Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دشمنان مسئله تحقق امپراتوری رسانه‌ای را از طریق بعضی جریان‌ها در داخل کشور و نفوذ اجتماعی در جامعه پیش می‌برند. به گزارش جهان نيوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیران رادیو تلویزیون‌های اسلامی اظهار کرد: توسعه رسالت پیامبر اکرم(ص) در همه ابعاد جهانی نسبت به جریان‌های اجتماعی یکی از وظایف قطعی فعالان رسانه‌ها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اهرم اصلی برای اجرای رسالت پیامبر اکرم(ص)، جریان رسانه‌ای در جهان اسلام بوده که ابزار آن در اختیار مدیران رادیو تلویزیون‌های جهان اسلام قرار دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برای آنکه رسالت پیامبر توسط رسانه های جهان اسلام به گوش مردم در اقصی نقاط دنیا برسد، جاده ای ناهموار و پر از سنگلاخ پیش رو داریم لذا طبیعی است که با برخوردهای گوناگون مواجه شویم.

وی خاطرنشان کرد: تأکید و اصرار بر انجام رسالت پیامبر اکرم(ص) نیازمند ایستادگی و مقاومت جدی رسانه های جهان اسلام در برابر امپراتوری رسانه ای است.

آیت الله علم الهدی شناخت امپراتوری رسانه‌ای را یکی از مسائل مهم و ضروری برشمرد و افزود: قبل از هر اقدامی، ابتدا به تجهیزات و توسعه امکانات و سطح بالای فناوری‌ها توجه کنیم، طبیعتاً استکبار جهانی در برابر جهان اسلام دست بالاتری در این زمینه دارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه بیداری دنیای امروز و توسعه ارتباطات جهان، خیلی مجال برای این فناوری‌ها و تجهیزات بالاتر ایجاد نمی‌کند لذا اگر استکبار نتواند اندیشه‌ها را مورد تصرف و نفوذ خود قرار دهد، تجهیزات و فناوری کارایی چندانی نخواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی جمهوری اسلامی را صف مقدم مقابله با امپراتوری رسانه‌ای غرب دانست و گفت: نظام و ملت ایران در صف مقدم جبهه مقابله با این حرکت‌های شیطانی دشمن قرار دارد لذا جامعه هدف دشمنان نیز در آمادگی پذیرش تلقینات رسانه‌ای، ایران و مردم ماست.

وی بیان کرد: دشمنان در تحقق امپراتوری رسانه‌ای مسئله را از طریق بعضی جریان‌ها در داخل کشور و نفوذ اجتماعی در جامعه پیش می‌برند.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: گاهی در حرکت‌های رسانه‌ای، مطلبی کاملاً بی‌ارزش و کوچک را برای انحراف مردم از توجه به پشت پرده بسیاری از مسائل بزرگ، بزرگنمایی می‌کنند.

وی گفت: اخیرا برخی جریان ها عکس سنگ‌قبر همسر بنده را در رسانه‌ها منتشر کرده و وانمود کردند که اسم زوجه من عمداً روی سنگ‌قبر نوشته‌نشده و این نشانه تحجر بنده است که اجازه ندادم اسم همسرم را روی سنگ‌قبرش بنویسند!

امام جمعه مشهد با اشاره به حرکت سازمان‌یافته جمع کثیری از رسانه‌های یک جریان افزود: بعد از انتشار این تصویر، متوجه شدیم که بر اساس پشت پرده قرارداد ایران با توتال فرانسه، ۲۵ درصد از نفت و گاز استخراجی، مربوط به ایران و ۷۵ درصد هم به شرکت فرانسوی خواهد بود.

وی تصریح کرد: انتشار این خبر در مردم هیجان و فشار عمومی ایجاد می کرد به همین دلیل عکس سنگ‌قبر همسر بنده را منتشر کردند تا از این طریق مردم متوجه مسئله بزرگ‌تر نشوند.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر اینکه ملت ایران آگاه است، بیان کرد: آیا مسئله فناوری استخراج نفت و گاز مهم‌تر از فناوری هسته ای است؟ برای اکتشاف فناوری هسته‌ای، مردم و دانشمندان کشور ما فعالیت کردند و آن را به دست آوردند، حالا برای استخراج نفت و گاز، این‌همه ثروت را در اختیار خارجی‌ها قرار دهیم؟

وی ادامه داد: در تاریخ کشور ثبت خواهد شد که برخی برای آنکه مردم را از یک حرکت استثماری و استعماری غرب غافل نگه‌ دارند، مسئله سنگ‌قبر همسر یک امام‌جمعه در گوشه ای از کشور را مطرح کردند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان

برچیده شدن اخیر یک کمپ حامی فلسطینیان در برلین منجر به اعتراضات خشونت بار دیگری شده که انتقادهای زیادی را در شبکه‌های اجتماعی از خشونت وحشیانه پلیس علیه معترضان به دنبال داشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، تخلیه یک کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در منطقه دولتی برلین به اعتراضات خشونت آمیزی منجر شده است. در جریان این اعتراضات درگیری بین تظاهرکنندگان و افسران پلیس رخ داده و تعداد زیادی دستگیر شدند.

نیروهای پلیس به دلیل رویکرد بعضاً وحشیانه آنها مورد انتقاد قرار گرفته و صحبت از خشونت پلیس در شبکه های اجتماعی بلند شده است. گفته می شود فیلم های ضبط شده منتشر شده نشان می دهد که شرکت کنندگان در اعتراضات مورد ضرب و شتم نیروهای پلیس قرار گرفته اند.

سخنگوی پلیس روز یکشنبه از "بررسی جامع وقایع و اقدامات ماموران اعزام شده" خبر داه واعلام کرد: تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا شکایت یا اتهامات جنایی وجود داشته است.

پلیس آلمان روز جمعه کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در نزدیکی دفتر صدر اعظم آلمان را برچیده واعتراضات مشابه را ممنوع کرد. حدود 150 افسر پلیس در منطقه حاضر شدند و چادرهای معترضان را جمع کرده و آن ها را با خود بردند . پلیس در توجیه این ممنوعیت گفت که شرکت کنندگان در اردوگاه بارها مرتکب جنایاتی از جمله فتنه گری شده اند. علاوه بر این، پلیس اعلام کرد که محدودیت های خاصی که وضع شده بود رعایت نشد.

با این ممنوعیت، همه رویدادهای جایگزین نیز تا 13 ماه می در سراسر شهر ممنوع شد. به گفته پلیس، دادگاه اداری برلین حکم ممنوعیت را تایید کرده است. در ابتدا مشخص نبود که آیا برگزارکنندگان شکایتی را به دادگاه عالی اداری برلین-براندنبورگ ارائه خواهند کرد یا خیر.

با وجود این ممنوعیت، ده ها تن از هواداران فلسطینیان و این کمپ اعتراضی روز جمعه پس از متفرق شدن کمپ تا عصر به تجمع در منطقه دولتی ادامه دادند و با صدای بلند علیه این اقدام پلیس اعتراض کردند. نیروهای پلیس تظاهرکنندگان را از جمعیت بیرون کشیدند و دیگران را عقب راندند. تظاهرکنندگان علیه پلیس شعار سر می دادند.

پلیس روز شنبه اعلام کرد که تا عصر جمعه ساعت 10 شب، در مجموع 161 نفر در یک اطلاعیه کوتاه دستگیر شدند. 42 تحقیق جنایی از جمله به ادعای پلیس نقض صلح، تحریک به نفرت یا حمله به افسران اجرای قانون آغاز شد. همچنین 89 تخلف اداری نیز به ثبت رسیده است. بر اساس اطلاعات موجود حدود 380 مامور پلیس در جریان این اعتراضات در حال انجام وظیفه بودند.

عصر روز جمعه هم یک جلسه اعلام نشده در برلین-نوکولن برگزار شد. پلیس اعلام کرد که شعارهایی برای حمایت از فلسطینی ها سر داده شده و مواد آتش زا پرتاب شد. حدود 150 نفر در هرمان پلاتز تجمع کردند که برخی از آنها نقاب داشتند. سه افسر پلیس مجروح شدند و دو نفر از آنها به صورت سرپایی در بیمارستان مداوا شدند.

به گفته سخنگوی پلیس، 59 مورد به اصطلاح بازداشت و 28 مورد تحقیقات جنایی از جمله تحریک به نفرت در جریان بوده است. به گفته پلیس، تجمع پس از دو ساعت به طور کامل متفرق شد.

به گفته سخنگوی پلیس، روز شنبه  هم در جریان تظاهرات حامی فلسطین در نوکولن، دو افسر زخمی شدند. طبق برآورد پلیس، حدود 750 نفر به تظاهرات ثبت شده در هرمان پلاتز آمدند. گفته می شود که حدود 280 افسر پلیس در محل حضور داشتند. هفت پرونده از جمله به ظن تحریک به نفرت، آسیب رساندن به اموال، توهین یا حمله فیزیکی به مأموران اجرای قانون علیه معترضان آغاز شد. به گفته سخنگوی پلیس 8 مرد و 3 زن به طور موقت در جریان این اعتراضات بازداشت شدند.

اعتراف وزیر دارایی به رشد اقتصادی ضعیف آلماناعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • محکومیت سرکوب وحشیانه آزادی بیان در دانشگاه‌های آمریکا در خصوص مسئله غزه
  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم