری این مرد پسوریازیس شدید است که معمولاً خود را با نقطه‌های زیاد قرمز رنگی در بدن نشان می‌دهد؛ منتهی باور این است که در مردان این بیماری ظاهر عجیب‌تری دارد و در لی بسیار عجیب غریب و شدید ظاهر شده است.

پسوریازیس بیماری پوستی مزمن خودایمنی است؛ این بیماری هنگامی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن سیگنال‌های اشتباهی می‌فرستد. این سیگنال‌ها باعث افزایش سرعت چرخه رشد سلول‌های پوست می‌شود.

مردم روستای لی می‌گویند: از ترس سرایت بیماری لی به فرزندانشان از او دوری می‌کنند، این در حالیست که پسوریازیس مسری نیست.

دکتر اما یوگوورث، سخنگوی بنیاد پوست انگلیس، ضمن نپذیرفتن صحبت‌های لی در ارتباط با اشتباه آرایشگر و انتقال بیماری به دیگر اعضای بدنش گفت: «این مورد نشان می‌دهد که شرایط پوستی شدید پوست عمیقا بر زندگی فرد تاثیر می‌گذارد؛ اگر چه بیماری این مرد می‌تواند نوعی پسوریازیس باشد، اما معمول نیست و پزشکان حرفه‌ای همراه با انجام تحقیقات تخصصی باید نظریه نهایی را ابلاغ کنند».

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند