Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، کردستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در کردستان، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در کردستان شامگاه دوشنبه،12 تیرماه در دیدار با اعضای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان، اظهار کرد: مسئله اعتیاد یک مسئله جهانی است و بیشتر کشورها در جهان با آن درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله اعتیاد، همچون مسئله محیط زیست و آلودگی هوا امروز به یک بحران جهانی تبدیل شده است و متاسفانه قدرت‌های جهانی سوءاستفاده اقتصادی و سیاسی از این مسئله می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان عنوان کرد: از زمانی که کشور آمریکا در افغانستان حضور پیدا کرده متاسفانه کشت خشخاش و تریاک در این کشور چندین برابر شده است و حتی در زمینه تحقیقاتی و آزمایشگاهی هم در این مورد کار بیشتری کرده‌اند.

وی گفت: همه این کارها با هدف نابود کردن انسان‌ها صورت می‌گیرد و قدرت‌های جهانی در پشت پرده این قضیه قرار دارند.

آیت الله شاهرودی در ادامه به روند رو به افزایش مواد مخدر صنعتی اشاره و بیان کرد: باید برای مبارزه با افزایش مصرف موادمخدر صنعتی برنامه ریزی صورت گیرد و همچنین بحث اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر هم به صورت ویژه دنبال شود.

وی تصریح کرد: اعتیاد به موادمخدر باعث افزایش آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی می‌شود که در این زمینه می‌طلبد خیران بیشتر وارد عمل شوند و انجمن حمایت از معتادان بهبود یافته در استان تشکیل شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان همچنین امر مبارزه با موادمخدر را نیازمند روش‌ها و ابزارهای نوین دانست و گفت: برای تمامی جنبه‌های اعتیاد نمی توان نسخه‌ای واحد پیچید و باید در کمپ‌های ترک اعتیاد برنامه ریزی‌ها به صورت اصولی صورت گیرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود نبود اراده را یکی از مهم‌ترین مسایل در گرایش دوباره بهبود یافتگان به سمت موادمخدر عنوان کرد و افزود: بی‌تفاوتی خانواده‌ها، بیکاری و ... موجب افزایش این پدیده شده است که نیاز هست مسئولان در راستای اشتغال جوانان بیشتر همت بگمارند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی، در پایان حضور مردم در برنامه‌های مبارزه با موادمخدر را بسیار مهم و اثرگذار تلقی کرد و یادآور شد: همچنین باید همه دستگاه‌ها و بخش‌های جامعه در این زمینه احساس مسئولیت کنند تا شاهد کاهش این بلای خانمان سوز باشیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: اگر بحث تفکیک از مبدا زباله در شهرهای کردستان اجرایی شود، تعداد سگ‌های ولگرد نیز کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه وبینار رئیس سازمان محیط زیست کشور با مدیران مناطق کل استان‌ها و شورای عالی استان‌های کشور در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهرهای کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله تر و خشک با همدیگر دفع شده که باعث ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله ورود کرده و جلوتر از ما هستند و قاعدتاً کمتر درگیر مشکلات زیست محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری‌های استان کردستان هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

وی تصریح کرد: از شوراهای شهر نیز که کار نظارت بر فعالیت شهرداری‌ها را بر عهده دارند درخواست می‌کنیم که برای اجرایی شدن این مسئله ورود کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: سیستم فاضلاب معابر در استان کردستان معیوب بوده و این فاضلاب وارد فاضلاب انسانی می‌شود که باید شهرداری‌ها نسبت به حل این مشکل اهتمام داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در این وبینار مهمترین مسائل و پیشنهادات مناطق محیط زیست کشور که استان کردستان جزو منطقه دو (استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، قزوین، زنجان و کردستان) است، مطرح شد.

کد خبر 747205

دیگر خبرها

  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم موادمخدر در مراغه
  • كشف بيش از ۴۴ کيلوگرم موادمخدر در مراغه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کشف ۴۰۰ میلیارد کالای قاچاق در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در لرستان
  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کشف ۲ کیلوگرم موادمخدر بلعی در ششتمد
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود