Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@04:15:05 GMT

ریسک کارگردانیِ یک فیلم متفاوت برای کودکان

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۸۳۶۲۳

ریسک کارگردانیِ یک فیلم متفاوت برای کودکان

فرهنگ>سینما - کارگردان فیلم «کاتی و ستاره» معتقد است کودکان امروزی به دلیل ارتباطی که با آثار سینمای جهان دارند و کارهای انیمیشن و فانتزی زیادی را دیده‌اند، سطح انتظارشان از آثار ایرانی بالاتر رفته است.

نژلا پیکانیان: سینمای کودک در سال‌های اخیر اگرچه رشد قابل‌توجهی نداشته و به اعتقاد برخی از فعالان این حوزه و کارشناسان حتی در رکورد به سر می‌برد، اما به نظر می‌رسد در میان معدود آثاری که سالیانه در ژانر کودک ساخته می‌شوند، فیلم‌های متفاوتی را هم می‌توان دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان که این روزها در اصفهان برگزار می‌شود، میزبان تعداد زیادی آثار ایرانی وخارجی است، در میان این فیلم‌ها «کاتی و ستاره» به کارگردانی رضا مجلسی یکی از آثار متفاوتی است که فضایی رئال- انیمیشن دارد. آوا یونس‌نژاد هم بازیگر اصلی کودک این فیلم است که نقش ستاره را بازی می‌کند.

مجلسی و یونس‌نژاد، کارگردان و بازیگر «کاتی و ستاره» در گفتگو با خبرآنلاین، از این فیلم گفته‌اند.

دنیای بچه‌های امروز خیلی متفاوت با کودکان نسل‌های گذشته شده است، دهه 60 فضای مجازی تا این اندازه همه‌گیر نشده و حتی تکنولوژی بازی‌های کامپیوتری هم تا این اندازه پیشرفت نکرده بود. رشد صنعت انیمیشن و سینمای کودک جهان در کنار رواج بیشتر دنیای اینترنت و فضای مجازی باعث شده کودکان و نوجوانان امروز به روزتر شوند و سطح سلیقه و توقع‌شان هم بالاتر برود. از طرف دیگر آثار سینمای کودک جهان هم این روزها به راحتی در دسترس‌شان قرار می‌گیرد. این اتفاق چقدر کار کارگردان‌هایی مثل شما را که می‌خواهند در فضای رئال-انیمیشن فیلم بسازند، دشوارتر می‌کند؟

رضا مجلسی: دقیقا به خاطر همین مواردی که شما اشاره کردید کار کردن در این حوزه ریسک زیادی دارد. ما به لحاظ تکنیکی در این حوزه قدمت زیادی نداریم و تجربه‌های زیادی هم در این زمینه صورت نگرفته است. اخیرا تنها فیلم سینمایی «مبارک» را دیدم که دراین حوزه تولید شده. البته در زمینه تیزر، تبلیغات تلویزیونی، کارهای کوتاه و انیمیشن سالهاست که کار تولید می‌شود ولی اختصاصا در حوزه رئال-انیمیشن تجربه زیادی نداریم و احتیاج به پیشرفت تکنیکی وجود دارد که ما خیلی در سینمای‌مان تجربه‌اش نکردیم. به همین علت این ریسک وجود دارد که وقتی پای مقایسه تولیدات داخلی در این حوزه با آثار خارجی خصوصا سینمای هالیوود به میان می‌آید، ما خیلی نتوانیم خودی نشان دهیم اما تلاش‌هایی که در این زمینه صورت گرفته قابل توجه است.

پس به نظر شما سینمای کودک ما در عرصه رئال-انیمیشن هنوز به آن مرحله نرسیده است که توان رقابت با آثار خارجی را داشته باشد؟

توان رقابت را حتما داریم، اگر قرار باشد سرمایه‌گذاری درست و دقیقی در این زمینه صورت بگیرد، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد. البته باید این مسئله را هم در نظر گرفت که تجهیزات و امکاناتی که باید برای ساخت چنین آثاری فراهم شود، گران هستند. اما به نظرم موضوع مهمتر این است که ایده و فکر وجود داشته باشد که خوشبختانه در حوزه سینمای ما در همه عرصه‌ها فکر و ایده در فیلمسازان مختلف وجود دارد.

در کنار این قضیه اگر امکانات و تجهیزات لازم هم فراهم شود، طبیعتا آثاری که به لحاظ تکنیکی هم قابل رقابت با آثار جهانی باشند، می‌توانند ساخته شوند. همانطور که شما هم گفتید مخاطب کودک به دلیل ارتباطی که با آثار سینمای جهان دارد و این نوع کارها را هم زیاد دیده، سطح انتظارش هم از آثار ایرانی بالاتر رفته است. این مسئله مطمئنا کار ما را سخت می‌کند اما ما سعی کردیم که به آن حد متوسط استاندارد کار برسیم و فیلم‌مان این ویژگی‌ها را داشته باشد. البته نسخه‌ای که در جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان نمایش داده می‌شود، نهایی نیست و نگاه ما این است که بخش‌های انیمیشن‌اش بازنگری شود و روی آنها کار شود. اما تلاش کردیم همین چیزی که خواهیم دید هم به لحاظ تکنیکی سطح قابل قبولی را داشته باشد.

به نظر خودتان وجه متمایز فیلم شما به عنوان یک فیلم رئال-انیمیشن در چیست؟

به طور کلی من به اصلی اعتقاد دارم و آن حرفی است که فیلم می‌خواهد بزند. به نظرم قصه‌ای که فیلم روایت می کند و به وسیله آن می‌خواهد پیامی که مدنظر است را به مخاطب منتقل کند، مهم است. ارتباطی که فیلم به لحاظ حسی با مخاطب قرار است برقرار کند هم به نظرم از اهمیت زیادی برخوردار است که تلاش کردیم به این نکته هم توجه لازم را داشته باشیم. مثلا ما می توانستیم انیمیشن سه بعدی کار نکنیم و کار را ساده‌تر بگیرم و از یک عروسک تن‌پوش استفاده کنیم ولی وقتی این راه را انتخاب کردیم به نظرم دیگر جای کم کاری نبود. امیدوارم مخاطبانی که فیلم را می‌بینند از نتیجه حاصل شده که سعی شده حداقل استاندارد لازم را به لحاظ تکنیکی داشته باشد، رضایت داشته باشند. البته با در نظر گرفتن این نکته که سینمای ما در این حوزه هنوز در ابتدای راه است.

ژانر فیلم شما در مقایسه با برخی فیلم‌های دیگر متفاوت است، فکر می‌کنید مخاطب از یک فیلم رئال-انیمیشن چه استقبالی می‌کند؟

به نظرم این فضای متفاوت می‌تواند به ترغیب مخاطب به تماشای فیلم کمک کند. به نظر من قصه مهمتر از ساختار است و در یک سکانس از فیلم هم به این قضیه اشاره می‌کنم. در این فیلم سعی شده با تکیه بر قصه، روایتی جذاب خلق شود حتی اگر تخیلی هم باشد.

از انتخاب آوا به عنوان نقش اصلی کودک فیلم‌تان بگویید؟

آوا از طریق تست و از میان تعداد زیادی کودک که برخی‌ از آنها تجربه بازیگری داشتند، انتخاب شد. معصومیت چهره و بکربودن او در بازیگری یکی از دلایل اصلی انتخاب او برای این نقش بود.

آوا جان خودت برایمان بگو چطور برای نقش ستاره انتخاب شدی؟

آوا یونس‌نژاد: دختر آقای رضا مجلسی کارگردان فیلم با برادر من در کلاس موسیقی همکلاس بودند. آقای مجلسی هم دنبال گزینه‌های مختلف برای نقش ستاره در این فیلم بودند و از طریق دخترشان عکس‌های من را در صفحه ایسنتاگرام برادرم می‌بینند. یک روز از آموزشگاه موسیقی برادرم به مامان من زنگ زدند و گفتند پدر یکی از هنرجوهای ما می‌خواهند فیلمی بسازند و دوست دارند از دختر شما برای بازی تست بگیرند. همان موقع از مامان من پرسیدند که دختر شما به بازیگری علاقه دارد و مامانم هم گفته بود بله خیلی علاقه دارد و موافقت کرد که من برای تست بروم. بعد از آن هم یک روز خود آقای مجلسی زنگ زدند و گفتند آوا را برای تست بازیگری بیاورید. چند روز بعد رفتیم و من تست دادم. البته به جز من یک‌سری بچه دیگر هم بودند که آنها هم تست داده بودند و قرار بود از بین همه ما که در یک مرحله انتخاب شده بودیم، یک نفر برای بازی در نقش ستاره انتخاب شود که آقای مجلسی از بین من و یک نفر دیگر که هر دوی‌مان گزینه بازی در این نقش بودیم، من را انتخاب کردند.

از اینکه تو را برای نقش ستاره انتخاب کردند خوشحال بودی؟

بله، خیلی زیاد. بعد از اینکه من انتخاب شدم، وقتی سر اولین تمرین رفتیم من باید خیلی تلاش می‌کردم چون بازیگرهای دیگری که مثل خانم شهره قمر از تهران آمده بودند، همه‌شان با تجربه بودند و من قبل از این فیلم بازی نکرده بودم.

الان چند سالت است و وقتی در فیلم «کاتی و ستاره» بازی کردی چند سالت بود؟

الان 11 سالم و است و «کاتی و ستاره» را پارسال وقتی که 10 سالم بود بازی کردم.

از ستاره برایمان بگو که چند سالش بود و تو قرار بود نقش یک دختر با چه ویژگی‌هایی را بازی کنی؟

ستاره 9 سالش بود. او یک دختری بود که در ییلاق زندگی می‌کرد. فکر می‌کنم یکی از دلایلی که آقای مجلسی من را برای این نقش انتخاب کردند، این بود که بازیگر نقش ستاره ظاهرش هم باید به دختری که در ییلاق زندگی می‌کند، می‌خورد.

بعد از اینکه در فیلم «کاتی و ستاره» بازی کردی باز هم پیشنهاد بازیگری داشتی؟

بله، البته فیلم بازی نکردم ولی یک تئاتر برای آموزش و پرورش به اسم «مهمان ما» بازی کردم که من نقش اصلی‌اش بودم و در نقش خرگوش بازی کردم. این تئاتر در استان گیلان اول شد و من هم اولین نفر بازیگری در استان گیلان شدم.

خودت متولد کجا هستی؟

من در رشت به دنیا آمدم.

الان که از نزدیک با دنیای بازیگزی آشنا شدی، دوست داری ادامه‌اش بدهی؟

بله، من بازیگری را دوست دارم و به نظرم مشکلی با آن ندارم. مثلا خدا رو شکر هیچ مشکلی با دیالوگ حفظ کردن هم ندارم و آقای مجلسی شاهد هستند که من حتی اگر سر صحنه ده دقیقه هم فرصت داشتم که دیالوگ هایم را بخوانم، راحت با دو دور خواندن همه را حفظ می‌شدم. من حتی سختی‌های بازیگری را هم دوست دارم و تلاش می‌کنم کارم را به خوبی انجام بدهم.

بازیگری و زمانی که سر فیلمبرداری بودی به درس و مدرسه‌ات لطمه‌ای نمی زد؟

وقتی فیلمبرداری شروع شد و من سر کار رفتم، ماه اول کلاس پنجم‌ام را نبودم اما با هماهنگی معلم مدرسه‌ام، چهارشنبه‌ها وقتی که مدرسه تعطیل می‌شد، درس‌هایم را با من کار می‌کرد که من عقب نیفتم. من هم خودم بیشتر از آن موقعی که مدرسه می‌رفتم و سر کلاس بودم، تمرین کردم که به درس‌هایم لطمه نخورد. هر وقت هم چند روز سر فیلمبرداری بودم و نمی‌توانستم سر کلاس بروم، خودم با کمک معلمم درس‌هایم را می‌خواندم.

57244

کلید واژه‌ها : بازیگران سینما و تلویزیون ایران - جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان - کارگردانان سینمای ایران - سینمای کودک -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار کودک خیابانی در تهران

آفتاب‌‌نیوز :

سید علی کاظمی درباره کاهش آسیب‌ها برای کودکان خیابانی یا در موقعیت خیابان گفت: این کودکان شرایط متنوع و مختلفی دارند و طبق برنامه‌ریزی دادستانی تهران یک طرح در سه ماهه پایانی سال برای این کودکان اجرا شد.

وی ادامه داد: ابتدا کودکان کار و خیابان سرشماری شدند؛ البته هیچگاه نمیتوان ادعا کرد که آمار دقیقی از تعداد کودکان خیابانی وجود دارد و در هیچ کشوری هم اطلاعات کاملی در این زمینه نیست اما مطابق سرشماری که انجام شد و این آمار توسط سرشماری شهرداری اعلام و چشم‌اندازی در این خصوص ارائه شد و بعد از اینکه به مرحله اجرای طرح وارد شدیم، آمارها حاکی از صحت اطلاعات سرشماری بود.

کاظمی اضافه کرد: طرح شناسایی و ساماندهی کودکان کار و خیابان ابتدا با چهار ون آغاز شد و اکنون به ۲۲ ون افزایش یافته است. در این زمینه طرح آزمایشی اجرا شد و پس از آن طرح عملیاتی کلید خورد که در نتیجه آن تا پایان سال گذشته حدود هزار کودک شناسایی و مورد حمایت قرار گرفتند.

معاون وزیر دادگستری با تاکید بر رویکرد خانواده محوری در حمایت از کودکان کار و خیابان افزود: فرآیندهای حمایت از این کودکان دارای پیچیدگی‌های بسیاری است؛ فرایندها شناسایی و اقدامات اجرایی انجام شده است و در سال جاری دستورالعمل جامع تدوین خواهد شد و در قالب رهنمود ملی منتشر می‌شود.

معاون وزیر دادگستری درباره اجرای طرح‌های حمایتی برای کودکان بازمانده از تحصیل این موضوع را از اولویت‌های مرجع ملی حقوق کودک در سال جاری برشمرد و افزود: آنچه در طرح ساماندهی و حمایت از کودکان کار و خیابان دریافتیم این بود که اگر این کودکان در مدارس باشند هیچگاه گرفتار خیابان نخواهند شد؛ بنابراین با خانواده کودکان ارتباط برقرار کردیم و ضرورت ادامه تحصیل کودکان را مورد تاکید قرار دادیم.

کاظمی ادامه داد: برآوردهای اولیه این بود که کودکان به دلیل فقر در خیابان هستند اما با بررسی‌های بیشتر و دقیق‌تر دریافتیم که علت حضور کودکان به‌ویژه اتباع این است که چون مدرسه نمی‌روند خانواده با وجود توانایی در تامین هزینه‌های کودک اما ترجیح می‌دهد که او بیکار نباشد و کار کند در صورتی که اگر در مدرسه باشند موضوع کودکان کارو خیابان هم حل خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک افزود: سعی داریم تا با حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل، عدالت اجتماعی و بازماندگی از تحصیل را کم کنیم و در این زمینه شاخص‌های جدیدی تدوین شده است و همکاری خوبی با وزارت آموزش و پرورش انجام دادیم و باید برنامه‌ها و سیاستگذاری ها به‌گونه‌ای باشد که کودکی در ساعات آموزش در خیابان یا منزل نباشد.

وی اضافه کرد: بررسی موضوع کودکان بی‌هویت، ساماندهی فرایندهای اجرایی و بودجه‌ریزی حقوق کودکان، پیگیری مطالعات حقوق کودک، نقش تغییرات اقلیمی و تاثیر بر حقوق و رفاه کودک، علت طرد کودکان و سقط جنین از جمله موضوعاتی است که در سال ۱۴۰۳ به عنوان اولویت‌های مرجع ملی حقوق کودک در دست بررسی قرار دارد تا راهکارهای حل برای برخورد با مشکلات کودکان در این حوزه‌ها را شناسایی کنیم و ورود جدی داشته باشیم همچنین برنامه جامع استان‌ها در زمینه حقوق کودک تدوین خواهد شد و در کنار موارد یادشده اصلاح قوانین و مقررات مربوط به کودکان و نوجوانان را در دستور کار داریم تا به قانون جامع برای احقاق حقوق کودکان دست یابیم.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اصلاح قوانین و مقررات حوزه کودکان و نوجوانان افزود: سال گذشته آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ به تصویب هیأت دولت رسید و شیوه‌نامه آن مشتمل بر ۷۵ ماده تدوین و ابلاغ شد و نتیجه این اقدامات اصلاح و تسهیل فرایند فرزندخواندگی بود و در استان‌هایی که این طرح اجرایی شد، از جمله در تهران و مشهد با وضعیت بسیار خوبی روبرو شدیم.

کاظمی با اشاره به نتایج مطلوب مشارکت خانواده‌ها در نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست گفت: در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر(ع) در مشهد، پایان سال گذشته کودکی نبود همچنین در شیرخوارگاه حضرت رقیه(س) تهران نیز همه کودکان به فرزندخواندگی رفته بودند. در شیرخوارگاه حضرت شبیر و حضرت آمنه(س) نیز تعداد کودکان به طور قابل ملاحظه‌ای کاسته شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک درباره اقدامات اجرایی برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست به راه‌اندازی مجتمع‌های شوق زندگی اشاره کرد و گفت: این مجتمع‌ها به واقع چند منظوره هستند و همه خدمات مورد نیاز برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست را ارائه می‌دهد.

کاظمی با اشاره به تجربه و ابتکار خوب دادگستری استان خراسان رضوی در راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی از اجرای مرحله دوم این طرح در مشهد خبر داد و افزود: بهترین تقدیر از این اقدام ابتکاری، گسترش و ترویج آن بود که با همکاری قوه قضاییه و دولت، این مجتمع‌ها اکنون در ۶ استان راه‌اندازی شده است و در دیگر استان‌ها نیز در حال شکل‌گیری است.

وی اضافه کرد: اکنون در شیرخوارگاه حضرت آمنه(س) یک مجتمع ویژه شوق زندگی برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست ایجاد شده است و با راه‌اندازی این مجتمع، زمان واگذاری این کودکان به خانواده‌های متقاضی از حدود ۲۹۰ روز به ۶۰ روز کاهش یافته است ضمن اینکه اطلاعات و پرونده‌های مربوط به همه کودکان مرتب شده و با همکاری قاضی مستقر در این مجتمع و مددکاران، اقدامات موثری برای کودکان انجام شده است.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک، مجتمع‌های شوق زندگی را ایستگاههایی با ارائه خدمات چند منظوره برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این مجتمع‌ها در همه استان‌ها راه‌اندازی شود.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک به تهیه پیش‌نویس اصلاحی برای قانون حمایت از اطفال و نوجوانان با رویکرد حمایت از کودکان در فضای مجازی و ارتباط با رسانه‌ها گفت: این پیش‌نویس سال قبل تهیه شد و البته هنوز نیاز به بررسی دارد و در سال جاری به دولت تقدیم خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با اشاره به پیگیری لایحه پلیس اطفال گفت: بررسی این لایحه اکنون در کمیسیون حقوقی قضایی به اتمام رسیده و امیدواریم امسال در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد زیرا تشکیل پلیس اطفال در کشور یک ضرورت است.

کاظمی از تشکیل کمیته آمار حقوق کودک با مصوبه شورای آمار خبر داد و در این باره گفت: آمار مربوط به کودکان در وزارتخانه‌های محوری و مهم از جمله وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی کشور ساماندهی شده است.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به انبوه شاخص‌ها در زمینه اطفال و نوجوانان بر لزوم ساماندهی این شاخص‌ها تاکید کرد و افزود: پس از تدوین شاخص‌ها هرگونه تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی در زمینه حقوق کودکان و نوجوانان مبتنی بر داده‌های آماری انجام می‌شود.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: یکی از سختی‌ها در این زمینه وجود ازدیاد و تنوع و تعدد شاخص‌ها است اما با ساماندهی و تعیین شاخص‌ها، نظام پایش و ارزیابی حقوق کودک از سال جاری در کشور اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سامانه حقوق کودک مرجع ملی اظهار داشت: بارگذاری اطلاعات حقوق کودک در این سامانه در حال انجام است و امسال دسترسی عموم به اطلاعات این سامانه فراهم خواهد شد.

کاظمی اضافه کرد: اطلاعات مربوط به اقدامات حقوق کودکی، قوانین و مقررات حوزه کودکان و نوجوانان، برگزاری نشست‌ها و فعالیت‌ها، اقدامات استانی و به‌طور کلی وضعیت کودکان در این سامانه قرار داده می‌شود.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به کنوانسیون سازمان همکاری‌های اسلامی در مورد حقوق کودک، افزود: پیش‌نویس این کنوانسیون سال گذشته توسط سازمان همکاری‌های کشورهای اسلامی تهیه شد و اصلاحیه مدنظر خود را با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه اعلام کردیم و امیدواریم امسال به نتیجه برسد و با عنوان «سند جده» تصویب خواهد شد.

وی یادآور شد: این سند سال ۲۰۰۵ با عنوان میثاق حقوق کودک در اسلام تهیه شده بود اما اکنون با عنوان کنوانسیون کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در دست تهیه است که در آن همه مقررات حقوق کودک تجمیع شده است.

کاظمی افزود: سال گذشته گزارش ملی جمهوری اسلامی ایران( گزارش پنجم و ششم) به کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل متحد ارائه شد و به تکلیف قانونی خود عمل کردیم.

وی، هماهنگ سازی دستگاه‌ها در موضوعات مرتبط با حقوق کودک را از جمله وظایف مرجع ملی حقوق کودک برشمرد و در این باره اظهار داشت: پنج جلسه شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک و حدود ۵۲ جلسه کارگروه‌های شورا نیز برگزار شد و در کنار آن با توجه به نیاز به سیاستگذاری دقیق و ارتباط با کنشگران، ۶ کارگاه نظام حمایت از کودکان و نوجوانان با رویکرد هم‌اندیشی، چالش‌ها و راهکارها در حوزه‌های مختلف مروبط به حقوق کودکان از جمله بازماندگان تحصیل، کودکان کار و خیابان و کودکان اتباع و کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دفاع ستاره پی‌اس‌جی از انریکه: به حرف او گوش نکردیم
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است