Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک چهره اصلاح‌طلب تلويحا مدعي شد که شعار دادن چند نفر عليه رئيس‌جمهور در حاشيه روز جهاني قدس، مورد رضايت حاکميت بوده است!

سرويس سياست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشي روزانه در لابه‌لاي اخبار و مطالب رسانه‌هاي کشور است. ما درباره اين خوانش البته تحليل‌ها و پيشينه‌هايي را نيز در اختيار مخاطبان محترم مي‌گذاريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7:30 هر روز با بسته ويژه خبري-تحليلي مشرق همراه باشيد.

***

اشاره مجيد انصاري به «غرق شدن حوزه‌هاي علميه در ظواهر»!

جماران گزارش داد: مجيد انصاري، معاون حقوقي رئيس‌جمهور روحاني اخيراً طي اظهاراتي در مراسم بزرگداشت شهيد آيت‌الله صدوقي و فرزند وي در يزد گفته است:
«حوزه‏‏‌هاي علميه ما بايد به جاي غرق شدن در ظواهر، افرادي مانند صدوقي تربيت کنند، بايد انسان‌‎‎ هايي اخلاق‌مدار، روشنفکر و در ميان مردم با مردم تربيت کنند تا همچنان روحانيت مردمي بماند و بتواند کار انبيا را ادامه‌رو باشد.»[1]

*علت تند شدن کنايه‌ها به «حوزه علميه» طي هفته‌هاي اخير بايستي به اقتراح انديشمندان و فعالان سياسي و امنيتي گذاشته شود...
قبل از اظهارات انصاري که مشخص نيست بر چه مبنايي حوزه‌هاي علميه کشور را غرق شده در ظواهر مي داند؟! يکي ديگر از فعالان اصلاح‌طلب نيز کنايه‌هاي تندي را عليه حوزه علميه مطرح کرد که متأسفانه پاسخ مطلوبي از جانب دغدغه‌مندان به آن داده نشد.
عمادالدين باقي، طي اظهاراتي ضمن انتقاد از اعدام منافقين کوردل در دهه شصت، گفته بود: فقه شيعه نشاني از سيره امام علي و امام حسين ندارد![2]

***

ناصري: روحاني با سکوت خود در قبال حادثه روز قدس به حاکميت پيام داد

عبدا... ناصري، عضو شورايعالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان اخيراً طي مطلبي در شماره جديد نشريه صدا (ارگان حزب کارگزاران) با اشاره به شعار دادن چند نفر عليه رئيس‌جمهور روحاني در حاشيه راهپيمايي روز جهاني قدس نوشته است:
«نکته حائز اهميت اينجاست که همان برخورد متين و سکوت معناداري که رئيس‌جمهوري در برابر اين واقعه داشت و با اين سکوت، پيام خود را هم به بخش‌هاي حمايت‌کننده اين گروه خودسر و هم به بخش‌هايي از حاکميت داد، شايد مناسب‌ترين تصميم بود.»

*تحليلگران معتقدند اصلاح‌طلبان قصد دارند از جريان شعار دادن چند نفر عليه رئيس‌جمهور روحاني و در يک فرايند اين‌هماني، مجدداً معادله «سفارت عربستان» بسازند و با يک بهانه واهي، حجم عظيمي از کم‌کاري‌ها، مغالطات و شکست‌ها را توجيه کنند.
کما اينکه در ماجراي حمله چند نفر به سفارت عربستان نيز تا همين روزها حتي شکست و بي‌دستاوردي برجام را به گردن اين حادثه مي‌اندازند و البته به مردم توضيح نمي‌دهند که چرا آمريکا با اينکه سفارتش در کشور ليبي مورد هجوم قرار گرفت و سفير و چند تن از کارکنان آمريکايي هم کشته شدند اما آمريکا از کشور ليبي بيرون نرفت و حتي بر حجم مراوادات نفتي خود با ليبي نيز افزود... (به اين معني که بهانه بي‌دستاوردي برجام به دليل حادثه عربستان يک بهانه واهي بيش نيست و اگر توافق خوبي امضا مي‌شد، حال و روز برجام اينگونه نبود.)
اظهارات آقاي ناصري هم بيش از هرچيز، نوستالژي اکاذيبي مثل تقلب سال 88، هزاران بورسيه غير قانوني و اعطاي املاک نجومي در شهرداري تهران به نظر مي‌رسد.
زيرا نه تنها سازماندهي بودن اين حرکت در روز قدس، توسط نهادهاي رسمي کشور و حتي نهادهاي دولتي اثبات نشده است بلکه رهبر معظم انقلاب، بزرگان کشور و رجال اصولگرا، جملگي اين حرکات را از قبل از اين حتي مورد تقبيح و نکوهش قرار داده‌اند.
به سخن ديگر اينکه اصرار آقاي ناصري مبني بر اينکه اين حرکات سازماندهي شده بوده و يا حاکميت در پشت آنها قرار داد، يک اصرار بلاوجه و بي‌دليل به نظر مي‌رسد که به شدت قابل تأمل است.
اين در حاليست که بايد گفت حاکميت نظام جمهوري اسلامي ايران اثبات کرده است اگر اعتراضي به رئيس‌جمهور وقت داشته باشد بسيار مقتدرتر از دستور دادن به چند عنصر، آنهم در حاشيه يک راهپيمايي عمل مي‌کند و حرف خود را بسيار سليس و قابل فهم بيان مي‌کند.
شاهد مثال آنکه حاکميت نظام نشان داده است تنها با علني کردن يک توصيه چند خطي ساده، تمام طرح و نقشه‌هاي يک حلقه انحرافي را از بين مي‌برد و يا از بيان اينکه در امضاي برجام، از چند خط قرمز کشور توسط مذاکره‌کنندگان عبور شده است نيز اِبايي ندارد.
ذکر اين نکته نيز گفتنيست که اظهار داغداري اصلاح‌طلبان و برخي حاميان دولت براي اين حاشيه نيز تصنعي به نظر مي‌رسد زيرا در حوادث مشابه براي ساير رجال کشور و حتي در مواردي که توهين‌هايي از سوي چهره‌هاي اصلاح‌طلب عليه رئيس‌جمهور روحاني شنيده شد، صدايي از اين جماعت برنخاست...
قبل از اين، حسين مرعشي طي اظهاراتي، حاشيه رخ داده در روز قدس را کار اصولگرايان و رقباي انتخاباتي رئيس‌جمهور روحاني دانسته بود.

***

راست و دروغ مشورت روحاني با «ناطق نوري»

«علي صوفي»، از وزراي دولت اصلاحات و عضو شورايعالي سياست‌گذاري اصلاحات به تازگي در گفت‌وگو با روزنامه آفتاب يزد و در اشاره به حجت‌الاسلام ناطق نوري گفته است:
«ناطق نوري همين الان نيز فرد مورد مشورت حسن روحاني است. او حتي در حلقه اصلاح طلبان نيز حضور دارد. ناطق نوري همواره کار اجرايي داشته و هيچ وقت از مسائل کشور دور نبوده است، در حال حاضر نيز جلساتي تشکيل مي‌شود و وي مسائل روز را تجزيه و تحليل مي‌کند، معمولا اين تجزيه تحليل‌ها نيز واقع‌بينانه است و تا الان نيز خروجي نشست‌هايي که با حضور ناطق نوري انجام شده بسيار مثبت بوده است.»
او در اين گفت‌وگو همچنين حضور حجت‌الاسلام ناطق نوري را در کابينه آينده رئيس‌جمهور روحاني و در کسوت معاون اولي به صلاح ندانسته است![3]

