Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دولت خاتمی بر این عقیده است که مخالفان روحانی از همان ابتدای انتخابات بنا را بر تخریب و توهین به روحانی گذاشتند که این رفتارها متاسفانه از آن‌ها دور از انتظار هم نبود. علی صوفی،وزیر تعاون دولت محمد خاتمی در گفت و گو بانامه نیوز،با اشاره به افزایش تخریب و توهین‌ها علیه حسن روحانی گفت: آنچه که پیش آمده و باتوجه به مسائلی که در گذشته از برخی گروه‌ها و رقبا شاهد بودیم ، امر دور از انتظاری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رفتارها با منافع ملی، اخلاق و قواعد بازی کاملا در تضاد است .

وی با بیان اینکه متاسفانه در گذشته هم شاهد چنین بداخلاقی‌هایی بوده‌ام، تصریح کرد: آنچه که در جریان انتخابات شاهد آن بودیم این است که جریان رقیب از همان ابتدا بنای تخریب را گذاشت و سعی کرد تا با تبلیغات گسترده روحانی را رئیس‌جمهور تک دوره‌ای بنامد و به دنبال آن هم اعلام کردند که صلاحیت روحانی این بار دیگر مورد تایید شورای نگهبان قرار نخواهد گرفت. رقیبان و مخالفان روحانی، دستاوردهای دولت مانند برجام را که یک تصمیم حاکمیتی است را به دلیل دشمنی با روحانی خیانت عنوان کردند.


رقبا به جای توهین و تخریب، روحانی برای تشکیل کابینه کمک کنند


استاندار اسبق گیلان ادامه داد: در زمان انتخابات علاوه بر تمامی‌‌ هجمه‌ها سعی کردند تا با جمنا و غیره برای روحانی رقیب تراشی کنند. به هرحال با تمام فراز و فرودها انتخابات زمان خود را طی کرد و درایت مردم همانند سال‌های گذشته بازهم نمود پیدا کرد و روحانی را برای دومین بار انتخاب کردند.

صوفی تصریح کرد: با توجه به انتقاداتی که در سال 88 به اعتراضات شده بود به نظر می‌رسید در این انتخابات اعتراضی صورت نگیرد.به ویژه اینکه به هرحال جریان رقیب به نوعی بر اعتراضات مانور داده بود که از منافع و مصلحت ملی و انصاف به دور بود و باعث سواستفاده دشمنان قرار گرفت.

این فعال اصلاح طلب با بیان اینکه روند برخورد جریان رقیب با روحانی و نتیجه انتخابات به نوعی است که قانون هیچ‌ جایگاهی ندارد، خاطرنشان کرد: انتخاب قانونی مردم از نظر برخی از اصولگرایان که پشت سر رئیسی بودند محلی از اعراب ندارد و مسائلی اتفاق افتاد که جای هیچ توجیحی ندارد. جای تعجب دارد رئیس جمهوری که یک ماه از انتخاب وی می‌گذرد اینگونه مورد تخریب و توهین قرار بگیرد! عده‌ای متاسفانه به جای تبریک به روحانی و کمک برای تشکیل کابینه و پس از آن انتقادات سازنده، بدون توجه به خواست اکثریت مردم بنا را بر تخریب گذاشته اند و انتظارات حداقلی اخلاقی هم رعایت نمی‌شود. مخالفین روحانی اساسا برای رسیدن به اهدافشان، استفاده از هر وسیله‌ای را مجاز می‌دانند.


مگر جنگی وجود دارد که به دنبال آتش بس هستید؟


استاندار اسبق بوشهر با اشاره به توییت اخیر علیرضا زاکانی مبنی بر اینکه از سوی هردوجناح باید آتش بس برقرار شود، گقت:معتقدم تعبیر آتش بس یک تعبیر سنگینی است، در گذشته آقای سیدمحمدخاتمی بحث آشتی ملی را مطرح کرده بودند عنوان شد که مگر ما قهر هستیم؟ مردم کنار هم هستند و هیچ قهری وجود ندارد که بخواهد آشتی صورت بگیرد.اکنون تعبیر آتش بس به معنای این است که در کشور جنگ وجود دارد. این سخنی فراتر و سنگین تر از قهر است.مگر در کشور جنگ وجود دارد که اکنون نیازمند آتش بس است؟.

وی با بیان اینکه با این تعبیر مخالف هستم، عنوان کرد: گوینده این سخن البته با حسن نیت این مطلب را عنوان کرده است و منظورشان این است که دست از مناقشات برداریم.وحدت، آشتی ملی یا هرآنچه که بخواهیم اسمش را بگذاریم نیازمند این است که باب گفت و گو را در کشور باز کنیم و از اردو کشی و صف آرایی در مقابل همدیگر و برخوردهای خشن پرهیز کنیم. توهین و تخریب روحانی، ضرر و آسیب رساندن به یک شخص نیست بلکه آسیب رساندن به نظام است.ما همواره باید امنیت ملی و مصالح نظام را در نظر داشته باشیم و سعی کنیم تا کشور را در معرض خطر قرار ندهیم.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم

یک فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی و با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده آرایش سیاسی مجلس را تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • جنیفر لوپز یک آخوند ایرانی را فالو کرد! (عکس)
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد