Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@17:30:33 GMT

فراکسیون «نمایندگان ولایی» مستقل شد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۲۳۵۶

فراکسیون «نمایندگان ولایی» مستقل شد

خبرگزاری میزان- سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی از اعلام استقلال فراکسیون نمایندگان ولایی خبرداد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سیدحسین نقوی‌حسینی با اشاره به جلسه صبح امروز (سه شنبه، ۱۳ تیرماه) مجمع فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در این جلسه پیرامون عملکرد فراکسیون و نحوه کار و برنامه‌های آینده فراکسیون صحبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: از آنجایی که شورای مرکزی در جلسه قبلی خود پیرامون کارکرد فراکسیون و نحوه کار آن در آینده صحبت کرده بود، پیشنهاد شد فراکسیون نمایندگان ولایی مستقل از سایر فراکسیون‌ها از جمله فراکسیون ولایت به کار خود ادامه دهد و این بحث در شورای مرکزی مطرح و تصویب شد.

وی یادآور شد: پیش از این یک فراکسیون تحت عنوان ولایت تشکیل شده بود که جمعی از نمایندگان انشقاق ایجاد کرده و فراکسیونی با عنوان فراکسیون مستقلین ولایی تشکیل دادند لذا، چون تبدیل به دو فراکسیون شد و برخی تصمیمات اتخاذ شده در جریان کار موانع و مشکلاتی را برای ولایی ایجاد کرد، این فراکسیون نتوانست پاسخگوی برخی تصمیمات باشد.

نقوی حسینی ادامه داد: از این رو در جلسه امروز مجمع عمومی پیشنهاد شورای مرکزی مبنی بر فعالیت مستقل فراکسیون نمایندگان ولایی مطرح و موافقان و مخالفان صحبت کردند و نظر شورای مرکزی با اکثریت قاطع آرا به تصویب رسید لذا از این پس فراکسیون ولایت وجود ندارد و دو فراکسیون به صورت مستقل عمل می‌کنند.

وی تصریح کرد: البته هر دو فراکسیون در تصمیم گیری‌ها تعامل کرده و نشست‌های مشترک برگزار می‌کنیم، اما تحت عنوان فراکسیون ولایت کار نمی‌کنیم و بنا داریم فرم عضویت مجدد بین نمایندگان توزیع کرده تا هرکس آمادگی دارد عضو فراکسیون شود.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه شرط عضویت در این فراکسیون عدم عضویت در سایر فراکسیون‌ها و عدم حضور در جلسات آنهاست، خاطرنشان کرد: هیأت رئیسه فراکسیون آذرماه سال گذشته انتخاب شد که تا آذرماه روی کار می‌ماند و انتخابات هیأت رئیسه همچون گذشته انجام خواهد شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901043

دیگر خبرها

  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • ضرب‌الاجل به پاستور