*قاعدتا رئيس جمهور روحاني با هرکس که بخواهند، مي‌توانند مشورت کنند اما تعجب قضيه آنجاست که اصلاح‌طلبان بارها عنوان کرده‌اند آقاي روحاني به تواصي کسي گوش نمي‌دهد.
شاهد مثال آنکه «محمد عطريانفر»، عضو حزب کارگزاران سازندگي چند سال قبل در يک مصاحبه با نشريه صدا گفته بود: روحاني نه از سوي اصلاح‌طلبان و نه از سوي اصولگرايان شرط‌پذير نيست.
در همين چارچوب از مرحوم هاشمي نيز منقول است که زماني گفته بود آقاي روحاني کار خودش را مي‌کند!
با اين اوصاف مي‌توان به روشني دريافت که احتمالا بايد باز هم حرف‌هاي کساني مثل آقاي صوفي را به حساب بازارگرمي و خوشحالي زايدالوصف از پيروزي انتخاباتي نامزد غير گذاشت نه چيز ديگر و تلاش کرد تا فضاي واقعي سپهر سياست کشور را در وراي اين صحبت‌ها شناخت و به مردم معرفي کرد.
رئيس‌جمهور روحاني در آستانه معرفي کابينه جديد خود، تحت فشارهاي گسترده اصلاح‌طلبان و تلاش آنها براي سهم‌خواهي و تغيير برخي وزرا قرار گرفته است.
***

1_http://www.isna.ir/news/96041104557
2_ http://www.mashreghnews.ir/news/739076
3_ http://aftabeyazd.ir/?newsid=76732

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۱۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد

رئیس جمهور با اشاره به اینکه سفر به پاکستان و سریلانکا از قبل برنامه‌ریزی شده بود، گفت: برگزاری سفر در این مقطع این پیام را به منطقه و جهان داد که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند

به گزارش مشرق، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت و گویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر اظهار داشت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: با وجود برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

آیت الله رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

وی با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد.

رئیس جمهور ادامه داد: همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی - مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیس جمهور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

آیت الله رئیسی همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مساله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود.

وی خاطرنشان کرد: منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

رئیس جمهور اسلامی ایران در اولین سفر خارجی خود در سال جدید سوم و چهارم اردیبهشت ماه به پاکستان سفر کرد.

آیت الله رئیسی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از رئیس جمهور اسلامی ایران استقبال کرد. پس از آن دیدارهای دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهمنامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دیدار روسای مجالس سنا و ملی پاکستان، فرمانده ارتش این کشور با رئیس جمهور و برگزاری نشست صمیمانه با نخبگان و اندیشمندان پاکستانی از دیگر برنامه‌های اولین روز از سفر آیت الله رئیسی بود.

رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

آیت الله رئیسی همچنین پنجم اردیبهشت ماه به سریلانکا سفر کرد و در بدو ورود به محل اجرای طرح چند منظوره سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اویااوما» رفت و به اتفاق همتای سریلانکایی این پروژه را که یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی-مهندسی جمهوری اسلامی ایران بود، افتتاح کردند.

وی سپس به کلمبو پایتخت سریلانکا رفت و در کاخ ریاست جمهوری مورد استقبال رسمی همتای سریلانکایی خود قرار گرفت و پس از برگزاری دیدار دوجانبه، به اتفاق یکدیگر نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار کردند و پس از حضور در مراسم امضای پنج سند همکاری از سوی مقامات دو کشور در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و توافقات خود را تشریح کردند.

رئیس جمهور در جریان این سفر همچنین در مسجد جامع «کالیپتی» کلمبو حضور یافت و با نمازگزاران این مسجد دیدار و گفت وگو کرد و پس از سفر رسمی و پرکار یک روزه به سریلانکا، صبح امروز - ششم اردیبهشت ماه - به کشور بازگشت.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • جمیله علم الهدی خطاب به غربی ها: به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند
  • جمیله علم‌الهدی: به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت