Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد میرزابیگی دوشنبه در حاشیه آیین نکوداشت رئیس پیشین دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س) در شیراز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: این مراکز توانسته اند خدمات خود را با شرایط و استانداردهای جدید تطبیق دهند، از این رو مجوز فعالیت در حوزه پرستاری در منزل را دریافت کرده اند.
وی افزود: در این زمینه همه استانداردهای لازم در نظر گرفته شده و منطبق با نیازهای کشور و جامعه هدف، برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزابیگی با اشاره به اینکه آیین نامه و دستورالعمل خدمات پرستاری در منزل به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است، اظهار داشت: وجود این مراکز باعث می شود کسانی که دغدغه کار پرستاری دارند و دلسوزانه برای بیماران وقت گذاشته و از دانش پرستاری هم بهره مند هستند در این کار ورود کنند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: خدمات پرستاری در منزل منطبق با پرستاری جامعه نگر است، این خدمات عرصه وسیعی برای اشتغال پرستاران ایجاد می کند و هزاران پرستار بازنشسته که توانایی و علاقه به خدمت دارند، می توانند وارد این عرصه شوند.
میرزابیگی ادامه داد: با توجه به اینکه از سال تحصیلی جدید هر سال 15 هزار نفر در رشته پرستاری دانش آموخته می شوند، با وجود فعالیت این مراکز، بازار بزرگی برای اشتغال این پرستاران ایجاد شده است.
وی افزود: در واقع خدمات پرستاری در منزل در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال و با هدف توانمند سازی جامعه پرستاری و همچنین در چارچوب استفاده منطقی و کارشناسی از مهمترین خدماتی است که در بازپروری بیماران تاثیر بسزایی دارد.
میرزابیگی اضافه کرد: شرح وظایف همه گروه های پرستاری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین شده و تعرفه های خدمات پرستاری در منزل و پرستاری جامعه نگر نیز در شورای عالی بیمه مصوب شده و تحت پوشش بیمه نیز قرار گرفته است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حرفه پرستاری را توام با عطوفت و مهربانی دانست و گفت: تاثیرگذاری پرستاران در بهبود شرایط بیماران غیرقابل انکار است، موارد زیادی بوده که پرستاری حرفه ای و منطبق با دانش، جان بیماران را از مرگ نجات داده است.
میرزابیگی افزود: هم اینک 60 هزار دانشجو، 140 هزار دانش آموخته، 20 استاد تمام و 14 هزار مدیر پرستاری در کشور وجود دارد و آنها در بیمارستان ها و 190 دانشکده پرستاری به بیماران خدمات می دهند.
وی ادامه داد: این طیف وسیع از جمعیت پرستاری، خدمات ارزشمندی در حوزه بهداشت و درمان کشور داشته است و دلسوزانه، همراه با تعقل، دانش و توام با مهر به بیماران خدمات خود را ارائه داده اند و یا در مراکز علمی و دانشگاهی به تربیت نسل جوان پرستاران همت گماشته اند.
قائم مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این آیین بیان کرد: در چند سال گذشته، با همت حوزه پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اتفاقات خوبی در مجموعه پرستاری رقم خورده که از بزرگترین دستاوردها می توان به پرستاری در منزل اشاره کرد.
عبدالخالق کشاورزی، افزود: رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی، مبتنی بر اجرای یکپارچه خدمات در حوزه سلامت است و این مهم در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به خوبی انجام می شود.
در این آیین از دکتر فرخنده شریف، رئیس پیشین دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) شیراز و محبوبه ظریفکار فرد، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس خدمات رسانی در عرصه پرستاری، تجلیل بعمل آمد.
خبرنگار: نیکنام خشنودی **انتشار دهنده: مجید ملازاده
6113 /6118/1772

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دکتر مهرداد شریفی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد در مقایسه با پارسال افزایش یافته است.
او در ادامه از تلاش برای اصلاح فرمول محاسبه اضافه کاری پرستاران خبر داد و گفت: نشست‌های متعددی با مسوولان ارشد دانشگاه، روسا و مدیران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و نمایندگان گروه‌های مختلف پرستاری برگزار شده و در تلاش هستیم تا در روز‌های آینده شیوه نامه اصلاح فرمول اضافه کاری پرستاران را به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ابلاغ کنیم.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نگاهی به مسیر توسعه خدمات حوزه درمان فارس از ابتدای امسال تا کنون، مجموعه درمان فارس را شبکه‌ای گسترده شامل ۷۱ بیمارستان با هشت هزار و ۱۹۰ تخت فعال، هزار و سیصد درمانگاه و موسسه درمانی، هزار و ۶۰۹ مطب متخصص، یک هزار و ۳۰ مطب عمومی و ۵۱۳ دفتر کار عنوان کرد.
دکتر شریفی با اشاره به اعزام ۵۱۳ پزشک فوق تخصص، متخصصص و پزشک عمومی در سال گذشته به مناطق مختلف فارس، این اقدام را تلاشی برای شتاب بخشیدن به فرآیند‌های ارایه خدمات درمانی و توزیع عادلانه خدمات درمانی در استان دانست و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.

انجام ۷۳۹ پیوند عضو، ۱۳۰ جراحی کاشت حلزون شنوایی، ۳۸۰ پیوند قرنیه، ۱۸۰ پیوند مغز استخوان، انجام بیش از ۳۰ میلیون خدمت آزمایشگاهی و بیش از ۱۴۰ هزار مورد ام. آر.‌ای و ۵۰۰ هزار مورد سی تی اسکن در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه، از دیگر اقدامات ارایه شده مجموعه‌های درمانی در سال ۱۴۰۲ بود که معاون درمان دانشگاه به آن اشاره کرد.
دکتر شریفی با اعلام اینکه طرح‌های توسعه‌ای مهمی در سال گذشته به بهره برداری رسید، گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها، بیش از ۵۵۰ تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های درمانی استان فارس اضافه شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از تعطیلی بیش از ۱۵۰ مرکز ارائه دهنده خدمات غیرمجاز سلامت در شیراز و شهرستان‌های استان از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و گفت: دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور سلامت، به لحاظ قانونی تخلف و جرم محسوب شده و با افراد خاطی، برابر قانون برخورد می‌شود.
دکتر شریفی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند برای طرح شکایت یا ارایه گزارش در زمینه فعالیت مراکز غیرمجاز زیبایی یا آرایشگاه‌های مداخله گر در حوزه پزشکی، با شماره تلفن‌های ۱۸۱۹ و ۱۹۰ تماس گرفته و موضوع را با کارشناسان این سامانه‌ها در میان بگذارند.



دکتر شریفی با بیان اینکه در سال گذشته، پروانه بهره برداری ۴۱۷ موسسه درمانی در بخش خصوصی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه‌های این معاونت صادر شده است، گفت: توسعه اشتغال در بخش سلامت، در چارچوب قانون و مقررات و با بهره گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است.
او توسعه زیرساخت‌ها و تامین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای مختلف در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها را از اهداف مهم دانشگاه در زمینه توزیع عادلانه خدمات سلامت برشمرد و افزود: در سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه تحویل داده شده است.
دکتر شریفی با اشاره به فعالیت مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه (MCMC) با هدف پیگیری مسائل مردم استان فارس در زمینه خدمات درمانی با شماره تماس ۱۸۱۹، پاسخگویی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تماس تلفنی مردم به صورت شبانه روزی با این مرکز در سال گذشته را نشان دهنده تعامل سازنده و اعتماد مردم به این مرکز عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • مرکز متخلف خدمات زیبایی در خرمشهر مهروموم شد
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری