Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پرويز کرمي با اشاره به توجه جدي به تجهيزات کيفي تا رسيدن به يک پژوهش کاربردي، يک نياز حياتي محققان پژوهشگران و شرکت‌هاي دانش‌بنيان بود و بيش از 10 هزار نفري شدن باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي نشان مي‌دهد اين مجال به خوبي فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مرکز روابط عمومي و اطلاع‌رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري؛ به گفته پرويز کرمي مشاور معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري، مهم‌ترين مزيت شبکه آزمايشگاهي‌ فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري به‌غير از تمامي زمينه‌ها و تسهيلاتي که براي مراکز آزمايشگاهي ايجاد کرد اين بود که توانست جمع قابل توجهي از محققان و پزوهشگراني‌راکه به دنبال استفاده از تجهيزات مورد نياز تحقيقات خود بودند اما شناختي از وضعيت تجهيزات موجد در کشورشان را نداشتند، آگاه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود :بهبود زيرساخت تحقيق و آزمايش و جلوگيري از هزينه‌هاي چندباره براي خريد تجهيزات تکراري ، و به نوعي واسطه‌ي ميان آنان و آزمايشگاه مورد نياز پژوهشگران، از مزيت‌هايي است که کرمي از آن‌ها نام مي‌برد.
دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان با بيان اين‌که پژوهشي که بتواند به حل مشکلي منجر شود يکي از پيش‌نيازهاي اساسي کار فناروانه است گفت: اين شبکه آزمايشگاهي نيز در راستاي نگاهي که معاونت علمي و فناوري به ايجاد زيست بوم مساعد فناوري، پژوهش‌هاي کاربردي دارد و کارآفريني دارد، توانست با راه‌اندازي اين شبکه آزمايشگاهي راه را براي رفع نياز مبرم بسياري از محققان و پژوهشگران به تجهيزات مورد نيازشان هموار کند.
باشگاهي با بيش از 10هزار عضو
مشاور معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري و باشگاه مشتريانش را راهي براي گرد هم آوردن جمعي از پژوهشگران، محققان و شرکت‌هايي که از خدمات اين شبکه استفاده مي‌کنند عنوان کرد و گفت: خدمات متنوعي از تخفيف‌هاي مختص گروه‌هاي عضو اين باشگاه، تا برگزاري نشست‌هاي تخصصي ارائه کرده است، تسهيلاتي که توانسته استقبال قابل توجه از اين شبکه آزمايشگاهي را به همراه داشته باشد.
به اعتقاد کرمي، فراتر از 10 هزار نفري شدن باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي نشان مي‌دهد مأموريت شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي در زمينه‌سازي استفاده‌ي طيف گسترده‌تر فعالان عرصه پژوهش و فناوري از خدمات کيفي و استاندارد موجود سراسر کشور به خوبي هموار شده است.
وي گفت: رشد صعودي اعضاي اين باشگاه طي روندي مستمر و از آغاز فعاليت اين باشگاه در شهريور 94 يک پيام قابل توجه را در خود دارد که چيزي جز يک گام جلوتر رفتن در شکل‌گيري محيط مناسب کسب و کار نيست.
به گفته‌ي کرمي، در بازه زماني فصل بهار سال جاري، 2000 عضو به اعضاي باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي اضافه شده است که نسبت به بازه‌ي مشابه در سال گذشته رشدي 71 درصدي را نشان مي‌دهد؛ اين در حالي است که روند رشد استقبال از اين باشگاه در دوره‌هاي پيشين نيز روندي صعودي داشته است.
چه کساني مي‌توانند عضو اين باشگاه شوند؟
دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان گفت: اعضاي باشگاه را شرکت هاي دانش‌بنيان، اساتيد، نخبگان، گروه‌هاي پيش بيني شده توسط ستادهاي توسعه فناوري‌هاي راهبردي و ديگر گروه‌هاي معرفي شده از صندوق‌هاي حمايتي و ديگر دستگاه‌ها تشکيل مي‌دهند.
مشاوررييس بنياد ملي نخبگان با بيان اين‌که تسهيلاتي که در اين باشگاه، به گروه‌هاي مختلف عضو ارائه مي‌شود متنوع و گوناگون است اما تخفيف استفاده از خدمات يکي از رايج‌ترين آن‌هاست، اظهار کرد: خدمتي که در عمومي ترين حالت آن، دريافت‌کنندگان تسهيلات تحت عنوان « طرح ويژه عضويت در باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي از 15 درصد تخفيف تا سقف ده ميليون ريال خدمت آزمايشگاهي بهره‌مند مي‌شوند.
وي ادامه داد: به همين ترتيب گروه‌هاي ديگر عضو اين باشگاه به فراخور شرايط و هماهنگي‌هاي صورت‌گرفته با شبکه، از درصدهاي بالاتري تخفيف استفاده از خدمات آزمايشگاه‌ها برخوردار مي‌شوند.
اما راه ورود به اين باشگاه، سايت شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري است که متقاضيان پس از ثبت نام، در صورت دارا بودن شرايط، بر اساس گروه‌هاي عضو باشگاه به عضويت در مي‌آيند و از مشوق‌هاي در نظر گرفته شده براي هريک از گروه‌هاي عضو اين باشگاه بهره‌مند خواهند شد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه برگزاری این کنگره اظهار کرد: کنگره امسال از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود که در این کنگره، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند

همتی ادامه داد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.

وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

در ادامه این رویداد، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدید و وابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنند، زیرا هرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.

وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

زرنانی اضافه کرد: دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.

وی درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه ها در نظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.

وی در پایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب، لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور

همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.

وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.

حمزه لو با بیان اینکه در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰ هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود

وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

کد خبر 6093124 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور