Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@11:21:59 GMT

ارزآوری 1.5 میلیون یورویی تولید کلر در سمنان

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۳۳۹۸

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از صادرات بیش از 1.5 میلیون یورویی کلر و مشتقات آن از سمنان به خارج کشور در سه ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا،بهروز اسودی در بازدید مسئولان از شرکت کلران در سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: شرکت کلران در سه ماه ابتدایی سالجاری توانسته است در حدود 66 میلیارد ریال معادل یک و نیم میلیون یورو اسید کلریدریک، سود پرک، سود مایه و مشتقات کلر صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان صادرات این شرکت در سال گذشته افزود: عمده محصولات این شرکت در سه ماهه سال‌جاری به کشورهایی همچون آذربایجان، ارمنستان، عراق و ترکمنستان،هند و ویتنامصادر شده است که نسبت به کل صادرات این کالا در سال 95 سه برابر افزایش داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: شرکت کلران سمنان با سرمایه گذاری حدود 601 میلیارد ریال در شهرک صنعتی شرق سمنان واقع استکه در تولید انواع مواد شیمیایی و اسیدی فعالیت دارد.

اسودی اظهار کرد: شرکت کلران ظرفیت تولید سالانه 4هزار تن کلر ، 22هزار تن اسید کلریدریک ، 80هزار تن هیپو کلریت سدیم ، یک‌هزار و 800تن هیپو کلریت کلسیم و 28 هزار و 800 تن سود سوزآور مایع را دارد که توانسته است زمینه اشتغال حدود 325 نفر را در سمنان فراهم نماید.

وی با اشاره به میزان صادرات بالای محصولات این شرکت در سنوات گذشته به کشورهای همسایه افزود: تکنولوژی مورد استفاده در خط تولید، تنوع بالای محصولات تولیدی و دارا بودن پایش لحظه ای زیست محیطی از ویژگی‌های شاخص این واحد تولیدی در سمنان است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!