Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسعود کرباسیان رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و ارتباط آن با 15 کشور دنیا، گفت: لازم است زیرساخت های لازم برای عبور محموله های ترانزیتی با کمترین معطلی از گمرکات کشور فراهم شود.

وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی وضعیت محموله های ترانزیتی موجود در گمرکات، افزود: بسیاری از کشورهای همسایه چشم تجاری خود را به مسیر ایران دوخته اند و اگر زیرساخت های لازم در کشور ما وجود نداشته باشد به طور حتم کشور دیگری را برای مسیر ترانزیت خود انتخاب خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه موقعیت جغرافیایی ممتاز ایران به عنوان سرمایه و ثروتی بی نظیر است، تصریح کرد: برای تسهیل شرایط عبور و مرور محموله های ترانزیتی از خاک ایران افزایش ساعات کار گمرک، بیشتر شدن تعداد نیروهای متخصص و همچنین افرایش دستگاه های ایکس ری در دستور کار قرار دارد.

کرباسیان با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته بهترین راه برای کاهش زمان معطلی محموله های ترانزیتی را عبور ندادن برخی از کالاها از دستگاه ایکس ری می دانند، گفت: لزومی ندارد که همه کالاها از دستگاه ایکس ری گذشته و باز هم تفتیش شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشور ما بیشترین تعداد دستگاه ایکس ری در میان کشورهای آسیایی را داشته از این رو با اطمینان می توان گفت که قاچاق کالا از مبادی رسمی غیر ممکن است از این رو برای کاهش زمان معطلی محموله های ترانزیتی باید روند بازرسی کالاها را تسریع کنیم.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه تفتیش تک به تک کالاهای وارداتی معطلی بسیاری برای محموله های ترانزیتی ایجاد می کند، تصریح کرد: در صورت ادامه روند فعلی کشورهای همسایه به دنبال مسیر دیگری غیر از ایران برای عبور ترانزیت خود خواهند بود.

کرباسیان ادامه داد: کشورهایی همچون پاکستان در تلاش برای سرمایه گذاری جهت اخذ فرصت ترانزیت بین المللی و ربودن گوی سبقت از ایران در این زمینه هستند.

وی از هماهنگی گمرک با سازمان بنادر برای استقرار دستگاه ایکس ری پرسرعت در مبادی ورود و خروج کشور خبر داد و تصریح کرد: با نصب این دستگاه ها بسیاری از دغدغه ها مرتفع خواهد شد.

کرباسیان با اشاره به آمار ارایه شده از سوی سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص میزان قاچاق در سال گذشته، تصریح کرد: طبق این آمار قاچاق صورت گرفته به صورت ته لنجی و کوله بری در حدود 4.2 میلیارد دلار بوده است.

وی ادامه داد: در این گزارش به واردات کالاهای مسافری هم اشاره شده است که رقمی در حدود 3میلیارد دلار کالای مسافری در سال گذشته به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: ورود کالاهای قاچاق مسافری اجتناب ناپذیر است زیرا مسافران همراه خود کالاهای محدودی وارد می کنند که نمی توان جلوی آن ها را گرفت البته در مناطق آزاد مجوز خرده فروشی صادر شده است که این موضوع خود عاملی برای مجاز بودن واردات کالای قاچاق به صورت مسافری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه