Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@05:58:45 GMT

نحوی تهیه شربت امین‌الدوله برای رهایی از بیماری

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۹۹۹۹۲

گل پیچ امین‌الدوله یکی از کهن‌ترین گیاهان دارویی است که غنچه‌های این گل برای دفع سموم بدن و درمان علایم تب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خبرگزاری تسنیم: پیچ امین‌الدوله یکی از کهن‌ترین گیاهان دارویی چند ساله است که بومی کشورهای چین، ژاپن، کره و انگلستان است.
گل، غنچه و ساقه آن قسمت اصلی این گل هستند که استفاده دارویی دارد؛ روغن این گیاه نیز برای درمان بیماریهای متعدد به کار برده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد اولیه برای تهیه شربت پیچ امین‌الدوله
برای تهیه این شربت به یک پیمانه عسل، آب 2 پیمانه، گل پیچ امین‌الدوله 1 پیمانه نیاز داریم.
طرز تهیه
ابتدا آب و عسل را جوشانده تا به غلظت دلخواه درآید؛ در ادامه آن را از روی حرارت برداشته‌،گلها را به این ترکیب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود و عطر و طعم گلها به خورد شربت رود.
سپس این ترکیب را از صافی رد کرده و با پشت قاشق گلها را فشار داده تا شهدی که به خوردشون رفته خارج شود، بعد هم این شربت را در داخل ظرفی شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
خواص شربت پیچ امین الدوله
در داروهای چینی، غنچه‌های این گل برای درمان علایم تب مورد استفاده قرار می‌گیرد.
غنچه‌های این گیاه، سموم بدن را دفع می‌کند و علایم انواع اسهال را رفع می‌کند؛ برای درمان اسهال در طب چینی، غنچه‌های این گل را کمی تفت می‌دهند و سپس مصرف می‌کنند.
چای این گیاه زخم، ورم چشم، گلو و سینه را برطرف می‌کند؛ چای امین‌الدوله سردرد را از بین می‌برد.
دمکرده تهیه شده از برگهای این گیاه که خاصیت ضدعفونی‌کننده دارد، به عنوان غرغره و دهان‌شویه برای بهداشت دهان مفید است.
عصاره به دست آمده از این گل، سرفه‌های مزمن، آسم و اختلالات تنفسی را درمان می‌کن همچنین چای این گل با عفونتهای مثانه مقابله می‌کند.
چای آن باکتری‌هایی را که عفونتهای سل، سالمونلا ایجاد می‌کند را از بین می‌برد و چای این گیاه مجرای تنفسی را باز و حالت تهوع ایجاد شده به علت هپاتیت c را درمان می‌کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۹۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند