Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: طی سه ماهه نخست سال جاری بیش از ۹ هزار تن فرآورده دامی توسط عشایر استان تولید شد.

غلامرضا قوسی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عشایر استان طی سه ماهه اول سال جاری ۹ هزار و ۶۰۰ تن فرآورده دامی تولید کرده اند، گفت: ارزش تقریبی این تولیدات بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این تولیدات شامل هشت هزار و ۵۰۰ تن شیر و فرآورده های لبنی، ۳۲۰ تن کرک و پشم و ۸۰۰ تن گوشت قرمز است.

قوسی از افزایش پنج درصدی تولیدات دامی عشایر نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: همچنین با توجه به اجرای طرح های تولیدی و پرداخت تسهیلات، پیش بینی می شود از نظر ارزشی نیز ۱۰ درصد رشد داشته باشد.

وی بیان کرد: طی سال جاری مبلغ ۵۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه با دوره باز پرداخت پنج ساله به عشایر خراسان جنوبی اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۳ درصد عشایر استان عضو شرکت های تعاونی عشایری و صندوق های اعتبارات خرد زنان عشایری هستند، گفت: به منظور بهره مندی تعداد بیشتری از خانوارهای عشایری ۶۵ درصد این تسهیلات به شرکت های تعاونی عشایری و صندوق های اعتبارات خرد زنان عشایری و ۳۵ درصد باقی مانده به افراد واجد شرایط براساس طرح هایی که منجر به افزیش تولید می شود، قابل پرداخت است.

قوسی ادامه داد: شرکت های تعاونی عشایری، صندوق های خرد زنان و عشایر باید این تسهیلات را در راستای اجرای طرح های افزایش تولید و بهره وری در زمینه تولید گوشت قرمز و زنجیره تولید گیاهان دارویی، تولید صنایع دستی و گردشگری و بوم گردی استفاده کنند.

وی افزود: همچنین متقاضیان دریافت تسهیلات باید زیر ساخت ها و امکانات اولیه متناسب و مورد نیاز برای اجرای طرح را در اختیار داشته باشند.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی بیان کرد: سقف تسهیلات برای شرکت های تعاونی عشایری ۱۰ میلیارد ریال، صندوق های اعتبارات خرد زنان ۲۵۰ میلیون ریال و برای افراد نیز ۱۵۰ میلیون ریال است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات عشایر ضروری است

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: رفع مشکلات قشر عشایر ضروری است.

مسلم مرادی امروز، یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: سعی بر این است تا بخشی از مشکلات عشایر زحمت‌کش را که بخش عمده تولید را بر عهده دارند، حل شوند.

وی خاطرنشان کرد: عشایر مستقر در منطقه عشایری کولیدر مشکلاتی در حوزه آب، راه و مخابرات دارند که در جلسه امروز مطرح شد تا پیگیری‌های لازم برای حل بخشی از آنها صورت گیرد.

فرماندار بروجرد اضافه کرد: معرفی جاذبه های گردشگری و توسعه صنایع دستی در جامعه عشایری در جلسه امروز با حضور مدیران کل امور عشایر لرستان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح شد و تسهیلاتی در این زمینه در نظر گرفته شده است که به عشایر داوطلب فعال در این حوزه پرداخت خواهد شد.

مرادی بیان کرد: تیم‌های پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی در این منطقه عشایری همزمان با جلسه شورای عشایری حضور دارند تا خدمات مورد نیاز عشایر ارائه دهند.

وی تصریح کرد: عشایر قشری تولیدکننده هستند که رفع مشکلات آن‌ها ضروری است و تداوم فروش دام در بین عشایر، به‌مرور منجر به بیکار شدن و مهاجرت آن‌ها به حاشیه شهرها می‌شود.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در عرصه منابع طبیعی در مناطق عشایر وجود دارد که باید در حفظ و بهره‌گیری مناسب از آن بیش از گذشته کوشا باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی