Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه صلح تهران میزبان مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) آقای احمد ازومجو و هیئت همراه بود که از بخش های مختلف این موزه بازدید کردند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم،در روز دوشنبه 12 تیر 1396، موزه صلح تهران میزبان مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) آقای احمد ازومجو و هیئت همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم که با حضور آقای دکتر جهانگیری سفیر ایران در هلند، خانواده‌های شهدا، جمعی از جانبازان شیمیایی و اعضای موزه صلح تهران، نمایندگانی از سردشت، حلبچه و مهمانانی از وزارت امور خارجه برگزار شد، آقای ازومجو با راهنمایی جانبازان و راویان داوطلب، از موزه صلح تهران بازدید کردند.

در ادامه آقای اسدالله محمدی، جانباز شیمیایی و فعال صلح، پیام خوشامدگویی را قرائت کردند. طی این پیام، موفقیت سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در امحا 95 درصد از ذخایر این سلاح‌ها در سراسر جهان را به مدیرکل و تمام اعضای این سازمان تبریک گفته و ضمن پیشنهاد برای اطلاع‌رسانی در خصوص این دستاورد بزرگ، ابراز امیدواری کردند که به زودی با حضور نمایندگان همه کشورها، امحاء کامل این سلاح‌ها در سراسر جهان را جشن بگیریم. وی به نمایندگی از تمام جانبازان شیمیایی و اعضای موزه صلح تهران برای هرگونه همکاری در ارتباط با فعالیت‌های آموزشی و انتقال تجربیات به سازمان OPCW اعلام آمادگی کردند.

در بخش بعد، فعالیت‌های مختلف علمی، آموزشی و فرهنگی موزه صلح تهران، با تمرکز بر همکاری‌های این موزه با سازمان منع سلاح‌های شیمیایی که با هدف اطلاع‌رسانی در خصوص تبعات خشونت و تلاش برای گسترش فرهنگ صلح انجام ‌می‌شوند معرفی شدند.

سپس آقای ازومجو به ایراد سخن پرداختند. وی با اشاره به راویان موزه صلح، تاکید کردند که نمی‌توانند برای اطلاع‌رسانی در مورد سلاح‌های شیمیایی، راه بهتری از صحبت کردن توسط جانبازان و بازماندگان سلاح‌های شیمیایی پیدا کنند. مدیرکل سازمانOPCW توضیح دادند که تاکنون طی دوره 7 ساله ماموریت خود در این سازمان از هر فرصتی از جمله سخنرانی در مراسم دریافت جایزه صلح نوبل در سال 2013، برای ادای احترام به قربانیان این سلاح‌ها استفاده کرده‎اند و تا پایان خدمت خود در سال 2018 به آن ادامه می‌دهند.

وی در ادامه به موفقیت بزرگ امحاء حدود 96 درصد از ذخایر سلاح‌های شیمیایی در جهان اشاره کرده و از لزوم پیشگیری از تولید و به‌کارگیری مجدد آن‌ها با تلاش همه کشورهای عضو و اعضای جامعه جهانی گفتند.

آقای ازومجو ضمن محکوم کردن استفاده اخیر از این‌گونه سلاح‌ها در کشورهای سوریه و عراق، قبح به‌کارگیری این سلاح‌ها در جامعه جهانی را قوی دانسته و با تاکید بر این‌که مسئول این حملات باید پاسخگوی اقدام خود بوده و مجازات شود، به لزوم تلاش برای ضعیف نشدن هنجارهای بین‌المللی در این زمینه اشاره کردند.

در ادامه این برنامه لوح یادبود موزه صلح تهران توسط دو تن از جانبازان شیمیایی، خانم شبنم شیخی از سردشت و آقای دکتر حمید صالحی به وی اهدا شد و همچنین آقای ازومجو مدال یادگار سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی را به موزه صلح تهران اهدا کردند.

پس از آن آقای احمد سلیمی، جانباز شیمیایی و از راویان و هنرمندان داوطلب موزه صلح تهران، برای حضار قطعاتی از موسیقی سنتی را با سنتور نواختند.

در پایان، هیئت دیپلماتیک به همراه مهمانان مراسم ازجمله نمایندگان حلبچه، با حضور در میدان صلح پارک شهر، در کنار یادمان قربانیان سلاح‌های شیمیایی به شهدا و بازماندگان این سلاح‌ها ادای احترام کردند.

منبع:بسیج پرس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

R30411/P30411/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، با موافقت سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اماکن فرهنگی‌تاریخی در روز ۱۲ اردیبهشت برای معلمان و استادان دانشگاه، رایگان است.

بر اساس این خبر، روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلمان، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در شش‌ماهه نخست سال جاری در طول ایام هفته از ۹ تا ۱۸ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه، تا ساعت ۲۰ افزایش می‌یابد.

علاقه‌مندان به بازدید از هر موزه، پایگاه میراثی یا محوطه تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آن در فضای مجازی، از ساعات دقیق فعالیت آن اطلاع حاصل کنند.

کد خبر 6090588 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان معلمان و استادان دانشگاه از موزه هنر‌های معاصر تهران در روز معلم
  • همایش بهاباد شناسی برگزار می شود
  • بازدید رایگان از موزه هنرهای معاصر در روز معلم
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران