Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@07:39:06 GMT

برندسازی فرش ابریشم و سوهان قم

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۶۸۷۸

برندسازی فرش ابریشم و سوهان قم

به گزارش ایلنا، عیسی رضایی مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم امروز ۱۳ تیر در چهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان که با حضور زهرا احمدی‌پور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برگزار شد، گفت: «فرش ابریشم و سوهان قم در سطح ملی و جهانی زبانزد است، پیشنهاد می‌شود از طریق سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ثبت ملی این مسئله را دنبال کنیم، زیرا برندسازی موضوعی بسیار مهم در فروش و صادرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رضایی خاطرنشان کرد: «بر اساس ماده هشت قانون توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی باید با بخش گردشگری مثل صنایع برخورد شود‌ و تسهیلاتی که به آن‌ها اختصاص داده می‌شود مانند صنایع باشد. اگر این اتفاق بیفتد بسیاری از مسائل استان حل خواهد شد.»

یک سوم مواردی که به بانک‌ها ارجاع داده شد توانستند تسهیلات دریافت کنند

همچنین احمد ذاکری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با بیان این‌که طرح رونق تولید مهم‌ترین بحثی بود که این سازمان در سال گذشته دنبال کرده است، گزارشی از ارائه تسهیلات، برنامه‌ها و... ارائه کرد.

او افزود: «هدف این طرح تثبیت شغل، افزایش اشتغال جدید و افزایش سرمایه‌گذاری و توسعه بود. بانک‌های تخصصی استان عملکرد خوبی در ارائه تسهیلات داشتند و یک‌سوم مواردی که به بانک‌ها ارجاع داده شد توانستند تسهیلات دریافت کنند.»

ذاکری درباره مبارزه با قاچاق گفت: «در استان سعی کردیم با پرونده‌‌های کلان در بحث قاچاق برخورد کنیم و عملکرد ما در سال ۹۵ در مقایسه با سال ۹۴ بسیار خوب بود.»

او با اشاره به برگزاری چندین نمایشگاه تحت عنوان «توانمندی‌های تولید استان همراه با فروش» گفت: «ما در استان در حال پیگیری هستیم که میز فرش در صادرات را از آن استان کنیم تا شاهد توفیقات خوبی در صادرات فرش استان باشیم.»

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: «ما جزو استان‌های معدنی نیستیم اما معدن‌های استان دارای تنوع خوبی است. دریاچه نمک استان نیز ظرفیت بسیار مهمی است زیرا همان‌طور که گفته می‌شود دریاچه نمک طلای سفید است. اگر بتوانیم از این دریاچه مواد مورد نیاز را استخراج کنیم می‌توانیم به خودکفایی برسیم. همچنین معادن خوب عقیق در قم داریم، پیشنهاد می‌شود که شهرک صنعتی در این حوزه ورود کند تا بتوان به بخش گردشگری و صنعت‌ومعدن کمک کرد.»

عرضه محصولات فرش قم در چین برای اولین بار

امیر طیبی‌نژاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم در ادامه جلسه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه شهرک‌های صنعتی در سال ۹۵ ارائه کرد و گفت: «در سال ۹۵، ۱۳۷۸ مورد صنایع‌ کوچک را پایش کردیم که ۶۵‌درصد دارای فعالیت‌ مداوم بودند، در این پایش آن‌دسته از واحدهایی که آمادگی شروع مجدد داشتند، به چرخه تولید برگردانده شدند. همچنین با همکاری استاندار سال گذشته بیش از ۴۰ فعال بنکدار قم در شهرک صعنتی شهاب استقرار پیدا کردند.»

او افزود: «سال گذشته توانستیم برای اولین بار عرضه محصولات فرش قم را در چین داشته باشیم. همچنین در راستای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در زمینه توسعه و صادرات سنگ، سوهان و... اقدامات بسیار خوبی در سال گذشته در عرصه بین‌المللی انجام شد.»

او اعلام کرد که استقبال بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در مقایسه با سال‌های گذشته رشد چشمگیری داشت و دستگاه‌های مرتبط استان باید خود را با این شتاب هماهنگ کنند.

قم، استانی گردشگرمحور است

یونس عالی‌پور نماینده امور زائران استاتداری قم گفت: «استان قم استانی زائرمحور و گردشگرمحور است، فکر می‌کنم در کشور نیاز است که حوزه گردشگری اتاقی مشابه اتاق اصناف داشته باشد.»

او با بیان اینکه بخش عمده‌ای از زائران این استان را زائران عراقی تشکیل می‌دهند، گفت: «امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به آن‌ها ارائه دهیم، حوزه زائران عراقی اندکی رها شده است، این حوزه نیازمند سامان‌دهی است و امیدوارم با جلساتی مشترک با سازمان میراث‌فرهنگی مسائل مربوط به این حوزه را سامان دهیم.»

همچنین در این جلسه مشکلات و مسائل بخش صنعت مطرح شد و مسائلی نظیر ارزش افزوده، سود بالای تسهیلات بانکی و... را دخیل در گران‌ شدن محصولات و بالا رفتن قیمت تمام‌شده محصولات دانستند و خواستار تشکیل کمیته‌ای برای مدیریت این مسائل شدند.

در این جلسه همچنین سند اقتصاد مقاومتی استان قم که با استفاده از مدل کرمان و تبریز تهیه شده معرفی شد و قرار شد در جلسه آینده به‌صورت تفصیلی مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فلاح دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، از دو پلتفرم زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه توانمندی های صادراتی استان در حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نگاه بر این است در توسعه زیرساخت ها توسعه پلتفروم ها و افزایش ضریب نفوذ ارکان پلتفرم ها در بخش های مختلف جهش گونه باشد، گفت: ظرفیت های بالقوه ای که در توسعه زیرساخت ها با سیاست های کلان توسعه یافته، دسترسی به پهن باندها را سبب شده است.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی و توسعه زنجیره ارزش ها در مازندران به دنبال آن هستیم که فعالان اقتصادی در حلقه های زنجیره ارزش و نقش آنها در اقتصاد دیجیتال پررنگ شود، افزود: در این نمایشگاه از دو پلتفورم در حوزه گردشگری و مرکبات رونمایی شد.

فلاح ادامه داد: پلتفرم «هفت گالری» برای حوزه صنایع دستی و ارکان تامین کننده صنایع دستی و معرفی محصولات رونمایی شده و پلتفرم «ایران تراول» در حوزه طراحی سفر بود که با همکاری اداره کل فناوری تامین مالی شده است.

این مسئول یادآور شد: این پلتفرم ها با تمرکز بر زنجیره ارزش نقش خود را در ضریب نفوذ دیجیتال و افزایش دسترسی ها به منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش طراحی، تولید و رونمایی شده است.

کد خبر 6092673

دیگر خبرها

  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران