Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@12:38:13 GMT

سرقت پسورد از طريق هک سيگنال هاي مغزي!

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۹۶۲۶۴

خبرگزاري آريا - از طريق آناليز سيگنال‌هاي امواج مغز مي‌توان پسوردها و پين کدها را سرقت کرد.

به گزارش جام نيوز، محققان دانشگاه آلاباما در بيرمنگام با کمک دانشگاه کاليفرنيا دست به جمع آوري ديتا از طريق هدست‌هاي مخصوص الکترومغزنگاري موسوم به EEG (ثبت فعاليت‌هاي الکتريکي مغز) زدند.
گيمرها از اين هدست‌ها و با ارسال سيگنال مغزي خود، کارکترهاي بازي را کنترل مي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جالب اينجاست هدست‌هاي EEG حتي زماني که بازي نمي‌کنيد، فعاليت‌هاي مغزي را مانيتور کرده و ثبت مي‌کنند.

به گفته محققان، گيمري که هدست خود را موقتا نگه داشته(Paused) و اکانتش چک مي‌شود، به راحتي اجازه دسترسي به هکرها را مي‌دهد.

در اين تحقيق از 12 نفر خواسته شد تا بوسيله کيبورد، پين کدهاي تصادفي را هم زمان درون يک فايل TXT بزنند. وقتي آنها 200 کارکتر را وارد کردند، الگوريتم ساخته شده توسط محققان اجازه حدس زدن پسورد صحيح را به سيستم داد که نرخ موفقيت 43.4 درصد ارزيابي شد. نرخ موفقيت در پسوردهاي 6 کارکتري به 37 درصد رسيد.

«نيتش ساکسنا» يکي از محققان اين پروژه مي‌گويد ابزارهاي نوظهور، شبيه هدست EEG به زودي به صورت روزمره استفاده خواهد شد و بدليل ضعف امنيتي در آنها به راحتي قابل هک شدن هستند.
محققان به همين دليل از سازندگان هدست‌هاي EEG خواستند تا کپچا را براي ورود دو مرحله‌اي تعريف کرده و همچنين سيگنال‌رساني در مواقع غير ضروري را حذف کنند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزئی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

دیگر خبرها

  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • تصمیم مهم انریکه در آستانه دیدار مهم چمپیونزلیگ
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه