Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@09:10:21 GMT

قطار حومه‌ای هشتگرد در انتظار اعتبار

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۹۷۶۹

قطار حومه‌ای هشتگرد در انتظار اعتبار

تین‌نیوز |

مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید مشکل اصلی پیشبرد پروژه قطار حومه‌ای هشتگرد را عدم نقدینگی کافی عنوان کرد.

محمدرضا توکلی در خصوص آخرین وضعیت شبکه قطارهای حومه‌ای شهرهای جدید اعلام کرد: بیشترین تمرکز شرکت عمران شهرهای جدید در این حوزه طی سال ۹۵ بر روی راه‌اندازی قطار برقی هشتگرد ـ گلشهر ـ تهران بود که متأسفانه علی‌رغم تمامی تلاش‌های صورت گرفته به دلیل عدم نقدینگی کافی موفق به بهره‌برداری از این پروژه نشدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی در ادامه با تأکید براینکه سعی داریم تا ضمن تخصیص مناسبی از اعتبارات به این طرح در سال ۹۶ آن را افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار دهیم گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه ۸۵ درصد و پیشرفت فیزیکی ایستگاه آن ۷۵ درصد اعلام شده است.

به گفته وی میزان زیادی ار عملیات اجرایی طرح مذکور باقی نمانده و به دلیل وجود مشکلات مالی همچنان پیگیری‌های لازم جهت خرید تجهیزات از سوی شرکت عمران در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید بیشترین مشکل فعلی پیشبرد پروژه را عدم نقدینگی کافی اعلام کرد و افزود: قطعا اگر تزریق اعتبارات به طور کامل صورت بگیرد می‌توانیم تجهیزاتی که مبلغ پیش‌پرداخت آن داده شده است را تحویل گرفته و هرچه سریعتر این قطار را به بهره‌برداری برسانیم.

توکلی در ادامه خبر داد: در سال ۹۶ همچنین به دنبال تزریق نقدینگی برای آغاز پروژه قطار حومه‌ای بهارستان به طول ۱۵ کیلومتر هستیم تا در صورت امکان بتوانیم پروژه را طی سال ۹۷ به بهره‌برداری برسانیم.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که طی سال گذشته موفق به تمدید مجوز شورای اقتصاد درخصوص قطار حومه‌ای مشهد ـ گلبهار ـ چناران نیز شده ایم گفت: امید است هرچه سریعتر اقدامات لازم برای انجام فاینانس این طرح نیز صورت گرفته و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید همچنین خاطرنشان کرد: تکمیل مطالعات احداث قطار برقی پردیس به تهران، صدرا به شیراز و سهند به تبریز نیز در دستور کار سال جاری قرار گرفته که امید است در لایحه بودجه ۹۷ مورد توجه قرار بگیرد.

توکلی در ادامه با تأکید براینکه قرار گرفتن پروژه قطار پردیس در لایحه بودجه سال ۹۷ منوط به بهره‌برداری از پروژه هشتگرد و خروج آن از لایحه است گفت: خوشبختانه طی سال گذشته اقدامات مثبتی در حوزه حمل و نقل درون‌شهری در هماهنگی با شهرداری‌های شهرهای جدید انجام داده‌ایم که افزایش تعداد ناوگان حمل و نقلی، ارتقای ایمنی و نصب علائم در معابر شهری از جمله آن به شمار می‌رود.

وی همچنین اضافه کرد: قطعا با توجه به تکمیل واحدهای مسکن مهر و اسکان بیشتر جمعیت نیاز به توسعه شبکه حمل و نقل درون شهری در شهرها وجود دارد.

وی در پایان از وجود حدودا ۱۹۷۴ تاکسی، ۳۳۵ دستگاه اتوبوس و ۶۸ دستکاه مینی‌بوس در سطح شهرهای جدید خبر داد و گفت: به طور یقین این تعداد از وسایل نقلیه عمومی در شهرهای جدید کافی نبوده و کمتر از حد استاندارد است و باید هرچه سریعتر از سوی شهرداری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۹۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان