Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فاروج با اشاره به حقوق و کرامات انسان در دین مبین اسلام اظهار داشت، امروز کسانی مدعی حقوق بشر هستند که خود بزرگ‌ترین نقض‌کنندگان آن در سراسر دنیا هستند و کسانی مدعی مبارزه با تروریست‌اند که خودشان از تامین کنندگان مالی و تسلیحاتی آن‌ها هستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل راه فاروج؛ فرمانده ناحیه مقاومت سپاه فاروج در گفتگو با خبرنگار راه فاروج گفت: همان‌گونه که در قران نیز اشاره‌شده «ولقد کرمنا بنی آدم - ما به انسان کرامت عنایت کردیم» با نگاه به آیات و روایات می‌توانیم جایگاه انسان و قدر و ارزش آن در دین مبین اسلام را ببینیم و شأن و منزلت انسان آن‌قدر بالاست که خداوند جایگاه ویژه‌ای برای انسان در میان مخلوقات خود ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود : تمام مؤلفه‌های دینی ما برگرفته از آیات قرآن است و حقوق و کرامت انسان‌ها به خود انسان‌ها، تقوا و دینشان بازمی‌گردد، ما کرامت انسان‌ها را مبنی بر تقوای آن‌ها میدانیم و هرچقدر انسان‌ها باتقواتر باشند یقیناً در پیش خدا اجر و منزلت بیشتری دارند و مؤلفه‌های دینی ما این‌ها را به ما القا می‌کند.

محمد با اشاره به حقوق بشر از نوع آمریکایی عنوان داشت: امروز می‌بینیم کسانی از حقوق بشر دم می‌زنند که خود بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشر هستند، و می‌خواهند برحسب زور و قلدری که دارند خودشان را سرور عالم معرفی بکنند. آنان که در چنین روزی در سال 67 با سرنگون ساختن هواپیمای مسافربری بیش از 200 نفر بی‌گناه را کشته‌اند امروز ادعای حقوق بشر می‌کنند.

وی در ادامه افزود: کسانی که به گروه‌های تروریستی مانند داعش، النصره، القاعده و... سلاح و مهمات می‌دهند و پشتیبانی لجستیکی و مالی می‌کنند و این تجهیزات را به آنان می‌سپارند تا بر سر مردم مظلوم و بی‌دفاع بریزند و همه آن‌ها را به خاک و خون بکشند، و درعین‌حال ادعای مبارزه با تروریست را هم دارند.

سرگرد محمدی با انتخابی توصیف کردن حقوق بشر آمریکایی افزود: حقوق بشر آمریکایی این را القا می‌کند که بعضی اقوام بر بعضی دیگر وبرتری دارند و عده‌ای برای بردگی و نوکری بعضی دیگر آفریده‌شده‌اند، حقوق بشر آمریکایی درواقع هر جا به سلاح اربابانش باشد نمود پیدا می‌کند و درجایی که اربابان آن می‌خواهند ساکت است، ما شاهد این هستیم کسی که خود بزرگ‌تری ناقض حقوق بشر است دم از آن میزند.

وی با اشاره به حقوق انسان در اسلام اظهار داشت: در اسلام همه انسان‌ها باهم برابر و برادرند و هیچ‌کس بر دیگری برتری ندارد، انسان‌ها در قبایل و شعبه‌های مختلف خلق‌شده‌اند و هیچ فومی بر قوم دیگر بزرگی وبرتری ندارد مگر بر پرستش خدای یگانه.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این حقوق بشری که آمریکا از آن دفاع می‌کند، با نگاه و رویکرد قرآنی متفاوت است و ما این نوع رو قبول نداریم، مؤلفه‌های دینی ما چیز دیگری می‌گوید، در بحث کلی همه انسان‌ها آزاد، برابر و برادرند و کسی بر کسی ارجحیت ندارد. نه اینکه مانند نظام سلطه بر اساس اهداف و منافع شخصی تغییر پیدا کند.

پایان خبر/.77

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به اعتراضات دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی گفت، احساسات شدیدی که با مشاهده بحران انسانی در غزه به وجود آمده را درک می‌کند، «اما نباید نقش حماس را فراموش کرد.»

او گفت: «فکر می‌کنم آنچه در آمریکا، در منطقه و در دیگر نقاط جهان شاهد هستیم، نمایانگر عواطف و احساسات عمیقی است که بسیاری از مردم نسبت به رنج (فلسطینیان) تجربه می‌کنند، مخصوصاً کودکان و زنان غزه.»

وزیر خارجه آمریکا از عدم مخالفت دانشجویان غربی با جنبش مقاومت فلسطین (حماس) ابراز نارضایتی کرد و گفت گرچه نگرانی تظاهرکنندگان برای غیرنظامیان فلسطینی در غزه را درک می‌کند، اما می‌خواهد شاهد محکومیت حماس توسط این تجمعات اعتراضی باشد.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار دو دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

وزیر خارجه آمریکا که برای شرکت در کنفرانس مجمع جهانی اقتصاد به عربستان رفته، بحران کنونی منطقه را بزرگ‌ترین بحران غرب آسیا از ۱۹۴۸ دانست و مدعی شد: «آمریکا سعی دارد به جنگ غزه پایان بخشیده و از گسترش آن جلوگیری کند.»

این مقام آمریکایی پیشنهاد آتش‌بسی که به حماس ارائه شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و مدعی شد: «آن‌ها باید هرچه سریع‌تر (درباره این پیشنهاد) تصمیم‌گیری کنند و امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند تا تغییر محسوسی در وضعیت (منطقه) حاصل شود.»

بلینکن همچنین بار دیگر تاکید کرد تا وقتی رژیم صهیونیستی طرحی برای حفاظت از غیرنظامیان در حمله زمینی به شهر رفح ارائه نداده، ایالات متحده از حمله تمام‌عیار به این شهر جنوبی باریکه غزه حمایت نخواهد کرد.

او در این باره گفت: «ما مدت‌هاست به‌روشنی گفته‌ایم که با فقدان نقشه‌ای برای تضمین حفاظت از غیرنظامیان، نمی‌توانیم از عملیات نظامی گسترده در رفح حمایت کنیم. هنوز هم طرحی دریافت نکرده‌ایم که نشان دهد از جان غیرنظامیان در این حمله حفاظت موثری به عمل خواهد آمد.»

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد واشنگتن و ریاض در ماه‌های گذشته تلاش‌های فراوانی در راستای عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند.

بلینکن همکاری مشترک آمریکا و عربستان در راستای عادی‌سازی با تل‌آویو را «تقریبا انجام‌شده» ارزیابی کرد و گفت: «فکر می‌کنم تلاشی که آمریکا و عربستان در کنار هم انجام داده‌اند، از منظر حصول توافق‌ها، تقریبا به اتمام رسیده است.»

وزیر خارجه آمریکا دستیابی به آتش‌بس و آزادی زندنیان را بهترین راه برای توقف جنگ غزه عنوان کرد و گفت غرب آسیا این روزها با بحران کنونی در آستانه یک جنگ همه‌جانبه قرار داشته است.

او همچنین با بیان اینکه خواست فلسطینیان برای تشکیل کشوری مستقل «کاملا مشروع» است، گفت: «بدون یک افق سیاسی برای فلسطینیان، پایان‌دادن به چرخه خشونت (در اراضی اشغالی) دشوار خواهد بود.»

بلینکن هم‌چنین با بیان اینکه آمریکا با افزایش رقابت‌های ژئوپلیتیکی در جهان چالش‌های بین‌المللی تازه‌ای را تجربه می‌کند، بر تمایل دولت آمریکا به تقویت روابط خود با متحدان و همچنین ایجاد اتحادهای جدید تاکید کرد.

در عین حال، او رابطه چین و روسیه را تهدیدی علیه امنیت اروپا دانست که «جنگ اوکراین را طولانی‌تر می‌کند.» این در حالی است که روسیه نیز حمایت‌های تسلیحاتی غرب از اوکراین را عامل طولانی‌شدن این جنگ عنوان کرده است.

وزیر خارجه آمریکا علاوه بر انتقاد از حمایت چین از روسیه، ایران و کره شمالی را به تامین موشک و پهپادهای روسیه متهم کرد و گفت: روسیه قصد داشت اوکراین را از بین ببرد، اما ما توانستیم مانع شویم.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901029

دیگر خبرها

  • با اولین هت‌تریک فصل: لوا مدعی پی‌چی‌چی شد (عکس)
  • ویدیو/ چه کسانی با مالیات علیه دلالان مخالفند؟
  • فیلم/ چه کسانی پلیس را ترور می‌کنند؟
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • چه کسانی پلیس را ترور می‌کنند؟
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • لگدمال شدن آزادی در کشور‌های مدعی حقوق بشر
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش