Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@01:49:17 GMT

شاهین نصیری‌نیا: حاشیه، خود علی مرادی است

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۸۱۶۰۰

شاهین نصیری‌نیا: حاشیه، خود علی مرادی است

ورزش>دیگر ورزشها - شاهین نصیری‌نیا می‌گوید: مسابقات آمریکا بیخ گوش ایران است، خدا کند اتفاقات خوبی بیفتد.

مرتضی رضایی: شاهین نصیری نیا معمولا انتقادهای به جایی می کند. انتقادهایی که همیشه هم با واکنش فدراسیون وزنه برداری روبرو شده است.او در ینگه دنیا دارد در کادر فنی تیم ملی آمریکا شاگردانش را برای مسابقات جهانی آماده می کند و در ایران هنوز جنگ بر سر قدرت است و قهرمانان ملی ما هنوز تکلیف شان روشن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نصیری نیا تماس گرفتیم تا او درباره وضعیت خودش،تیم ملی آمریکا،تیم ملی ایران و اتفاقاتی که اخیرا در فداسیون افتاده حرف بزند.شاهین ابتدا درباره خودش گفت:«در حال حاضر در تیم ملی آمریکا مشغول مربیگری هستم .داریم خودمان را برای مسابقات جهانی آماده می کنیم و تمریناتمان به خوبی در حال انجام است.خدا را شکر.تمرینات مان ادامه دارد.روی نقاط ضعف و قوت بچه ها کار کرده ایم و امیدواریم شرایط تا دو ماه آینده بهتر از این هم شود.»
او سپس به مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در تایلند و استعدادهایی که در این مسابقات حضور داشتند اشاره کرد و گفت:«ایران همیشه استعدادهای خوبی داشته و همین جوانان و نوجوانان آینده وزنه برداری کشور هستند.ما در گذشته هم استعدادهای خیلی خوبی داشتیم که به دلیل عدم مدیریت مناسب فرصت را از دست دادند.همین مدیریت فعلی باعث از دست رفتن استعدادهای این رشته است.امیدوارم استعداد های ایران بتوانند به جایگاهی که لایق آن هستند برسند و این امر فقط با سرمایه گذاری در رده جوانان و نوجوانان محقق می شود. نه اینکه فقط 7 یا 8 نفر را در این دو تیم داشته باشیم و بقیه را به حال خود رها کنیم.»
از نصیری نیا درباره پیش بینی اش از مسابقات آمریکا سوال کردیم که او این واکنش را نشان داد:«مسابقات جهانی چند ماه دیگر آغاز می شود و تیم ملی ایران تازه سرمربی اش انتخاب شده است.با این شرایط کار سختی پیش روی ایران است.من دوست ندارم زیاد در این مورد حرف بزنم.مسابقات آمریکا نزدیک است امیدوارم اتفاق های خوبی برای ایران بیفتد.»
دارنده مدال جهانی وزنه برداری اشاره ای هم به انتخابات فدراسیون جهانی و شرط بندی فدراسیون ایران روی اسب بازنده می کند و می گوید:« آیان سال های زیادی است که در پست دبیرکلی و ریاست فدراسیون جهانی حضور دارد و به همین دلیل اکثر کشورهای جهان را با خود همراه دارد. من در این انتخابات، سیاست و راهبرد فدراسیون وزنه برداری ایران را بسیار ناشیانه دیدم. بنظرم بیشتر از آیان، خود ما با این سبک مدیریت بیشترین ضربه را به خودمان می زنیم. به نظر من رییس و اعضای فدراسیون ایران هستند که دارند به خودمان ضربه می زنند. کما اینکه در زمان خود ما هم همین آقای مرادی به وزنه برداری ایران ضربات بدی وارد کرد و به گونه ای نسل جوان وزنه برداری ما را نابود کرد.چنین مدیریتی فقط به فکر منافع شخصی است نه پیشرفت وزنه برداری کشور. مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید به فکر این رشته باشند و مدیری لایق را برای آن انتخاب کنند.»
وقتی از نصیری نیا درباره تنهایی تمرین کردن کیانوش رستمی سوال کردیم او این واکنش را نشان داد و گفت:«شورای فنی شورایی است که فقط "بله قربان گو" است.هیچ اختیاری از خود ندارد. هر حرفی که علی مرادی بزند همه باید بگویند چشم! هیچکس حتی نمی تواند عقیده شخصی خود را بیان کند. هر کس هم که بخواهد چنین کاری کند، همانند عطار اشرفی از این شورا کنار گذاشته می شود. شورای فنی باید از افراد فنی تشکیل شود. این جور افراد در این شورا بسیار کم هستند. آن هایی هم که هستند فقط اوامر رییس را اجرا می کنند. متاسفانه شورای فنی به حربه ای تبدیل شده برای رییس فدراسیون که هرچه می گوید آن ها تایید کنند.شما تناقضات را ببینید.یک روز سجاد انوشیروانی می گوید با هماهنگی و تایید مرادی استعفا داده و روز دیگر مرادی وقتی تحت فشار قرار می گیرد می گوید انوشیروانی باید بماند و با قدرت کار کند. وقتی سجاد انوشیروانی با فدراسیون هیچ قراردادی ندارد چطور انتظار می رود که او بیاید و کار کند؟به نظر من اگر سجاد ادامه میداد بازهم چنین شرایطی حاکم بود. زیرا این فدراسیون حاضر نیست کسی از خودش بزرگ تر شود. من واقعا متاسفم که ما فقط در حال فرصت سوزی و مهره سوزی هستیم. سجاد انوشیروانی با امکانات کمی که داشت زحمت زیادی کشید. او حتی بدون قرارداد برای این تیم کار کرد. همینطور نواب نصیر شلال. این دو نفر تازه وارد عرصه مربی گری شده بودند و زحمات زیادی کشیدند.کار کردن با این گروه عاقبت خوشی ندارد زیرا این مدیران اصلا به فکر وزنه برداری نیستند. اگر نه مربی ای که بیشترین زحمت را می کشد نباید بخاطر حقوق حداقلی خود استعفا کند. مدیران یا به کار مربیان اعتقاد و اعتماد دارند یا ندارند. وقتی تمام فدراسیون و محل تمرینات را دوربین مدار بسته می گذارند یعنی آقای مرادی می خواهد گاه و بی گاه در کار مربی دخالت کند.»
اما حرف های پایانی قهرمان وزنه برداری ایران و جهان.آنجا که او به سایر تغییرات در فدراسیون وزنه برداری اشاره می کند و می گوید:«هرکسی که با مرادی کار کند و بعد از مدتی به مقاصد او پی ببرد، دیگر کار کردن با او سخت است و به همین دلیل این تغییرات ادامه دارد زیرا هیچ کس حاضر نیست زیر بار حرف زور این فدراسیون برود. علی مرادی شعار های بسیاری داد و مسائل زیادی را علیه حسین رضازاده مطرح کرد که یکی از آن ها مسئله ورزشکار سالاری بود.در پایان باید بگویم وزنه برداری ایران با این مدیریت پیشرفت نمی کند. مگر اینکه خانواده وزنه بردای شخصی را بر سر کار بیاورند که دلش برای این رشته بسوزد. من دو سال پیش هم گفتم که آقای مرادی خودش عین حاشیه است و تمام حواشی ای که اطراف وزنه برداری ایران بوده، هم برآمده از علی مرادی است. »
43 43

کلید واژه‌ها : فدراسیون وزنه برداری -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا مهدی الفتی با کسب سهمیه المپیک در رشته ژیمناستیک برای ورزش ایران تاریخ‌ساز شد رشته‌ای که در ادوار گذشته المپیک جای خالی ایرانی در آن حس می‌شد. در دوره گذشته سعیدرضا کیخا در یک قدمی این سهمیه قرار گرفت اما با لغو فینال مسابقات جام جهانی باکو به خاطر شیوع ویروس کرونا نتوانست به آن برسد.

الفتی را می شود یکی از تاریخ‌سازهای ورزش ایران لقب داد زیرا در یکسال گذشته ۲ عنوان تاریخی را به دست آورده که در گذشته جای خالی این عناوین در کلکسیون افتخارات ورزش ایران دیده می‌شد. الفتی مهرماه سال ۱۴۰۲ با کسب نشان نقره بازی های آسیایی نخستین گام را در مسیر تاریخ‌سازی برداشت و در اردیبهشت تاریخی‌ترین اتفاق این رشته را رقم زد.

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران که نقش مهمی در کسب این موفقیت‌ها داشت با بیان اینکه این سهمیه نتیجه ۶ سال برنامه‌ریزی است گفت: سهمیه الفتی می‌تواند آغاز راه توسعه ژیمناستیک کشور باشد اما هنوز برخی آن را باور ندارد و به دنبال کمرنگ جلوه دادن این افتخار بزرگ هستند.

متن کامل این مصاحبه در زیر آمده است؛

شاگرد رضا خیرخواه با کسب سهمیه المپیک یک افتخار بزرگ در ورزش کشور ثبت کرد. برای این سهمیه چند سال برنامه لازم بود؟

برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ نیاز به زمان طولانی است. از سال ۱۳۹۶ و همزمان با آمدن زهرا اینچه‌درگاهی سرمربی تیم شدم و در این مدت با کمک سایر مربیان و حمایت‌های فدراسیون توانستم با نخبگان ژیمناستیک کشور افتخارات زیادی کسب کنم. در ۷ سال گذشته ورزشکاران ما بیش از ۱۵ مدال کسب کردند. این مدال‌ها هم در مسابقات جام جهانی و هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود. مدال نقره بازی‌های آسیایی یکی از این افتخارات است که تاریخی شد. خدا را شاکرم که من نیز در این موفقیت سهیم بودم. .

شاید اگر کرونا نبود این سهمیه چهار سال پیش رقم می‌خورد؟

بله مسابقات جام جهانی باکو همزمان با شیوع و فراگیری ویروس کرونا بود. سعیدرضا کیخا در آن مسابقات به فینال رسید و در جمع هشت نفر بود اما دولت جمهوری آذربایجان فینال را برگزار نکرد. اگر فینال آن مسابقات برگزار می‌شد ما می‌توانستیم چهار سال پیش این افتخار را کسب کنیم. کیخا در نهایت با صدم امتیاز اختلاف نتوانست به المپیک توکیو برسد. البته ما در این دوره می‌توانستیم ۲ سهمیه داشته باشیم که متاسفانه نشد.

چرا؟

زمانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتم برخی از مربیان خارجی با اشاره به غیبت مهدی احمدکهنی به من گفتند ورزش شما نه یک سهمیه بلکه یک مدال المپیک را به خاطر محرومیت مهدی احمد کهنی از دست داد. احمد کهنی به خاطر برخی مسائل مدیریتی که در آن زمان در فدراسیون وجود داشت و شاید غفلت خودش این سهمیه را از دست داد اما امیدوارم به زودی برگردد و برای ورزش ایران افتخار آفرین باشد.

از مشکلات مدیریت صحبت کردید، به نظر می‌رسد که کسب این سهمیه از دل مشکلات کار بسیار بزرگی بود؟

مشکلات چند سال گذشته فدراسیون و مدیریت آن بر کسی پوشیده نیست. ما برای رسیدن به امتیاز نهایی این سهمیه نیاز به حضور در رقابت‌های گزینشی داشتیم اما به خاطر برخی مشکلات تا چند روز قبل رقابت از اعزام مطمئن نبودیم. لایسنس ورزشکاران مهمترین مشکلی بود که ما با آن دست به گریبان بودیم. باید تشکر کنم از اینچه درگاهی که در چند ماه گذشته نهایت تلاشش را برای ارتقای این ورزش انجام دادند.

از سال ۱۳۹۶ و زمانی که اینچه درگاهی به فدراسیون آمد وعده شکسته شدن طلسم سهمیه داد و بلاخره این طلسم شکسته شد.

من نمی‌خواهم به زمان های خیلی دور برگردم اما اینچه درگاهی برای ورزشکاران کم نذاشت. اگر درجریان سفر الفتی به جام جهانی قطر باشید به خوبی متوجه خواهید شد که چه تدابیری در دستور کار قرار گرفت تا این سهمیه برای ورزش ایران نهایی شود. اینچه درگاهی حتی زمانی که در فدراسیون حضور نداشت هم برای لایسنس ورزشکاران تلاش کرد. البته در کنار فدراسیون دیگر نهادهای ورزشی هم حمایت‌های لازم را انجام دادند.

چه سازمان‌هایی؟

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز نهایت تلاش و حمایت را داشتند. همچنین بسیاری از اردوها در استان قزوین برگزار شد که باید از مدیرکل ورزش و علیرضا کاسه گر رئیس هیات ژیمناستیک این استان نهایت حمایت را داشتند و بهترین تدارکات را برای اردوها در دستور کار قرار گرفت.

به نظر می‌رسد با سهمیه الفتی روزهای خوش ژیمناستیک ایران فرارسیده است؟

در ایران استعدادهای بسیاری خوبی حضور دارد و در چند سال گذشته ورزشکاران ما نشان دادند که می‌توانند در سطح جهان و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشند. ژیمناستیک یک رشته پر مدال در المپیک و بسیاری از بزرگان جهانی این رشته از قاره آسیا هستند. توجه ویژه و توسعه زیرساختی می‌تواند روند موفقیت ما را در آینده تضمین کند. ما اکنون در شرایط سختی هستیم و حتی یک ست استاندارد نداریم. باید نگاه به توسعه ژیمناستیک تغییر کند.

عجیب اینکه برخی عنوان کردند رنکینگ الفتی واقعی نیست.

نمی‌دانم چرا برخی چشم دیدن افتخارات فرزندان ایران را ندارند. الفتی سهمیه کسب کرده و رنکینگ آن در فدراسیون بین‌المللی این رشته کاملا مشخص است. هدف از انتشار این شایعات انکار یا کمرنگ جلوه دادن موفقیت ژیمناستیک کشور است.

البته از الفتی و شما انتقاد شد که چرا در مسابقات قطر به دنبال ثبت حرکت بودید؟

نمی‌دانم چرا برخی بدون سند حرف می‌زنند. من مربی بی تجربه‌ای نیستم. سال‌ها در مسابقات حضور داشتم و می‌دانم ثبت یک حرکت چه پیش‌زمینه‌هایی لازم دارد. برای ثبت حرکت ۲۰ روز پیش از مسابقات باید فیلم آن حرکت به فدراسیون جهانی ارسال شود و اگر تایید شد ورزشکار آن را به اجرا بگذارد. .

کسب سهمیه شاید یک اتفاق تاریخی باشد اما موفقیت در المپیک ماندگار خواهد شد. برای رساندن الفتی به بهترین فرم ممکن چه برنامه‌ای دارید؟

قرار است تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام شود و هنوز تصمیمی در خصوص اعزام الفتی نگرفتیم. اما بعد از این رقابت‌ها اردوی مستمر برای این المپین در دستور کار قرار می‌گیرد و اردو تا زمان برگزاری رقابت‌های المپیک ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • شیخ‌احمدی: داوری ژیمناستیک ایران به سطح بین‌المللی رسیده است
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • مرادی: هیچ گله‌ای از موسوی نداریم/ دبیر به زودی معرفی می‌شود
  • داوران بازی‌های جام حذفی مشخص شدند
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در یک‌سال!
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در سال ۲۰۲۳
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید
  • تقسیم غنائم در ۳۰روز؛ تقوی رییس، منظمی دبیر؛ مرادی همه‌کاره! تسخیر خزنده فدراسیون والیبال / نایب‌رئیس، سرپرستی تیم‌ملی و سفرها را قبضه می‌کند
  • تقسیم غنائم در ۳۰روز؛ تقوی رییس، منظمی دبیر؛ مرادی همه‌کاره! تسخیر خزنده والیبال ایران