Web Analytics Made Easy - Statcounter

تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالا میزبان عرضه ۵۰ دستگاه خودرو سراتو، ۲ هزار و ۲۰۰ تن شمش و یک هزار تن بیلت آلومینیوم، ۶۱ هزار تن سبد میلگرد و تیرآهن و ۵ هزار و ۵۰۰ تن سبد مخلوط است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در این روز ۵۵ هزار تن سنگ آهن دانه بندی مجتمع سنگ آهن فلات مرکزی ایران در تالار صادراتی عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه براین ۲۷ هزار و ۲۰۰ تن انواع قیر نیز در تالار صادراتی عرضه می‌شود.
تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران نیز در این روز عرضه ۱۰۶ هزار و ۳۴۶ تن انواع قیر، مواد پلیمری، لوب کات، گوگرد و وکیوم باتوم را تجربه می‌کند.
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران نیز در این روز شاهد عرضه ۶ هزار و ۲۶۸ تن جو دامی در قالب طرح قیمت تضمینی، ۲۵۰ تن ذرت دانه ای، ۳۰۰ تن روغن خام، یک هزار و ۴۷۵ تن شکر سفید، ۶۱ هزار تن گندم خوراکی و ۴ هزار تن گندم دوروم است.
بازار فرعی بورس کالای ایران نیز در این روز شاهد عرضه ۳۰۰ تن ضایعات فلزی و ۱۰۰ تن قند به صورت کله و خرد شده است.

اغاز معاملات زعفران تربت حیدریه در بورس کالا

معاملات زعفران تربت حیدریه در بورس کالا با معامله دو کیلوگرم زعفران سرگل و دو کیلوگرم زعفران پوشال مرغوب انبار زرین زعفران مشرق زمین آغاز شد.
انبار شرکت زرین زعفران مشرق زمین پس از طی مراحل تودیع تضامین و احراز شرایط نقش آفرینی به عنوان انبار بورسی، آماده معامله زعفران رشته‌ای درجه یک (پوشال مرغوب) و رشته‌ای بریده ممتاز (سرگل) از کشاورزان و دارندگان این نوع زعفران در تربت حیدریه است و از امروز معاملات این دو نماد مهم زعفران در شهرستان تربت حیدریه در بورس کالای ایران آغاز شد.
علاقمندان به خرید گواهی سپرده زعفران می‌توانند با داشتن کد بورس اوراق بهادار (کد معاملات سهام) نسبت به خرید و فروش گواهی سپرده زعفران تودیع شده نزد انبار در سایت WWW.TSETMC.COM قابل مشاهده است، اقدام کنند.
همه اشخاصی که دارای کد معاملات اوراق بهادار می‌باشند از طریق کارگزاری‌های دارای مجوز گواهی سپرده کالای کشاورزی می‌توانند نسبت به معاملات گواهی سپرده زعفران اقدام کنند.
همچنین بازرگانان، فعالان بازار زعفران می‌توانند نسبت به معامله و خرید و فروش زعفران تربت حیدریه از طریق نماد این انبار در بورس کالای ایران اقدام کنند.
چندی پیش نخستین نمادهای معاملات گواهی سپرده زعفران در استان خراسان رضوی در شهر مشهد تعریف و معاملات آن آغاز شده است که به نظر می‌رسد با گسترش جغرافیایی حوزه انبارهای زعفران و انجام معاملات گواهی سپرده بورسی زعفران در قطب‌های تولید این محصول، به زودی شاهد گسترش و تعمیق معاملات این محصول خواهیم بود.
همچنین بورس کالای ایران ضمن پذیرش قراردادهای آتی زعفران و آمادگی برای پذیرش و راه اندازی معاملات اختیار معامله بر روی این محصول، آمادگی دارد تا ضمن بازیابی شهرت و برند جهانی زعفران ایران، مرجعیت کشف نرخ این کالا را در بورس کالای ایران ایجاد کند و گام مهم دیگری در راستای مرجعیت قطب تولید زعفران در تجارت و تعیین نرخ جهانی آن ایفا کند تا بتواند به یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی در راستای تقویت تولید ملی این محصول گام بردارد.

اقتصاد کشاورزی زعفران باید ساماندهی شود

جمهوری اسلامی ایران در تولید زعفران رتبه برتر دنیا را دارد و توسعه زراعت آن باید متناسب با نیاز بازار داخلی و صادرات ساماندهی شود تا از لحاظ اقتصادی توجیه داشته باشد.
در سالهای اخیر کشت زعفران به ۲۲ استان رسیده است و باید طوری برنامه ریزی شود که نوسان قیمت‌ها و افت نرخ‌ها به کشاورزان خسارت وارد نکند.
ایران از لحاظ بسته بندی وضعیت بسیار خوب دارد و می‌تواند در بازارهای جهانی رقابت کند و علت اینکه بخشی از زعفران ایران خریداری و در اسپانیا بسته بندی می‌شود این است که آن‌ها به دلیل حفظ ثبات قیمت در ابتدای فصل برداشت بخش زیادی از زعفران تولیدی را خریداری می‌کنند و سپس متناسب با نیاز بازار بسته بندی و عرضه می‌کنند.
صادرات زعفران به ۴۷ کشور در ۵ قاره دنیا انجام می‌شود و ایران رتبه نخست را دارد.
بخش عمده‌ای از زعفران ایران به اسپانیا صادر و با بسته بندی‌های ویژه و برندهای اسپانیایی در دنیا عرضه می‌شود.
۸۰ تا ۹۰ درصد از صادرات زعفران ایران از خراسان رضوی تامین می‌شود.
نام خراسان رضوی به عنوان رویشگاه اصلی و تاریخی زعفران جهان در کنار مشهورترین زعفران دنیا قرار دارد.
شهرستان‌های کاشمر، باخرز، گناباد و ... جزو بهترین تولید کننده‌های زعفران استان خراسان رضوی است.
تولید زعفران در دو استان خراسان رضوی و سپس خراسان جنوبی به دلیل سازگاری این محصول با اقلیم خشک و کویری صرفه اقتصادی خوبی برای کشاورزان این مناطق دارد.
در استان‌های خراسان شمالی، کرمان، یزد، اصفهان، فارس، قم، گلستان و ... نیز زعفران در سطح بسیار کم کشت می‌شود.
زعفران گیاه چند ساله‌ای است که از طریق بنه یا پیاز تکثیر می‌شود و دوران رشد آن از ماه اول پاییز آغاز شده و تا نیمه آذر ماه به دوران بهره‌برداری می‌رسد.
گیاه به رشد خود تا پایان فروردین ادامه می‌دهد و از نیمه دوم تا آخر اردیبهشت ماه به خواب تابستانی می‌رود و تابستان نیز به آبیاری یا عملیات زراعی نیاز ندارد.استقبال خریداران از دومین عرضه «سراتو» در بورس کالا

دومین عرضه ۵۰ دستگاه خودرو سراتو در بورس کالای ایران با استقبال خریداران مواجه شد.
امروز ۵۰ دستگاه خودروی سراتو محصول شرکت سایپا با قیمت پایه ۸۷۲ میلیون و ۶۰۴ هزار و ۴۴۶ ریال در بورس کالای ایران عرضه و کل آن معامله شد.
زمان تحویل ۵۰ دستگاه خودروی سراتو یک هفته و ۲۱ تیرماه خواهد بود.
اولین عرضه ۵۰ دستگاه خودروی سراتو در بورس کالای ایران در تاریخ هشتم خردادماه انجام شد و کل آن مورد معامله قرار گرفت.
بنابر گزارش بورس کالای ایران؛ این خودرو ۲۰۰۰cc آپشنال EFS با رنگ‌های سفید ۲۰ دستگاه، نقره‌ای ۱۰ دستگاه، قرمز ۱۰ دستگاه و آبی ۱۰ دستگاه در بورس کالا معامله شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اتفاق جالب در معاملات روز گذشته کپشیر!
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس