Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ایران توانایی معرفی الگویی موفق در حفاظت از محیط زیست برای مقابله با گرد و غبار و احیای دریاچه را دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، معصومه ابتکار در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی مقابله با گرد و غبار که امروز با حضور حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن خوشامدگویی به مقامات کشورهای مختلف افزود: مقامات و نمایندگان ۴۳ کشور در این همایش حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به حضور مقامات سازمان ملل در همایش بین‌المللی مقابله با گرد و غبار گفت: اجلاس مقابله با گرد و غبار اجلاس سازمان ملل است که به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست ضمن قدردانی از حضور رئیس‌جمهور کشورمان در اجلاس بین‌المللی مقابله با گرد وغبار گفت: از رهنمودهای آقای روحانی برای پیشبرد همایش بهره کافی خواهیم برد.

ابتکار افزود: پشتوانه برگزاری همایش بین‌المللی مقابله با گرد وغبار که از امروز آغاز و تا روز چهارشنبه (۱۴ تیرماه) ادامه دارد، آخرین قطعنامه سازمان ملل در حوزه گرد و غبار است. براساس یکی از بندهای قطعنامه سازمان ملل، همایش بین‌المللی گرد و غبار در ایران برگزار می‌شود. این همایش جهانی به همت سازمان ملل و دولت جمهوری اسلامی ایران برپا شده که وزارتخانه‌های امور خارجه، نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان هواشناسی در وزارت راه و دفتر فناوری ریاست جمهوری همکاران سازمان حفاظت محیط‌ زیست در برگزاری این اجلاس هستند.

رئیس سازمان حفاطت محیط‌ زیست با اشاره به همکاری کشورهای مختلف به منظور برگزاری همایش بین‌المللی مقابله با گرد و غبار گفت: به دلیل تاثیر منطقه‌ای و بین‌المللی توفان‌های گرد و غبار و تشدید تعداد و شدت وقوع گرد وغبار در کشورهای مختلف ضرورت توجه به مقابله با این پدیده را پررنگ کرده است.

ابتکار با اشاره به دلایل انتخاب ایران به عنوان میزبان برگزاری اجلاس بین‌المللی مقابله با گرد وغبار گفت: جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل به‌طور جدی پیگیر موضوع مقابله با گرد وغبار است، همچنین کشور ما آسیب‌پذیری‌ بالایی از جهت گرد و غبار دارد و جمعیت‌ بسیاری در ایران به‌ویژه در خوزستان و سیستان و بلوچستان دچار آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی از ناحیه توفانهای گرد و غبار هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست با اشاره به برنامه روز دوم اجلاس بین‌المللی گردوغبار اظهار کرد: فردا ( ۱۳ تیرماه) وزرا و کارشناسان کشورهای مختلف از سایت‌های کشور ما در اهواز و کاشان بازدید می کنند. دراین سایت‌ها طرحهای کنترل گرد وغبار اجرا شده است.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به هدف اصلی برگزاری همایش بین‌المللی مقابله با گرد وغبار گفت: هدف، ایجاد همگرایی و همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی برای مقابله با پدیده گرد و غبار است همچنین به دنبال ایجاد ساز و کارهای فنی، علمی و حقوقی برای حل معضلات مربوط به گرد و غبار هستیم. امیدواریم اجلاس مقابله با گرد وغبار هم در زمینه مسائل فنی و هم در حوزه مسائل راهبردی دستاوردهای خوبی داشته باشد و برای سازمان ملل دستور کاری برای پیگیری این موضوع ایجاد شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: ایران گام‌های موثری در زمینه مهار کانون‌های گرد و غبار برداشته و در زمینه کاشت نهال، مدیریت عرصه سرزمینی، احیای تالابها و دریاچه‌ها اقدامات تاثیرگذاری کرده است که بارزترین آن‌ها احیای دریاچه ارومیه است.

ابتکار در ادامه با اشاره به اهمیت تاب‌آوری و سازگاری با شرایط کنونی محیط‌ زیست گفت: آمادگی در مقابل مسائل بحرانی حائز اهمیت است همچنین به استفاده پایدار از منابع طبیعی باید توجه شود. دنیا در حال تغییر است و همه به اثرات سوء تغییر اقلیم آگاهی دارند بنابراین لازم است همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای حل معضلات زیست محیطی کره زمین به وجود آید. این کار در جهان شروع شده است اما عوامل مخربی در این مسیر وجود دارد باید از نظرات یک جانبه جلوگیری شود.

او افزود: ایران توانایی معرفی الگویی موفق در حفاظت از محیط زیست، مقابله با گرد و غبار مانند نهالکاری و احیای دریاچه که نمونه موفق آن ارومیه است را دارد.

او در ادامه به ضرورت ترویج نمونه‌ها و الگوهای موفق مقابله با گرد وغبار اشاره و گفت: استفاده پایدار از منابع آب و خاک باید ترویج شود. از این طریق می‌توانیم از افرایش کانون‌های گرد وغبار جلوگیری کنیم. در همین راستا همکاری دو جانبه جمهوری اسلامی ایران با دولت عراق محقق شده است که این رویداد بسیار اهمیت دارد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست با اشاره به ضرورت حل چالش‌های مشترک بین کشورهای مختلف در حوزه مقابله با گرد وغبار گفت: سازمان ملل و سازمان‌های توسعه‌ای جهانی باید چارچوب و مقدمات لازم برای ارتباطات مشترک بین کشورها را فراهم کنند تا مشکل گرد وغبار به عنوان مشکل قرن حل و فصل شود. امیدواریم در جریان همایش بین‌المللی مقابله با گردوغبار به این مهم دست یابیم.

افتتاحیه همایش بین‌المللی مقابله با گرد و غبار امروز دوشنبه (۱۲ تیرماه) در سالن اجلاس با حضور حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، حمید چیت‌چیان وزیر نیرو، گری لوئیس نماینده مقیم سازمان ملل در ایران، عبدالرحمن العوضی دبیر اجرایی سازمان منطقه‌ای راپمی، هائولیانشو معاون دبیرکل سازمان ملل و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استانداران، مدیران و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۳۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید