Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

معاون استاندار مرکزی گفت: قرارداد ساخت 3 هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی بدون تشریفات به کارخانه هپکو واگذار شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، شکرالله حسن‌بیگی ظهر امروز در جمع کارکنان کارخانه هپکو با اشاره به قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشین ‌آلات راه‌سازی که یکی از مصوبات سفر هیئت دولت یازدهم به استان بود، اظهار داشت: به‌دنبال پیگیری این مصوبه نامه‌ای تهیه و با امضای وزرای کشور، راه و شهرسازی و صنعت و معدن به معاون اول رئیس‌جمهور ارسال شد که براساس آن قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی به کارخانه هپکو اراک واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از اولویت‌های اصلی اقتصاد و اشتغال استان، برطرف کردن تنگناهای شرکت هپکو است و مدیران ارشد استانی هم به‌دنبال برطرف کردن این مشکل بزرگ و احیای دوباره آن هستند.

معاون ‌استاندار مرکزی تصریح کرد: بازگرداندن کارخانه هپکوی اراک به بخش خصوصی در دی‌ماه سال گذشته پیگیری و قرار بر این شد که به شرکت هیدرواطلس ساوه واگذار شود که در بهمن‌ماه این واگذای انجام شد.

حسن‌بیگی با اشاره به معوقات کارگران هپکو گفت: بخشی از مطالبات کارکنان کارخانه هپکو را پایان سال گذشته استانداری مرکزی پرداخت کرد و بخشی از آن هم درحال پیگیری است

وی بیان کرد: انتخاب مدیریت جدید شرکت هپکو با توجه به اهلیت صنعتی، نفوذ و اشرافیت وی در بازار جهانی ماشین‌آلات بوده و مدیریت منتخب می‌تواند نیاز داخلی را تامین کند و نقش مهمی در جذب بازار جهانی داشته باشد.

معاون استاندار مرکزی ادامه داد: مشکلات کارخانه هپکو را می‌توان برطرف کرد و برای برطرف‌‌سازی مشکلات باید کارکنان فرصت بیشتری به سرمایه‌گذار بدهند تا با انجام اقدامات لازم موانع برطرف شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم با اشاره به قطعی شدن قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشین‌آلات سازمان مدیریت بحران گفت: برخی افراد به‌دنبال لغو این قرارداد هستند، پس از کارکنان تقاضا داریم که به فعالیت خود ادامه دهند تا با همکاری هم در ساخت این ماشین‌آلات و احیای مجدد کارخانه تلاش کنند که بعضی از رقبای این شرکت در راستای اعتراضات کارگران به دنبال سوءاستفاده بوده و در انتظار تعطیلی این کارخانه هستند.

حاجی‌پور ادامه داد: قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی در کارخانه هپکو زمینه فعالیت برای پنج سال آینده این مجموعه را فراهم می‌کند. هفته گذشته نامه‌‌ای به شخص وزیر ارسال شد و نسبت به واردات ماشین‌آلات راه‌سازی اعتراض خود را اعلام و جلوگیری از واردات بی‌رویه ماشین‌آلات و افزایش تعرفه گمرکات این محصولات را تقاضا کردیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم